New hair center - transplatacija kose

5.0 | 5 ocena
Ulica: Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
New hair center - transplatacija kose
Mobilni: 064/
www.newhaircenter.rs

O nama

NEW HAIR CENTER - TRANSPLATACIJA KOSE

Ordinacija za transplataciju kose „New Hair Center“ već godinama se uspešno bavi transplatacijom kose ali i drugim estetskim medicinskim procedurama koji smanjuju gubitak kose i ojačavaju folikul, koren dlake, kao i estetskim procedurama za neinvazivno zatezanje kože lica, vrata i tela koje vode vraćanju elastičnosti kože, popravljaju njenu strukturu i kvalitet, podmlađuju uz pomoć niza uspešnih metoda.

Ukoliko ste muškarac i imate androgenu alopeciju odnosno urođenu, genetsku ćelavost, koja je delimična ili potpuna, ne brinite. Vaš problem je lako rešiv.

Transplatacija kose je bezbolna procedura koja ne šteti koži ni folikulima kose, već daje izvanredne rezultate naročito za muškarce koji se čitavog života bore sa ćelavošću i koji su u potpunosti izgubili samopuzdanje zbog gubitka kose.

Transplatacija kose je preko 95% uspešan tretman kod androgene elopecije. Ova procedura naziva se FUE tehnika transplantacije kose koji se sa velikim uspehom izvodi već godinama u svetu. Razlika pre i posle tretmana je ogromna.

Sama intervencija se radi za samo jedan dan, nakon toga se vraćate svojim obavezama. Rezultat je gusta i jaka kosa, koja nije predisponirana na ispadanje, pošto se uzma koren sa predela koji su neosetljivi na dihidrotestosteron (uzročnik opadanja kose kod muškaraca) i postavlja na delove gde je koren već nestao. Nakon par meseci određene dlake ispadaju a folikuli ostaju i počinju da stvaraju novu, trajnu dlaku, počinje da raste nova kosa i vi od potpune ćelavosti imate gustu i bujnu kosu.

Ono što je važno napomenuti je da se transplantacija kose radi safirnim nožićem koji je jedini koji ostavlja mikro ožiljke, odnosno ožiljke koji nisu vidljivi golim okom.

Napokon se možete osećati muževno i sigurno. FUE tretman mogu koristiti i žene na pojedinim mestima, gde je primećena znatno manja gustina kose, na mestima gde su nastali ožiljci, ili kod žena koje imaju visoko čelo, na prednjem delu, prvoj liniji, može se nadomestiti nedostatak kose, visoko čelo.

Transplataciju kose obavlja tim edukovan u inostranstvu i celu intervenciju izvodi iskusni lekar, koji ima rešenje za svaki problem. Ukoliko je vaša ćelavost hormonske prirode u našoj ordinaciji će vam preporučiti posebne procedure kao što je PRP kose, mezoterapija kose ili nadomeštanje nedostatka određenih vitamina, hormona, koji će vam doktor preporučiti nakon detaljnih analiza.

Pored transplatacije kose u „New Hair Centru“ se možete dodatno ulepšati i isprobati proverene estetske procedure za lepši i zategnutiji izgled lica, vrata, tela:

 • Botox (Botulinum toksin)
 • Mezoterapiju
 • Lipolizu
 • Anti Aging tretmane
 • HA filere
 • Hemijski piling

Pozovite nas za sva pitanja! Tu smo da vam pomognemo da postanete lepši i zadvoljniji sobom!

Radno vreme:

Svakog dana od 09-20h!

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, Maglajska 8, Beograd, Savski venac, Beograd
  Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, Generala Štefanika 19 (naselje Stepa Stepanović), Voždovac, Beograd