Izaberite neki od salona koji rade uslugu NEGA NOKTIJU

Salon Mystic pedikir - manikir

Kralja Aleksandra 33

Od usluga manikira izdvajamo: ojačanje prirodnih noktiju, korekcija noktiju, nadoradnja noktiju - trajni frenč, nadogradnja noktiju sa šaranjem, izlivanje noktiju, trajni frenč, izlivanje noktiju sa šaranjem, lakiranje noktiju, šaranje noktiju sa lakom, klasičan manikir - uz lakiranje, spa manikir - uz lakiranje, parafinsko pakovanje ruku, a od usluga pedikira izdvajamo:klasičan pedikir, spa pedikir - za žene,spa pedikir - za muškarce, ojačanje noktiju na nogama.
Pročitaj više

Holidej manikir - pedikir

Prote Smiljanića 51

Kozmetički salon ProNails Holiday pored najkvalitetnijih proizvoda belgijske firme ProNailas poseduje i najveće iskustvo u Šapcu kada su u pitanju kako kozmetičke usluge tako i usluge pedikira i manikira, kao i svih srodnih usluga.
Pročitaj više

Aura Profi pedikir i manikir

Masarikova 2

U Aura Profi salonu možete dolaziti na redovno održavanje i ojačavanje vaših noktiju uz pomoć estetskog i medicinskog pedikira, i manikira
Pročitaj više

Crystal studio central pedikir i manikir

Vojvode Brane 1, lokal 5

Za moderno stilizovane nokte u svakoj prilici, posetite Crystal Studio Central u Šapcu. Naše stručno i profesionalno osoblje nudi Vam vrhunski manikir i pedikir tretman, uz upotrebu visokokvalitetnih proizvoda, a posebnu pažnju poklanjamo higijeni koja je na visokom nivou.
Pročitaj više

Idi na vrh strane