O nama - CRYSTAL STUDIO CENTRAL PEDIKIR I MANIKIR


Crystal Studio Central je prava adresa za sve dame u Šapcu koje žele negovan izgled noktiju u svakoj prilici. Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo higijeni koja je na visokom nivou, a jedan smo od retkih salona u kome svaki klijent ima svoj individualni pribor za pedikir i manikir.

Savršeno negovani nokti i dobra nega ruku, dosta govore o karakteru neke osobe. Kako bi Vaši nokti na rukama i nogama uvek bili zdravi i moderno stilizovani, u našem ekskluzivnom salonu možete uživati u vrhunskom manikir i pedikir tretmanu, uz upotrebu visokokvalitetnih i postojanih proizvoda.

Crystal Studio Central nudi Vam sledeće usluge:

Pored usluga klasičnog manikira, u prijatnom ambijentu našeg salona nudimo i usluge ojačavanja, nadogradnje i izlivanja Vaših noktiju upotrebom visokokvalitetnih gelova renomiranih proizvođača. U našoj ponudi nalaze se gelovi poznati po svojoj postojanosti i kvalitetu, kao i velikom izboru boja koje su uvek u trendu.

Ako želite da Vaše nokte specijalno uredite za neku priliku, naša preporuka je nail art koji će od Vaših noktiju napraviti pravo umetničko delo. Upotrebom specijalnih četkica i akrilnih boja, gotovo da nema ograničenja kada su u pitanju detalji i motivi koje želite na Vašim noktima, jer se sve crta ručno. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki broj stikera, nalepnica, šljokica i drugih dodataka kojima možete ukrasiti Vaše nokte.

Stopala imaju izuzetno važnu ulogu u našim životima i zato je vrlo bitno da im priuštimo odgovarajući tretman i negu. Za savršeno meka i glatka stopala, u salonu Crystal Studio Central možete se prepustiti tretmanu estetskog pedikira. Ukoliko imate problem sa žuljevima, uraslim noktima ili kurjim okom, te probleme uspešno rešavamo metodom medicinskog pedikira.

Osim toga, salon Crystal Studio Central nudi Vam i široku paletu tretmana, uz upotrebu vrhunskih preparata:

 • -Mezoterapija
 • -Hijaluronski fileri
 • -Masaže: relax, sportska, antidepresiv, parcijalne, opšte, anticelulit
 • -Solarijum
 • -Depilacija
 • -Nadogradnja svilenih trepavica metodom “1 na 1”
 • -Profesionalna šminka

Crystal Studio Central je prepoznatljiv i po nadogradnji svilenih trepavica koje se rade jako kvalitetno metodom “1 na 1”. Ova tehnika nadogradnje trepavica je jako popularna, jer ostavlja utisak prirodnih trepavica. Uz svilene trepavice koje se nadograđuju na Vaše prirodne, zagarantovan je pravi holivudski izgled, bez upotrebe maskare. Za savršen krajnji izgled nudimo i usluge profesionalnog šminkanja, upotrebom kvalitetne šminke.
Neka Vaša lepota zablista poput kristala, posetite salon Crystal Studio Central!

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-21h

Posetite našu Facebook stranicu: www.facebook.com/CSCbeautycare/

Crystal Studio Central, Vojvode Brane 1, lokal 5, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Pedikiri, Manikiri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Crystal studio central pedikir i manikir
 • Crystal studio central pedikir i manikir,
 • Crystal studio central pedikir i manikir Šabac,
 • pedikir i manikir u Šapcu,
 • Crystal studio central Šabac,
 • Crystal studio central radno vreme