Dodaj firmu

Salon Mystic pedikir - manikir

Od usluga manikira izdvajamo: ojačanje prirodnih noktiju, korekcija noktiju, nadoradnja noktiju - trajni frenč, nadogradnja noktiju sa šaranjem, izlivanje noktiju, trajni frenč, izlivanje noktiju sa šaranjem, lakiranje noktiju, šaranje noktiju sa lakom, klasičan manikir - uz lakiranje, spa manikir - uz lakiranje, parafinsko pakovanje ruku, a od usluga pedikira izdvajamo:klasičan pedikir, spa pedikir - za žene,spa pedikir - za muškarce, ojačanje noktiju na nogama.
Pročitaj više

Kralja Aleksandra 33
Šabac

Holidej manikir - pedikir

Kozmetički salon ProNails Holiday pored najkvalitetnijih proizvoda belgijske firme ProNailas poseduje i najveće iskustvo u Šapcu kada su u pitanju kako kozmetičke usluge tako i usluge pedikira i manikira, kao i svih srodnih usluga.
Pročitaj više

Prote Smiljanića 51
Šabac

Aura Profi pedikir i manikir

U Aura Profi salonu možete dolaziti na redovno održavanje i ojačavanje vaših noktiju uz pomoć estetskog i medicinskog pedikira, i manikira
Pročitaj više

Masarikova 2
Šabac

Astrum kozmetički studio

Astrum kozmetički studio nudi mnogobrojne frizerske i kozmetičke usluge u službi Vaše lepote. Divan ambijent, vrhunski frizeri i kozmetičari, preparati renomiranih brendova, kvalitetna usluga po pristupačnim cenama, samo su neke od prednosti koje nudimo
Pročitaj više

Cara Dušana 44
Šabac

Crystal studio central pedikir i manikir

Za moderno stilizovane nokte u svakoj prilici, posetite Crystal Studio Central u Šapcu. Naše stručno i profesionalno osoblje nudi Vam vrhunski manikir i pedikir tretman, uz upotrebu visokokvalitetnih proizvoda, a posebnu pažnju poklanjamo higijeni koja je na visokom nivou.
Pročitaj više

Vojvode Brane 1, lokal 5
Šabac
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane