Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar

3.7 | 26 ocena
Ulica: Maglajska 8, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.mbc.rs

O nama

TRANSPLATACIJA KOSE MBC MEDICAL BEAUTY CENTER

Medical Beauty Center nalazi se u ulici Maglajska 8 u Beogradu. MBC je klinika za transplataciju kose i estetskuhirurgiju, koja okuplja tim vrhunskih stručnjaka, na čelu sa drMarijom Balković, specijalistom plastične, rekonstruktivne iestetske hirurgije.

Transpaltacija kose obezbeđuje trajno rešenje za sve osobekoje su izgubile kosu ili im se ista znatno proredila. Ova hirurška metoda omogućava premeštanje folikula kose sadonor regije na deo glave gde je kosa proređena ili je uopštenema.

Gubitak kose danas je problem miliona muškaraca i žena u svetu. Najčešći razlog gubitka kose i najčešća indikacija zaintervenciju je alopecia androgenetica, odnosno muški tip gubitka kose.

Uzroci opadanja kose su različiti kao i mogućnost nadoknadeiste. Pristup rešavanja svakog problema je individualan, aliukoliko je došlo do trajnog gubitka kose jedino rešenje je transplatacija.

Presađivanje kose je hirurška metoda koja omogućavapremeštanje folikula kose sa davajuće regije u regiju bez kose, na sličan način vrši se i transpaltacija obrva, ali uz znatnoveću preciznost i detaljno planiranje.

FUE PRECISE je metoda presađivanja kose koja se koristiprilikom transplatacijom kose u ožiljak na kosmatom deluglave, rekonstrukciji obrva i brade. Ova metoda je minimalnoinvazivna, rezultat je potpuno prirodan izgled kakav do sadanije bio moguć ni sa jednom drugom metodom. Dugogodišnjeiskustvo stručnog tima Medical Beauty Center-a omogućićeoptimalan rezultat bez tragova intrevencije kada je reč o ovojmetodi transplatacije kose, a zahvaljujući svom stalnomusavršavanju i zapaženim rezultatima dr Marija Balković je veoma tražen stručnjak van granica naše zemlje.

BODY HAIR transpaltacija kose primenjuje se kod osobakoje nemaju dovoljno kose u donor regiji. Tada koristimofolikule dlake sa tela. Procedura je ista kao kod FUE metode, nama linearnih ožiljaka, ali sama tehnika zahteva znatno viševeštine nego kod presađivanja folikula dlake sa potiljačnogdela glave. Ovakav vid transpaltacije kose nije preporučljivkod svih osoba, pa se odluka donosi tek posle detaljnihpregleda i konsultacija sa hirurgom.

Naši vrhunski stručnjaci postižu impresivne rezultate kako biVašu lepotu doveli do savršenstva. Pored estetske hirurgije itransplatacije kose, uz pomoć estetske medicine uklanjamotragove vremena na Vašoj koži i kosi.

Dodatne informacije o radu Medical Beauty Center-a možetedobiti na telefone:

Telefon: +381 11 367 6224
Mobilni: + 381 69 555 0259

MBC klinika svojim pacijentima iz inostranstva organizujeprevoz i smeštaj dok su u Beogradu.

Iskustvo, znanje i stručnost za dobar izgled i zdravlje!
Medical Beauty Center, Maglajska 8, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Snezana Milosavljevic
  08.06.2019 01:11

  Obično se misli da samo muškarci gube kosu, a da se to ženama ne može dogoditi... Ipak, istina je sasvim drugačija. U mladosti, imala sam jako lepu kosu, dugu i bujnu. Mislila sam da će uvek tako da ostane. Ali, onda je ona samo počela da opada... Svakoga dana sve više. Pokazalo se da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde su mi pomogli na veoma stručan način. Sada ponovo imam kosu kao nekada, i beskrajno sam srećna! Hvala puno stručnom timu!

  Miroslav Jelenic
  08.06.2019 01:09

  Uvek sam imao gustu, bujnu kosu, tako da ne znam kako se uopšte dogodilo da je ona počela da opada... Malo po malo, iz godine u godinu, ja sam bio sa sve ređom kosom, koja je pretila da nestane potpuno... Morao sam da uradim transplataciju kose, jer je to bilo zaista jedino rešenje. Obratio sam se Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde mi je pružen adekvatan tretman i sada sam ponovo srećan jer imam kosu, kao i nekada. Sve preporuke!

  Mirjana Vukovic
  08.06.2019 01:08

  Imam 50 godina, a moj muž je stariji jedanaest godina. Ostati bez kose je strašno, a još je gori traj proces kada vam kosa opada svakoga dana po malo, i ništa ne možete da učinite po tom pitanju... Tražili smo rešenje, probali razne preparate, ali ništa nije dalo rezultate... Shvatili smo da je transplatacija kose jedino rešenje i otišli smo u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. Beskrajno smo zahvalni što se sve dovelo u red, i moj muž ponovo ima kosu.

  Danijela Stepanovic
  08.06.2019 01:06

  Nisam želela da imam muža koji nema kosu. Naravno, ne bih se razvela zbog toga, ali mi se oduvek dopadala njegova bujna kosa, ali je onda naprasno počeo da je gubi... Svakoga dana pomalo, tako da je pretiolo da ostane sasvim bez nje. Potražili smo pomoć u vidu transplatacije kose, i obratili se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. To je mom mužu puno pomoglo i sada on izgleda dobro kao i prvog dana kada sam se zaljubila u njega. Sve preporuke!

  Darko Milovanovic
  08.06.2019 01:05

  Kosa je zaista ukras, kako za ženu, tako i za muškarca. Međutim, ja sam kosu počeo da gubim još u dvadesetim godinama. Da nisam uradio transplataciju kose, sada bih bio sasvim ćelav... Nisam želeo to, mada neko kaže da je takav izgled fancy. Obratio sam se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i oni su mi puno pomogli da izgledam kako želim, tj. da vratim svoje staro samopouzdanje. Hvala puno!

  Marko Miljanovic
  08.06.2019 01:03

  Transplatacija kose je često jedino rešenje kada počnete da gubite vlasi i prosto nema drugog načina da zaustavite taj proces... Ja sam pokušavao sa raznim preparatima i nema šta nisam probao, ali ništa nije dalo rezultate... Onda sam se javio u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i konačno sam dobio ono o čemu sam dugo sanjao - novu kosu! Hvala puno stručnom timu i sve preporuke!

  Jovana Ristić
  08.06.2019 01:02

  Kada muškarac nema kosu, to je nekako, da tako kažem, čak i normalno, ili se često viđa... Ali, kada žena počne da gubi vlasi i vremenom joj se proredi kosa, čak toliko da deluje ćelavo, onda je to zaista ružno... Pomoć sam potražila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i zajedno smo postigli odlične rezultate. Sve preporuke!

  Sunčica Bogojević
  08.06.2019 01:01

  Biti bez kose je zaista strašno... Moj muž je počeo da gubi kosu u kasnim tridesetim godinama, i bio je jako zabrinut zbog toga. Transplatacija kose je bila jedino rešenje da ponovo bude zadovoljan svojim izgledom. Zbog toga smo se javili u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i oni su nam puno pomogli, tako da se moj suprug ponovo oseća srećno i izgleda dobro kao i nekada.

  Mika Kisic
  10.01.2018 06:18

  Postovana Dr. Marija, interesuje me cena jednig grafta? Koliko grafova najvise mozete odraditi za 1 dan? Da li licno vi radite intervenciju ili tehnicari? Ulivate mi poverenje u strucnost. Hvala!

  Borislav Milic
  27.06.2017 12:35

  Njihovi vrhunski strucnjaci postizu impresivne rezultate kako bi vasu lepotu doveli do savrsenstva.Pored estetske hirurgije i transplatacije kose,uz pomoc estetske medicine uklanjaju tragove vremena na vasoj kozi i kosi.

  Kristina Milosevic
  03.04.2017 10:54

  Fue Precise je metoda presadjivanja kose koja se koristi prilikom transplatacijom kose u oziljak na kosmatom delu glave,rekonstrukciji obrva i brade.Ova metoda je minimalno invazivna,rezultat je potpuno prirodan izgled.

  Maja Matic
  29.12.2016 10:49

  Presadjivanje kose kod njih je veoma povoljno i bezbolno i za veoma kratko vreme se postizu rezultati koji ce vas oduseviti.Njihovi vrhunski strucnjaci postizu impresivne rezultate kako bi vasu lepotu doveli do savrsenstva.

  Zoran Josipovic
  22.06.2016 10:14

  Prezadovoljan sam uslugom.Presadjivanje kose je hirurska metoda koja omogucava premestanje folikula kose sa davajuce regije u regiju bez kose,na slican nacin vrsi se i transpaltacija obrva, ali uz znatno vecu preciznost i detaljno planiranje.

  Miloš Marijanović
  11.09.2015 04:46

  Da li tretirate gubitak kose kod muškaraca?

  Milan
  19.01.2015 02:20

  Kako da rešim opadanje kose? Mora li uvek transplantacija kose da se radi ili mogu da usporim opadanje kose nekako?

  M.M.
  19.11.2014 02:05

  Vec duze vreme razmisljam o transplantaciji kose, jedino sto me sprecava da dodjem kod vas jeste cena. Da li planirate da imate neki popust u skorije vreme na proceduru transplantacije kose i da li bi imali popust, ako dodjemo nas dvojica?

  Vuk
  31.10.2014 01:54

  Skoro sam radio transplantaciju kose u Vasoj klinici i imam svaku preporuku, sto od drugih,pa i samog sebe. Hvala jos jednom za sve. Jedva cekam da za nekoliko meseci vidimo konacni rezultat moje nove, presadjene kose. Veliki pozdrav

  Teodor
  30.10.2014 11:23

  Cuo sam nesto o toj PRP terapiji , da li je radite u vasoj ordinaciji i da li je preporucujete u celom tom postupku pre i posle presadjivanja kose ?

  Lazar J.
  24.10.2014 10:09

  Da li bih mogao da Vam posaljem fotografije i da mi na osnovu njih kazete koliko bi mi okvirno bilo potrebno dlaka za proceduru presadjivanja kose? Nisam iz Beograda,pa bih bio vrlo zahvalan,ako je to ikako moguce uciniti. Hvala unapred, Lazar

  Sofija
  19.10.2014 12:52

  Draga doktorka Marija , Imam problem sa istanjenom kosom ,a i pocela je da se proredjuje . Sta preporucujete kod zena , presadjivanje kose ili da prvo pokusamo da necim drugim ? Cula sam za PRP tretmane i da su odlicni , pa me zanima sta Vi mislite o tome ?

  Firme u blizini

  Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, Generala Štefanika 19 (naselje Stepa Stepanović), Voždovac, Beograd
  New hair center - transplatacija kose, Gospodar Jovanova 14a, I sprat, stan 16, Stari grad, Beograd