Dr. Milojević Hair Transplant Clinic

4.8 | 13 ocena
Ulica: Generala Štefanika 19 (naselje Stepa Stepanović)
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dr. Milojević Hair Transplant Clinic
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.drmilojevic.com

O nama

TRANSPLANTACIJA KOSE DR MILOJEVIĆ

Ordinacija DR MILOJEVIĆ – DHI je specijalistička ordinacija za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Specijalizovano radi u oblasti transplantacije kose primenom najnovijih i najsavremenijih tehnologija obnavljanja rasta kose koja osigurava zdrav i prirodan izgled kose.

Ordinacija se nalazi u ulici Generala Štefanika 19, u naselju Stepa Stepanović u Beogradu.

Stručni tim predvodi dr Brankica Milojević, plastični hirurug, koja se od osnivanje ordinacije 2009. godine, specijalizovano bavi transplantacijom kose, odnosno presađivanjem kose DHI tehnikom, jednom od najnaprednijih tehnika u svetu.

Dr Milojević je lekar sa licencom, dobar je poznavalac svih ostalih metoda za transplantaciju kose, od FUT – Strip metode, FUE..., jer ih je tokom karijere uspešno koristila u radu. U oblasti presađivanja kose dr Milojević postiže zapažene rezultate priznate i prepoznate od strane stručne javnosti i, naravno, od strane pacijenata, kako domaćih tako i inostranih.

Metoda koju dr Milojević koristi je mikrohirurška, minimalno invazivna, efikasna i estetski najprihvatljivija metoda za rešavanje gubitka kose.

Podrazumeva precizno, pojedinačno uzimanje folikula "korena" dlake, bez oštećenja okolnih folikula iz "donorne” potiljačne regije. Samo usađivanje folikula se obavlja specijalnim instrumentima implantorima koji omogućavaju da se dlaka usadi na novo mesto samo jednim pokretom, bez oštećenja, poštujući ugao pod kojim raste kosa pacijenta.

Savremene metode za transplantaciju kose, koje dr Milojević primenjuje, omogućavaju izrazito preciznu i nežnu, do sada najmanje invazivnu proceduru za presađjivanje kose koja s druge strane pruža maksimalne estetske rezultate.

Transplantaciju kose u ordinaciji dr MILOJEVIĆ - DHI moguće je obaviti za samo jedan dan, bez velikih trauma, bolova, sečenja kože, konaca, skoro bez ožiljaka, pa tako pacijent može vrlo brzo da se vrati svakodnevnim obavezama.

Pored primene najnovijih i najsavremenijih inovativnih tehnologija obnavljanja rasta kose, u ordinaciji DR MILOJEVIĆ - DHI bave se i dijagnostikom i lečenjem tumora kože.


Detaljnije informacije o radu ordinacije dr MILOJEVIĆ - DHI možete dobiti na telefone:
Telefon: +381 11 7703 111
Mobtel: +381 64 2702 727


Radno vreme ordinacije:
Radnim danom 09.00 – 17.00 h
Subotom po potrebi, zakazani pacijenti.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Mandic
  08.06.2019 01:22

  Nekada sam svoju kosu vezivao u rep, to je tada bilo popularno... Međutim, ona je počela da opada, malo po malo, svakoga dana sam na češlju nalazi mnogo dlaka... Praktično je opadala u pramenovima. Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje za mene i zato sam otišao u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde mi je urađena ta intervencija. Više sam nego zadovoljan i njihove usluge bih preporučio svima koji imaju problema sa opadanjem kose - ne čekajte poslednji čas, javite se na vreme!

  Dejan Vlaisavljevic
  08.06.2019 01:21

  Za muškarce u godinama, veoma je teško kada shvate da gube kosu i da je to proces koji je počeo i koji se neće zaustaviti. Kosa neće početi ponovo da buja, da raste kao nekada... To je veoma frustrirajuće, ali samo do trenutka dok ne shvatite da postoji intervencija transplatacije kose... Stoga sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je to odrađeno i ja sam sada drugi čovek. Vratilo mi se samopouzdanje, dobar izgled i svima preporučujem ovu uslugu ako imaju identičan problem kao ja...

  Pavle Dundjerovic
  08.06.2019 01:19

  Imam svega 30 godina, ali sam kosu počeo da gubim u ranim dvadesetim. Počela je da me hvata panika, nisam znao šta da radim... Probao sam sve što se moglo probati, kapsule, tablete, mazao preparate na kosu i ništa nije pomagalo... Ostala mi je varijanta transplatacije kose. Obratio sam se na adresu Dr. Milojević Hair Transplant Clinic i dobio tretman, tj. intervenciju zahvaljujući kojoj ponovo imam kosu, vratilo mi se samopouzdanje i srećan sam!

  Julija Miscevic
  08.06.2019 01:18

  Transplatacija kose je ponekad jedino rešenje kada je gubitak tako veliki i izražen da ne pomaže ništa drugo - ni kapsule, ni preparati koje stavljate na kosu, bukvalno ništa... Onda sam se javila u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, gde je urađena intervencija presađivanja kose. Sada se osećam mnogo bolje, pošto je kosa oličenje ženstvenosti, i nisam htela da se pomirim sa činjenicom da ne izgledam lepo kao do sada. Hvala ovoj klinici i sve preporuke za njih!

  Miroslava Anastasijevic
  08.06.2019 01:16

  Znam da postoji kosopasica i da se kod muškaraca javlja gubitak kose usled povećanog nivoa testosterona... Ipak, ja nisam htela da moj suprug nema kosu, tako da sam insistirala na transplataciji kose... On me je, srećom, poslušao, tako da se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je odrađena ova intervencija. Sada je moj muž jako zadovoljan, jer ima kosu, a ja sam srećna jer me je poslušao, pošto se oboje bolje osećamo i lepše izgledamo, uprkos godinama.

  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 01:15

  Neko voli da fura izgled bez kose, i to nekim muškarcima i ženama deluje veoma sexy, ali ja nisam bio tog mišljenja. Voleo sam svoju bujnu kosu, čak sam je puštao da bude duga i vezivao u dredove... Možete li da zamislite moju agoniju kada je počela da opada... Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic. Pružena mi je najbolja moguća usluga i ja sam opet srećan i zadovoljan, jer imam kosu, kao nekada!

  Katarina Predojevic
  08.06.2019 01:13

  Imam 37 godina, a moj muž 43. Iako smo relativno mladi, kod njega su pre više od desetak godina počeli da se javljaju znaci gubitka kose. Pretila je opasnost da ostane potpuno bez nje, i shvatili smo tada, da je transplatacija kose jedino rešenje. Stoga smo odabrali Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, i dobili smo odličnu uslugu kojom smo veoma zadovoljni. Ne mogu vam opisati taj osećaj sreće zbog vraćanja dobrog izgleda i samopouzdanja! Sve preporuke!

  Firme u blizini

  Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, Maglajska 8, Beograd, Savski venac, Beograd
  New hair center - transplatacija kose, Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16, Stari grad, Beograd