Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Akt tašne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Akt tašne

Verovatno svaka žena ujutru sa radošću poljubi svoju jaču polovinu, dok on, poslovno odeven, uz obaveznu akt tašnu u ruci, odlazi na posao. I zaista, da li išta odaje upečatljiviji izgled ozbiljnog poslovnog čoveka, od jedne pažljivo odabrane kožne aktovke?

 

Kožne akt tašne

Na nekim stvarima nikako ne bi trebalo štedeti, a akt tašna potpada u tu grupu. Naime, da li želite povoljno plaćenu poslovnu torbu, koja će nakon nekoliko radnih sedmica ili čak dana, izgledati neugledno i pohabano? Pomislite – kakav utisak ćete tada ostavljati na svoje klijente, poslovne partnere ili saradnike? Pomisliće za vas, da ste neko ko ne vodi dovoljno računa o svom stajlingu, ili jednostavno ne ceni dovoljno posao koji obavlja.

Dakle, kožne akt tašne govore o vašoj poslovnosti, to jest, o ozbiljnom pristupu onome čime se bavite. Kada kupujete aktovku, veoma je dobro da ona bude od kože, i to iz više razloga.

Naime, koža je sasvim prirodan materijal, i odlikuje je pre svega, veoma visok kvalitet, dugotrajnost i izdržljivost. Suprotno gorenavedenom primeru, vaša kožna tašna će dugo vremena izgledati kao da je upravo izašla iz radnje. 

Kožne aktovke

Pošto je kožna aktovka zapravo sinonim za ozbiljnog biznismena, potrebno je da obratite naročitu pažnju kada je reč o dizajnu, dimenzijama, boji... Ne zaboravite, sve će to u narednom dužem periodu drugim poslovnim ljudima govoriti o vama. A svakako, želite da ostavite što bolji utisak.

 

Često se bira crna ili tamno braon akt tašna, i to su boje koje se relativno lako mogu uklopiti uz sve odevne kombinacije. Sigurno nećete dozvoliti da aktovka „štrči“ u odnosu na vaše cipele ili odelo? 

Ako sve pažljivo uklopite, odavaćete utisak osobe od ukusa i stila, a svakako znate da i drugi vole takve ljude, koji pre svega, drže do sebe ali i do impresije koju će ostaviti na okolinu.

Muške akt tašne

Možda ste toliko zauzeti poslom da vam jednostavno ne preostaje vreme da lutate gradom i tražite adekvatnu akt tašnu za sebe, a svesni ste da ju je potrebno pažljivo birati? U tom slučaju, celokupnu ponudu možete da pronađete na jednom mestu i to zahvaljujući lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje imaju u svojoj ponudi akt tašne.

Kožne aktovke su predstavljene najpre slikom, koja se može uvećati. Ako vam se na prvi pogled dopala neka od muških poslovnih tašni, možete o njoj pročitati glavne karakteristike. Tu ćete naći informacije od kog materijala je izrađena, koje su njene dimenzije, u kojim bojama je dostupna... 

Poslovnim ljudima je veoma važna i unutrašnjost torbe, pored njenog spoljašnjeg izgleda. Tako aktovka može da sadrži tri pregrade, koje će vam pomoći da uredno rasporedite dokumenta i sve ostalo što vam je potrebno za jedan uspešan poslovni dan.

Akt tašne takođe mogu posedovati pregradu za laptop, pošto je on često neophodan velikom broju zaposlenih. 

Akt tašne cena

Cene se kreću u rasponu od 9500 din. sve do 42000 dinara za određene kožne modele akt tašni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

31.08.2017
Lea Stankovic

Po pitanju vih akt tasni se pre ili kasnije sigurno moze doci do nekog kvaliteta. One su po meni za poslovne ljude u Beogradu poprilicno kvalitetna stvar i veoma prakticna posto ne izgleda kao torba koju morate da vucete stalno sa sobom.

17.05.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju nisu ni malo naivne.

03.05.2017
Simona Vucinic

Po mnogo cemu su one i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

19.04.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, one su ipak davno izasle iz mode.

05.04.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovih tasni, sigurno su one nesto sto je narocito poznato po svom kvalitetu. Sve ostale stvari onda nisu bas toliko bitne.

03.04.2017
Janko Zivanovic

Po meni su one nesto sto je sigurno i vise nego posebno. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.

20.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Po meni je sigurno samo to da naravno ove tasne nisu ni malo pristupacne sa cenama.

28.02.2017
Petar Jankovic

Prosto je neverovatno koliko samo akt tasne i dalje drze cene.

09.02.2017
Nikolina Pantelic

Sto se mene licno i akt tasni tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

13.01.2017
Ivan Stojanovic

Naravno da su za poslovne ljude, akt tasne ipak nesot sto je potrebno imati.

23.12.2016
Jana Stankovic

Svaki poslovan muskarac ili zena bi u svom arsenalu trebali da imaju bar jednu akt tasnu.

07.12.2016
Marko Petrovic

Za nekog poslovnog coveka je neka dobra i kvalitetna akt tasna ipak jedno veoma dobro resenje.

21.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko trazite kvalitetn akt tasne, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite radnju Piquadro i da se po tom pitanju opredelite za kvalitet.

02.11.2016
Dusan Markovic

Ukoliko trazite kvalitetne akt tasne, onda treba odmah da idete u Fratteli i tamo izaberete nesto sto vam se posebno svidja.