Ako pitate pojedine dame, šta je to najprivlačnije na jednom muškarcu, one će veoma iskreno odgovoriti da su to muški novčanici. Ovo je pola šala a pola zbilja, pa pitanje možemo da postavimo i ovako: da li je bitnije kakav novčanik neko ima, ili šta se nalazi u njemu?

Kožni muški novčanici

Pročitaj više

Izaberite neku od prodavnica kožne galanterije gde možete naći ponudu za kupovinu MUŠKOG NOVČANIKA

Beograd

Kodzić kožne jakne
Kneza Milosa 9

Kožne jakne Kodžić su pravi izbor za sve koji tragaju za kožnom jaknom prepoznatljivog kvaliteta i modernog dizajna. Iz naše ponude posebno izdvajamo vojne kožne jakne koje smo dizajnirali za pilote Srbije. Takođe, nudimo mogućnost izrade j...
Pročitaj više

Kožna galanterija Erčić
Makedonska 2, Kaludjerica

Ukoliko želite da Vama dragu osobu iznenadite vrednim i kvalitetnim poklonom, kožna galanterija Erčić je pravi izbor za Vas. Našu ponudu čine originalni i jedinstveni proizvodi koji se izrađuju ručno, od 100% prirodne kože: kaiševi, novčani...
Pročitaj više

Bam bam srce butik
Mihaila Bulgakova 6
Zvezdara

Bam Bam Srce butik nalazi se u Mirijevu i na jednom mestu nudi sve što je potrebno od garderobe za sve članove porodice. Ukoliko idete na rođendan kod nas možete pronaći kvalitetne igračke za malu i veliku decu. Takođe, nudimo širok asortim...
Pročitaj više

Invento Fashion
Bulevar Vojvode Misica 41
Čukarica

Brend Invento je objedinio Fratteli i Staff & Co i napravio najbolju modnu kolekciju do sada. U okviru brenda Invento objedinjene su kožne, perjane, zimske, prolećne i jesenje jakne, kao i aksesoari kojima smo proširili asortiman....
Pročitaj više

Ako pitate pojedine dame, šta je to najprivlačnije na jednom muškarcu, one će veoma iskreno odgovoriti da su to muški novčanici. Ovo je pola šala a pola zbilja, pa pitanje možemo da postavimo i ovako: da li je bitnije kakav novčanik neko ima, ili šta se nalazi u njemu?

Kožni muški novčanici

Možda se odgovor na gorepomenuto pitanje krije u konstataciji da jedno uslovljava drugo, to jest, oni muškarci koji su situirani i drže do sebe, svakako će imati odlične kožne novčanike, ali i u njima pozamašnu svotu novca.

Crni kožni novčanici

Koža, kao prirodan i kvalitetan materijal, verovatno nikada neće izaći iz mode. Mogu se menjati oblici novčanika, to jest njihov dizajn, ali je koža definitivno na mestu broj jedan kada je izbor materijala u pitanju.Crna boja, svakako je odlika elegancije, prefinjenosti, pa ćete ovakav novčanik sresti kod klasičnih tipova muškaraca.

Braon kožni novčanici

Svaki muškarac koji ima stila, kazaće vam da novčanik nije samo detalj koji služi da se u njemu nosi novac. Svakako da je to primarna funkcija novčanika, ali u isto vreme, taj detalj govori o ukusu vlasnika.

Teget (plavi) kožni novčanici

Interesantno je da sportski tipovi muškaraca često nose novčanik u zadnjem džepu farmerica. Ako bi birali neki materijal koji je manje kvalitetan od kože, takav novčanik bi se veoma brzo pohabao od čestog nošenja i ne bi dugo potrajao.

Kvalitetni muški novčanici

Svakako, ako birate kvalitet, odaberite kožu. Kožni novčanici su veoma otporni i jaki, i možete ih pronaći u najrazličitijim modelima, tako da će i najzahtevniji kupci, sa najistančanijim ukusom biti zadovoljni. Trebalo bi uvek imati na umu da se novčanik bira u skladu sa vašom ličnošću, interesovanjima, zanimanjem...

Luksuzni kožni muški novčanici

Ukoliko je u pitanju jubilarna godišnjica braka, odličan poklon za vašu jaču polovinu je luksuzni kožni novčanik. Ovakav dar će najbolje govoriti o tome da, pre svega, dobro poznajete svog supruga i znate šta bi njemu moglo da se dopada i kakav model mu najbolje pristaje. Luksuzni muški novčanici govore o osobi koja vodi računa o svim detaljima.

Poslovni muški novčanici

Kada je u pitanju izbor novčanika, svakako nije svejedno da li ste u penziji, ili ste sportista ili možda poslovni čovek. Ako držite do sebe i svog stila, onda i novčanik mora sve to da proprati, kao važan detalj. Poslovni muški novčanici se mogu naći na jednom mestu, ukoliko želite da uštedite vreme, a istovremeno pogledate i celokupnu ponudu. Reč je naravno o internet prezentacijama firmi koje imaju poslovne novčanike u svojoj ponudi. Muški novčanici su predstavljeni kroz sliku i kratak tekstualni opis, koji će vam saopštiti od čega je novčanik sačinjen, kojih je dimenzija, koje boje su dostupne i slično. Naručivanje se obavlja u nekoliko jednostavnih koraka, pa poslovni muški novčanik uskoro možete očekivati na svojoj adresi.

Kožni muški novčanici cene

Cene muških novčanika variraju u odnosu na modele, pa se tako kreću u rasponu od 2200 din. sve do 5300 dinara za pojedine modele.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Nikola Majstorovic
16.10.2018 01:00

Ukoliko trazite kvalitetne muske novcanike, onda biste svakako trebali da posetite butik Aleksandtro gde biste i sami mogli da se opredelite za najbolji moguci kvalitet.

Ostavite komentar
Ocenite firmu