Dodaj firmu

Keramičar Gold

3.2 | 17 ocena
Član 4 godine Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
dejan banovic
19.01.2019 12:59

NIKAKO NE ZOVITE OVOG COVEKA PAR DANA MI JE OBECAVAO DOLAZAK NA KRAJU NIJE NI DOSAO A NIJE SE NI JAVLJAO NA MOBILNI TELEFON.....NE POSTUJE TUDJE VREME KAKO ONDA VEROVATI TAKVOM COVEKU.

Keramičar Gold
Visnja Šoškic
02.07.2018 01:51

Ludvig, sram vas bilo, upropastili ste mi ceo namestaj, sve sto mi nije poplava unistila, unistio si TI, a kako postavio plocice Bog dragi neka vidi, kao da ih je postavljali dete od 10 god.

Keramičar Gold
Snezana Bulajic Snezana Bulajic
20.06.2018 10:55

Angažovala sam Keramičar Gold za postavljanje pločica na terasi. U toku dva meseca natezanja, moljenja, preklinjanja, dotični gospodin Karlo nije našao vremena da završi započeto. Sutra će, prekosutra, u petak, za vikend, pa ne odgovara mu vreme (previše toplo, pa pada kiša), pa je bio u inostranstvu, pa na seminaru, pa je ispoštovao sve moguće verske i neverske praznike, sve u svemu, potpuni haos. Isplaćen mu je veći deo sume (200 evra od ugovorenih 260), posao nije završen, niti će biti završen. Potpuno neprofesionalno, potpuno. Ukoliko sebe želite da poštedite gubitka vremena i živaca, molim, zaobilazite Keramika Gold (Batajnica), u širokom luku. Sve što sam napisala je istinito. A "gospodin" neka me tuži. Apelujem još jednom, Keramika Gold - Batajnica - NIKAKO!

Keramičar Gold
Tihomir Senic
10.05.2018 10:09

GOLD KEAMICARI u svojoj ponudi vrsi sve usluge skidanja stare keramike,postavljanje svih keramika u svim prostorijama (kupatila,kuhinje,terase,hodnici,stepenista);ravnjanje krivih zidova,postavljanje ravnajuceg sloja(kosuljice),postavljanje i ugradnja sanitarija.Sta god da vam zatreba tu su da vam ponude ispravno resenje!

Keramičar Gold
Ostavite komentar
  Mapa
  Keramičar Gold
  Firme u blizini
  Enmon materijal za keramičare, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Firga behaton - keramičar, Jovana Brankovića 3.deo 20, Zemun, Beograd
  Đokić Saša keramičar, /, Voždovac, Beograd
  MV Minimo keramičarski radovi, Međuluška 100, Mladenovac, Beograd
  Beko keramičar, /, Borča, Beograd
  Idi na vrh strane