Kontakt podaci za vašu firmu

Restoran Šumice

  • 1
0.0 | 0 ocena
Restoran Šumice je prava adresa za sve istinske ljubitelje srpske gastronomije. Pored velikog izbora specijaliteta sa roštilja na ćumur, u našoj ponudi očekuju Vas kuvana jela, jagnjeće i praseće pečenje, jela ispod sača i jela po porudžbi...
Pročitaj više
Ustanicka 127
Beograd

Pečenjara Kod Laze

  • 1
5.0 | 1 ocena
Bavimo se uslužnim pečenjem mesa. Naš roštilj nije samo najkvalitetniji, već i najukusniji i po povoljnim cena....
Pročitaj više
Jovana Miodragovića 13b
Beograd

Obradović pečenjara

  • 1
5.0 | 1 ocena
Pečenjara Obradović nalazi se u Žarkovu i kod njih možete kupiti uvek vruću i hrskavu prasetinu, jagnjetinu, piletinu, ali i čvarke i suhomesnate domaće proizvode....
Pročitaj više
Repiška 59
Beograd

Pecenjara Baralic

  • 8
4.9 | 19 ocena
Pečenjara "Baralić" nalazi se u ulici Miše Vujića broj 2, na teritoriji opštine Palilula, preko puta hale Pionir u Beogradu. Sa svojim radom započeli smo još davne 1966. godine u Mrčajevcima u Čačku stvorivši tokom godina proteklog rada pr...
Pročitaj više
Miše Vujića 2
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Pečenjara TOR PLUS

  • 1
5.0 | 1 ocena
Probajte najukusnije jagnjeće i praseće pečenje u gradu, posetite pečenjaru TOR PLUS. Pored vrhunskog čačanskog pečenja neodoljivog ukusa, u našoj ponudi nalaze se pečeni pilići, kao i jedno od najpopularnijih jela domaće kuhinje, jagnjeće...
Pročitaj više
Bulevar Kralja Aleksandra 352 ( okretnica 55 )
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Ljubinka Sreckovic
Kod prasica je najvaznije da ne budu previse matori i previse debeli. Veoma je bitno i to da ih neko ko ih pece ispece na jedan pravi nacin kako biste u njihovim ukusima zaista i mogli da uzivate.
Todor Markovic
Po meni samo treba da znate da je pecenje prasica nesto sto bi u svakom slucaju trebalo da se dobro plati.
Nikolina Pantelic
U svakom slucaju mora ono lepo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Janko Zivanovic
Po meni, kako god da okrenete, ono nije narocito jeftino. Sve sto biste trebali da o ovome da znate je to da treba da potrazite bas neku iskusno pecenjaru.
Jana Stankovic
U svakom slucaju po meni i ono treba onako debelo da se plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.
Petar Jankovic
Koliko mi je samo poznato, pecenje prasica je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je ako mene pitate, daleko manje vazno.
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.
Marko Petrovic
Ukoliko mene pitate, mogu samo da vam kazem da u ovoj oblasti postoje bas majstori svog zanata.
Marko Petrovic
Po pitanju pecenja prasica, samo treba da potrazite bas neku pecenjaru koja je na onako dobrom glasu.
Dusan Markovic
Ne moze pecenje prasica da svako uradi kako treba. Ipak za to treba jedno veliko iskustvo i dugogodisnje iskustvo u radu.
Biljana Brankovic
Mislim da je ubedljivo najbolje resenje da po pitanju pecenja prasica posetite Zucu. To je ipak pecenjara koja mopze da uziva vase puno poverenje.