Keramičar Gold

5.0 | 5 ocena
Ulica: Majke Jugovića 16a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Keramičar Gold
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

KERAMIČAR GOLD

Keramičar Gold poseduje više od jedne decenije iskustva u izvođenju svih vrsta radova iz oblasti keramike, vodovoda i grejanja. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visokom kvalitetu usluge u mogućnosti smo da sve Vaše ideje sprovedemo u stvarnost.

Naš rad karakteriše velika preciznost, pedantnost, tačnost, kao i strogo poštovanje dogovorenih rokova. Posebno naglašavamo da naš ovlašćeni instalater poseduje sertifikat za ugradnju Geberit instalacionih sistema.

Keramičar Gold nudi Vam sledeće usluge:

 • skidanje stare keramike
 • postavljanje keramike u svim prostorijama: kupatila, kuhinje, terase, hodnici, stepeništa...
 • ravnanje krivih zidova
 • postavljanje ravnajućeg sloja (košuljice)
 • postavljanje i ugradnja sanitarija

Bilo da Vam je potrebna ugradnja keramičkih pločica ili granitne keramike u Vašem kupatilu, kuhinji ili dvorištu, keramičar Gold je pravi izbor za Vas. Prilikom našeg rada koristimo visokokvalitetne materijale, a sjajno uklopljene boje i dezeni, učiniće da Vaš prostor zaista zablista.

Gold keramičarske usluge namenjene su pojednako pravnim i fizičkim licima širom Beograda. Naš precizan i pouzdan keramičar nastoji da Vam ponudi najbolja rešenja u skladu sa Vašim željama i zahtevima, kao i kompletnu savetodavnu podršku pri izboru materijala.

Pored keramičarskih, obavljamo i sve vrste vodoinstalaterskih radova u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Takođe, možemo da ponudimo veliki izbor proizvoda vodećih domaćih i stranih proizvođača u oblasti keramike, kupatilske opreme, opreme za vodovod i grejanje, u okviru našeg prodajnog objekta koji se nalazi u Batajnici.

Dugogodišnje iskustvo, stručnost i preciznost u radu, kao i brzina usluge preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata. Ukoliko i Vi želite da ulepšate enterijer vrhunskim keramičarskim radovima, pozovite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 08-20h
subota od 08-15h

Keramičar Gold, Majke Jugovića 16a, Batajnica, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  dejan banovic
  19.01.2019 12:59

  NIKAKO NE ZOVITE OVOG COVEKA PAR DANA MI JE OBECAVAO DOLAZAK NA KRAJU NIJE NI DOSAO A NIJE SE NI JAVLJAO NA MOBILNI TELEFON.....NE POSTUJE TUDJE VREME KAKO ONDA VEROVATI TAKVOM COVEKU.

  Visnja Šoškic
  02.07.2018 01:51

  Ludvig, sram vas bilo, upropastili ste mi ceo namestaj, sve sto mi nije poplava unistila, unistio si TI, a kako postavio plocice Bog dragi neka vidi, kao da ih je postavljali dete od 10 god.

  Snezana Bulajic Snezana Bulajic
  20.06.2018 10:55

  Angažovala sam Keramičar Gold za postavljanje pločica na terasi. U toku dva meseca natezanja, moljenja, preklinjanja, dotični gospodin Karlo nije našao vremena da završi započeto. Sutra će, prekosutra, u petak, za vikend, pa ne odgovara mu vreme (previše toplo, pa pada kiša), pa je bio u inostranstvu, pa na seminaru, pa je ispoštovao sve moguće verske i neverske praznike, sve u svemu, potpuni haos. Isplaćen mu je veći deo sume (200 evra od ugovorenih 260), posao nije završen, niti će biti završen. Potpuno neprofesionalno, potpuno. Ukoliko sebe želite da poštedite gubitka vremena i živaca, molim, zaobilazite Keramika Gold (Batajnica), u širokom luku. Sve što sam napisala je istinito. A "gospodin" neka me tuži. Apelujem još jednom, Keramika Gold - Batajnica - NIKAKO!

  Tihomir Senic
  10.05.2018 10:09

  GOLD KEAMICARI u svojoj ponudi vrsi sve usluge skidanja stare keramike,postavljanje svih keramika u svim prostorijama (kupatila,kuhinje,terase,hodnici,stepenista);ravnjanje krivih zidova,postavljanje ravnajuceg sloja(kosuljice),postavljanje i ugradnja sanitarija.Sta god da vam zatreba tu su da vam ponude ispravno resenje!

  Firme u blizini

  DPN keramika, Vujanska 31, Zvezdara, Beograd
  Enmon materijal za keramičare, Bulevar Oslobođenja 205, Voždovac, Beograd
  Keramičar Na-keramika, Kaplara Momčila Gavrića 2, Voždovac, Beograd
  Firga behaton - Keramičar, Jovana Brankovića 3.deo 20, Zemun, Beograd
  Đokić Saša keramičar, /, Voždovac, Beograd