Ako pitate pojedine dame, šta je to najprivlačnije na jednom muškarcu, one će veoma iskreno odgovoriti da je to novčanik. Ovo je pola šala a pola zbilja, pa pitanje možemo da postavimo i ovako: da li je bitnije kakav novčanik neko ima, ili šta se nalazi u njemu?

 

Kožni muški novčanici

Možda se odgovor na gorepomenuto pitanje krije u konstataciji da jedno uslovljava drugo, to jest, oni muškarci koji su situirani i drže do sebe, svakako će imati odlične kožne novčanike, ali i u njima pozamašnu svotu novca. 

Crni kožni novčanici

Koža, kao prirodan i kvalitetan materijal, verovatno nikada neće izaći iz mode. Mogu se menjati oblici novčanika, to jest njihov dizajn, ali je koža definitivno na mestu broj jedan kada je izbor materijala u pitanju.

Crna boja, svakako je odlika elegancije, prefinjenosti, pa ćete ovakav novčanik sresti kod klasičnih tipova muškaraca.

Braon kožni novčanici

Svaki muškarac koji ima stila, kazaće vam da novčanik nije samo detalj koji služi da se u njemu nosi novac. Svakako da je to primarna funkcija novčanika, ali u isto vreme, taj detalj govori o ukusu vlasnika. 

Teget (plavi) kožni novčanici

Interesantno je da sportski tipovi muškaraca često nose novčanik u zadnjem džepu farmerica. Ako bi birali neki materijal koji je manje kvalitetan od kože, takav novčanik bi se veoma brzo pohabao od čestog nošenja i ne bi dugo potrajao.

Kvalitetni muški novčanici

Svakako, ako birate kvalitet, odaberite kožu. Kožni novčanici su veoma otporni i jaki, i možete ih pronaći u najrazličitijim modelima, tako da će i najzahtevniji kupci, sa najistančanijim ukusom biti zadovoljni.

 

Trebalo bi uvek imati na umu da se novčanik bira u skladu sa vašom ličnošću, interesovanjima, zanimanjem...

Luksuzni kožni muški novčanici

Ukoliko je u pitanju jubilarna godišnjica braka, odličan poklon za vašu jaču polovinu je luksuzni kožni novčanik. Ovakav dar će najbolje govoriti o tome da, pre svega, dobro poznajete svog supruga i znate šta bi njemu moglo da se dopada i kakav model mu najbolje pristaje. Luksuzni muški novčanici govore o osobi koja vodi računa o svim detaljima.

Poslovni muški novčanici

Kada je u pitanju izbor novčanika, svakako nije svejedno da li ste u penziji, ili ste sportista ili možda poslovni čovek. Ako držite do sebe i svog stila, onda i novčanik mora sve to da proprati, kao važan detalj. 

Poslovni muški novčanici se mogu naći na jednom mestu, ukoliko želite da uštedite vreme, a istovremeno pogledate i celokupnu ponudu. Reč je naravno o internet prezentacijama firmi koje imaju poslovne novčanike u svojoj ponudi. 

Muški novčanici su predstavljeni kroz sliku i kratak tekstualni opis, koji će vam saopštiti od čega je novčanik sačinjen, kojih je dimenzija, koje boje su dostupne i slično. Naručivanje se obavlja u nekoliko jednostavnih koraka, pa poslovni muški novčanik uskoro možete očekivati na svojoj adresi.

Kožni muški novčanici cene

Cene muških novčanika variraju u odnosu na modele, pa se tako kreću u rasponu od 2200 din. sve do 5300 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Muški novčanici
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

16.10.2018
Nikola Majstorovic

Ukoliko trazite kvalitetne muske novcanike, onda biste svakako trebali da posetite butik Aleksandtro gde biste i sami mogli da se opredelite za najbolji moguci kvalitet.

31.08.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, muski novcanici nisu nesto sto je preterano kvalitetno. Uglavnom kada su uradjeni od koze, treba da gledate da koza bude sto je moguce boljeg kvaliteta kako biste dobili maksimalan kvalitet.

17.05.2017
Todor Markovic

Meni je moj novcanih zanimljiv samo ukoliko u njemu ima para. Ukoliko je nesto drugacija situacija odmah mi je to vec nesto cudno.

03.05.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, tesko da od njih postoji nesto bolje.

19.04.2017
Janko Zivanovic

Samo je veoma vazno da u njemu ima dovoljno novca.

05.04.2017
Simona Vucinic

Po pravilu su ovo veoma kvalitetni novcanici. Po pitanju kvaliteta je veoma vazno da ih imate. Sve ostale stvari po meni i nisu bas toliko vazne.

03.04.2017
Petar Jankovic

Nikada oni nisu bili ni malo jefitni. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Marta Dencevic

Po meni oni i nisu bas toliko skupi kao sto mozda pojedini ljudi kazu.

28.02.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju su muski novcanici, nesto sto puno kosta. Sve drugo je po meni mnogo losije resenje.

09.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Kada pricamo o muskim novcanicima i mom muzu, meni licno nije bas toliko bitno kako sam novcanih izgleda sve dok u njemu ima dovoljno novca.

13.01.2017
Marko Petrovic

Po nekom mom misljenju i standardu ovo su novcanici koji su inace veoma korisni i pozeljni da se imaju.

23.12.2016
Nikolina Pantelic

Po pitanju muskih novcanika, samo treba da se opredelite za kvalitet. Narocito ako imate dosta novca kod sebe ipak to sve treba negde da stane.

07.12.2016
Dusan Markovic

Najbolji muski novcanik je onaj koji je napravljen od koze i koji je prepun para.

21.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju kvalitetnih muskih novcanika, najbolje je da posetite radnju La Force i da se bas na tom mestu uverite u kvalitet.

02.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite kvalitetne muske novcanike, onda biste svakako trebali da posetite butik Aleksandtro gde biste i sami mogli da se opredelite za najbolji moguci kvalitet.