Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Maglajska 8, Beograd

Pored estetske hirurgije i transplatacije kose, uz pomoć estetske medicine uklanjamo tragove vremena na Vašoj koži i kosi. Dodatne informacije o radu Medical Beauty Center-a možete dobiti na telefone: Telefon: +381 11 367 6224; Mobilni: + 38...
Pročitaj više

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Generala Štefanika 19 (naselje Stepa Stepanović)

Dijagnostika i lečenje tumora kože, primena najnovijih i najsavremenijih inovativnih tehnologija obnavljanja rasta kose koja osigurava zdrav i prirodan izgled kose.
Pročitaj više

New hair center - transplatacija kose
Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16

New Hair Center nalazi se u centru Beograda. New Hair Center je klinika za uspešnu transplataciju kose kod muškaraca i žena, kod urođene elopecije odnosno nasledne ćelavosti.
Pročitaj više

AHT - Transplantacija kose

Ukoliko imate problem sa gubitkom kose, klinika AHT Transplantacija kose iz Beograda učiniće da transplantacijom kose koristeći najprestižnije metode i iskustvo dugo više od 40 godina Vaša kosa ponovo dostigne svoju nekadašnju gustinu i sjaj...
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Transplantacija kose
Pitaj firme
Transpaltacija kose Colić

Transpaltacija kose Colić nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Surdulička 5. Mi smo poznata privatna klinika u kojoj možete pored transplatacije kose uraditi i estetske zahvate.

Transpaltacija kose DE klinika

Transpaltacija kose DE klinika nalazi se u Zemunu u ulici Petra Kočića 31. Težimo da obezbedimo prvoklasnu uslugu u prijatnom ambijentu naše klinike.

Transpaltacija kose MSB

Transpaltacija kose MSB, klinika za estetsku hirurgiju nalazi se u Maglajskoj ulici br. 30 u prelepom delu Dedinja. Mi pružamo vrhunsku i kompletnu uslugu iz oblasti estetske hirurgije.

Transpaltacija kose St Medica

Transpaltacija kose St Medica nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Kumodraška 241v. Naš zadatak je da pružimo sigurnost, kvalitet, udobnost i diskreciju pacijentu.

Transpaltacija kose 101 Hair clinic

Transpaltacija kose 101 Hair clinic nalazi se u ulici Koče Kapetana 35, na Vračaru. Naša najveća vrednost su naši zadovoljni pacijenti.

Iskustva i preporuke posetilaca

Milos Mandic
08.06.2019 01:22

Nekada sam svoju kosu vezivao u rep, to je tada bilo popularno... Međutim, ona je počela da opada, malo po malo, svakoga dana sam na češlju nalazi mnogo dlaka... Praktično je opadala u pramenovima. Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje za mene i zato sam otišao u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde mi je urađena ta intervencija. Više sam nego zadovoljan i njihove usluge bih preporučio svima koji imaju problema sa opadanjem kose - ne čekajte poslednji čas, javite se na vreme!

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Dejan Vlaisavljevic
08.06.2019 01:21

Za muškarce u godinama, veoma je teško kada shvate da gube kosu i da je to proces koji je počeo i koji se neće zaustaviti. Kosa neće početi ponovo da buja, da raste kao nekada... To je veoma frustrirajuće, ali samo do trenutka dok ne shvatite da postoji intervencija transplatacije kose... Stoga sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je to odrađeno i ja sam sada drugi čovek. Vratilo mi se samopouzdanje, dobar izgled i svima preporučujem ovu uslugu ako imaju identičan problem kao ja...

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Pavle Dundjerovic
08.06.2019 01:19

Imam svega 30 godina, ali sam kosu počeo da gubim u ranim dvadesetim. Počela je da me hvata panika, nisam znao šta da radim... Probao sam sve što se moglo probati, kapsule, tablete, mazao preparate na kosu i ništa nije pomagalo... Ostala mi je varijanta transplatacije kose. Obratio sam se na adresu Dr. Milojević Hair Transplant Clinic i dobio tretman, tj. intervenciju zahvaljujući kojoj ponovo imam kosu, vratilo mi se samopouzdanje i srećan sam!

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Julija Miscevic
08.06.2019 01:18

Transplatacija kose je ponekad jedino rešenje kada je gubitak tako veliki i izražen da ne pomaže ništa drugo - ni kapsule, ni preparati koje stavljate na kosu, bukvalno ništa... Onda sam se javila u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, gde je urađena intervencija presađivanja kose. Sada se osećam mnogo bolje, pošto je kosa oličenje ženstvenosti, i nisam htela da se pomirim sa činjenicom da ne izgledam lepo kao do sada. Hvala ovoj klinici i sve preporuke za njih!

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Miroslava Anastasijevic
08.06.2019 01:16

Znam da postoji kosopasica i da se kod muškaraca javlja gubitak kose usled povećanog nivoa testosterona... Ipak, ja nisam htela da moj suprug nema kosu, tako da sam insistirala na transplataciji kose... On me je, srećom, poslušao, tako da se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je odrađena ova intervencija. Sada je moj muž jako zadovoljan, jer ima kosu, a ja sam srećna jer me je poslušao, pošto se oboje bolje osećamo i lepše izgledamo, uprkos godinama.

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Stevan Stojiljkovic
08.06.2019 01:15

Neko voli da fura izgled bez kose, i to nekim muškarcima i ženama deluje veoma sexy, ali ja nisam bio tog mišljenja. Voleo sam svoju bujnu kosu, čak sam je puštao da bude duga i vezivao u dredove... Možete li da zamislite moju agoniju kada je počela da opada... Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic. Pružena mi je najbolja moguća usluga i ja sam opet srećan i zadovoljan, jer imam kosu, kao nekada!

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Katarina Predojevic
08.06.2019 01:13

Imam 37 godina, a moj muž 43. Iako smo relativno mladi, kod njega su pre više od desetak godina počeli da se javljaju znaci gubitka kose. Pretila je opasnost da ostane potpuno bez nje, i shvatili smo tada, da je transplatacija kose jedino rešenje. Stoga smo odabrali Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, i dobili smo odličnu uslugu kojom smo veoma zadovoljni. Ne mogu vam opisati taj osećaj sreće zbog vraćanja dobrog izgleda i samopouzdanja! Sve preporuke!

Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Snezana Milosavljevic
08.06.2019 01:11

Obično se misli da samo muškarci gube kosu, a da se to ženama ne može dogoditi... Ipak, istina je sasvim drugačija. U mladosti, imala sam jako lepu kosu, dugu i bujnu. Mislila sam da će uvek tako da ostane. Ali, onda je ona samo počela da opada... Svakoga dana sve više. Pokazalo se da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde su mi pomogli na veoma stručan način. Sada ponovo imam kosu kao nekada, i beskrajno sam srećna! Hvala puno stručnom timu!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Miroslav Jelenic
08.06.2019 01:09

Uvek sam imao gustu, bujnu kosu, tako da ne znam kako se uopšte dogodilo da je ona počela da opada... Malo po malo, iz godine u godinu, ja sam bio sa sve ređom kosom, koja je pretila da nestane potpuno... Morao sam da uradim transplataciju kose, jer je to bilo zaista jedino rešenje. Obratio sam se Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde mi je pružen adekvatan tretman i sada sam ponovo srećan jer imam kosu, kao i nekada. Sve preporuke!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Mirjana Vukovic
08.06.2019 01:08

Imam 50 godina, a moj muž je stariji jedanaest godina. Ostati bez kose je strašno, a još je gori traj proces kada vam kosa opada svakoga dana po malo, i ništa ne možete da učinite po tom pitanju... Tražili smo rešenje, probali razne preparate, ali ništa nije dalo rezultate... Shvatili smo da je transplatacija kose jedino rešenje i otišli smo u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. Beskrajno smo zahvalni što se sve dovelo u red, i moj muž ponovo ima kosu.

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Danijela Stepanovic
08.06.2019 01:06

Nisam želela da imam muža koji nema kosu. Naravno, ne bih se razvela zbog toga, ali mi se oduvek dopadala njegova bujna kosa, ali je onda naprasno počeo da je gubi... Svakoga dana pomalo, tako da je pretiolo da ostane sasvim bez nje. Potražili smo pomoć u vidu transplatacije kose, i obratili se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. To je mom mužu puno pomoglo i sada on izgleda dobro kao i prvog dana kada sam se zaljubila u njega. Sve preporuke!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Darko Milovanovic
08.06.2019 01:05

Kosa je zaista ukras, kako za ženu, tako i za muškarca. Međutim, ja sam kosu počeo da gubim još u dvadesetim godinama. Da nisam uradio transplataciju kose, sada bih bio sasvim ćelav... Nisam želeo to, mada neko kaže da je takav izgled fancy. Obratio sam se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i oni su mi puno pomogli da izgledam kako želim, tj. da vratim svoje staro samopouzdanje. Hvala puno!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Marko Miljanovic
08.06.2019 01:03

Transplatacija kose je često jedino rešenje kada počnete da gubite vlasi i prosto nema drugog načina da zaustavite taj proces... Ja sam pokušavao sa raznim preparatima i nema šta nisam probao, ali ništa nije dalo rezultate... Onda sam se javio u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i konačno sam dobio ono o čemu sam dugo sanjao - novu kosu! Hvala puno stručnom timu i sve preporuke!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Jovana Ristić
08.06.2019 01:02

Kada muškarac nema kosu, to je nekako, da tako kažem, čak i normalno, ili se često viđa... Ali, kada žena počne da gubi vlasi i vremenom joj se proredi kosa, čak toliko da deluje ćelavo, onda je to zaista ružno... Pomoć sam potražila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i zajedno smo postigli odlične rezultate. Sve preporuke!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Sunčica Bogojević
08.06.2019 01:01

Biti bez kose je zaista strašno... Moj muž je počeo da gubi kosu u kasnim tridesetim godinama, i bio je jako zabrinut zbog toga. Transplatacija kose je bila jedino rešenje da ponovo bude zadovoljan svojim izgledom. Zbog toga smo se javili u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i oni su nam puno pomogli, tako da se moj suprug ponovo oseća srećno i izgleda dobro kao i nekada.

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Mika Kisic
10.01.2018 06:18

Postovana Dr. Marija, interesuje me cena jednig grafta? Koliko grafova najvise mozete odraditi za 1 dan? Da li licno vi radite intervenciju ili tehnicari? Ulivate mi poverenje u strucnost. Hvala!

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Borislav Milic
27.06.2017 12:35

Njihovi vrhunski strucnjaci postizu impresivne rezultate kako bi vasu lepotu doveli do savrsenstva.Pored estetske hirurgije i transplatacije kose,uz pomoc estetske medicine uklanjaju tragove vremena na vasoj kozi i kosi.

Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Goran Sarenac
27.06.2017 12:32

Ukoliko zelite da povratite samopouzdanje i popravite kvalitet zivota,budite slobodni da ih posetite.Aht je do sada uspesno obavio na hiljade transplantacija kose sirom sveta.Neka Aht metod bude vas izbor u borbi protiv opadanja kose.

AHT - Transplantacija kose
neša savić
09.04.2017 04:06

sve pohvale za ovbe ljude. Veoma su profesionalni, znaju da priđu na pravi način pacijentu. a sama metoda AHT je vodeća u svetu presađivanja kose

AHT - Transplantacija kose
Maja Matic
03.04.2017 10:55

Njihova ordinacija vec osam godina uspesno primenjuje aht tehniku presadjivanja kose koja predstavlja najmane invanzivnu metodu koja se danas primenjuje.To je potpuno bezbolna procedura koja daje prirodne rezultate,bez vidljivih oziljaka.

AHT - Transplantacija kose
Idi na vrh strane