Izlivanje noktiju je sa razlogom popularno. Postoji li ijedna žena koja ne želi lepe, negovane i moderno oblikovane i ukrašene nokte? Verovatno ne. Nokti su važan deo vašeg imidža, a pored toga, predstavljaju i svojevrsnu modnu izjavu, dok pri svemu tome govore i o vašoj ličnosti.

Izlivanje noktiju ili nadogradnja noktiju?

Lepši pol se često nalazi pred ovom dilemom. Koja tehnika je bolja? Potrebno je reći da su sve vrste nadogradnje, izlivanje i ojačanje noktiju jednako dobre. Na izbor tehnike utiču vaše potrebe i želje. 

Da biste se lakše odlučile, napomenućemo da pre izbora tehnike, trebalo bi uzeti u obzir prirodno stanje noktiju, zatim individualan način života, vaše hobije, razne aktivnosti, jer od svega toga, zavisi i dužina vaših noktiju.

Sa druge strane, mora se imati u vidu da izgled ruke i tip žene određuju idealan oblik noktiju.

Izlivanje noktiju – kontraindikacije

Sve dame zanima kako se izvodi ovaj postupak. Najpre je važno utvrditi da li je preporučljivo da se na vašim noktima izvede ova tehnika. Kontraindikacije predstavljaju oboljenja nokta ili postojanje neke infekcije.

Korak po korak ili kako se izlivaju nokti?

Vaša manikir dama će nadogradnju započeti upotrebom turpije, kojom će nežno obraditi nokatnu ploču. Potom se ispod nje stavlja šablon, koji služi kao kalup na koji će se gel izliti. 

Nokti se izlivaju jedan po jedan, iz razloga da ne dođe do razlivanja gela. Kada se ta faza završi, pristupa se definisanju oblika noktiju, što sve zavisi od vaših želja.

Izlivanje noktiju gelom

Prvi sloj gela koji se nanese, suši se u UV lampi. Posle toga, nanosi se sledeći sloj gela, a sve u zavisnosti od toga da li se radi obično izlivanje ili trajni frenč. 

 

 

Frenč – izlivanje noktiju

Ukoliko se radi tehnika frenč manikira prilikom izlivanja noktiju, biće korišćen jedan sloj gela više. Svaki od gelova suši se u UV lampi. 

Šare na izlivenim noktima

Naravno, estetski utisak neće biti kompletan bez ukrasa na noktima. Danas je manikir podignut na nivo umetnosti. 

Posle obrade pretposlednjeg gela, nanosi se završni sloj. Nokti mogu biti ukrašeni na razne načine, raznovrsnim i ukrasima različitih boja.

Finiš kod izlivanja noktiju

Ceo tretman oko izlivanja noktiju, završava se nanošenjem bezbojnog laka ili lakova u boji. Sada ćete imati savršenstvo na rukama od kojeg zastaje dah!

Izlivanje noktiju na kućnoj adresi

Postoje manikir dame koje će biti raspoložene da u vašem kućnom ambijentu dovedu vaše nokte do perfekcije. Uz kaficu i prijatno ćaskanje, vaša manikir dama će odraditi postupak jednako kao da se nalazite u salonu lepote. 

Izlivanje noktiju akril tehnikom

Razlika između gela i akrila, jeste u tome što se gel suši pod UV lampom, a akril na vazduhu. Mnoge dame zanimaju prednosti i mane obe varijante. Po čemu se razlikuju, koja je bolja, koja blagotvornije deluje na nokte?

Razlike u gel i akril tehnici izlivanja noktiju

Kod nanošenja, UV gel se nanosi kružnim, cik-cak, lepezastim i pokretima lakiranja. Akril se nanosi tapkanjem i prevlačenjem.

 

 

Dalje, razlike se tiču vremena nanošenja. Gel se nanosi brže u odnosu na akril, međutim, to uvek najviše zavisi od vaše manikir dizajnerke.

Pošto se akril suši na vazduhu, potrebno je da se radi brže, a to opet zahteva veštinu, dok sa druge strane, gel ne može da se osuši dok se ne stavi u UV lampu.

Trajnost izlivenih noktiju

Kada govorimo o trajnosti obe tehnike, možemo reći da je trka izjednačena, s tim da je kod akrila potrebno uraditi korekciju na nešto manje od četiri nedelje. 

Čvrstina izlivenih noktiju

Između tehnike nanošenja gela i akril tehnike, možemo reći da su nokti od akrila čvršći. Naravno, ova razlika nije bitna niti velika, ali je potrebno istaći da ipak postoji.

Kolika je debljina izlivenih noktiju?

Izliveni nokti su uvek malo deblji, i tu prednost dajemo akril tehnici. Akril se uklanja sa nokta „soak off“ metodom, dok se gel mora turpijati. 

Lakiranje izlivenih noktiju

Kada vam vaša manikir dizajnerka lepo odradi izlivanje noktiju, nebitno da li je korištena akril tehnika ili UV gel, nokti se jednako dobro mogu lakirati. Ako su nokti kvalitetno urađeni, kada se ukloni lak za nokte uljanim skidačem, ispod gela ili akrila ne prolazi lak. 

Izlivanje noktiju na izgrickane nokte

UV gel se preporučuje za zdraviju nokatnu ploču, i kvalitetnije nokte. Ako imate tu lošu naviku da grickate nokte, za vas će biti preporučljivija akril tehnika izlivanja noktiju. Prilikom ove tehnike moguće je izlivanje gotovo potpuno izgrickane nokatne ploče. I UV gel i akril se koriste za ojačavanje prirodnih noktiju.

Ukrasi na izlivenim noktima

Trodimenzionalni ukrasi, zar to nije ono što ste oduvek želele na svojim noktima? Uz pomoć akril tehnike, to je moguće učiniti. Međutim, nokti se mogu uraditi i od gela, pa dodati ukras od akrila, ali je i obrnuta situacija takođe moguća.

Akril i UV gel – sjaj na noktima

Kada se nokti urade od UV gela, oni imaju „staklastiji“ izgled, koji se mnogim damama veoma dopada. Njihove ruke tako postaju glamuroznije i ženstvenije. Ukoliko ste se odlučile za akril tehniku, to je takođe moguće izvesti, nanošenjem završnog visoko sjajnog gela, koji će nedeljama sijati na vašim noktima.

Koja tehnika izlivanja noktiju je najpopularnija?

Može se reći da manji broj salona radi sa akrilom, iz razloga što je on teži za rad i zahteva veće iskustvo, veštinu i stručnost. Blagu prednost ipak drži izlivanje noktiju UV gelom, jer je lakši za rad, i dame ga vole. 

Izlivanje noktiju - iskustva

Ako pogledamo svetski nivo, tu je prednost na strani akrila, dok su po svojim karakteristikama obe tehnike veoma slične. Ne bi se primetila razlika, kada je vešto odrađen manikir, ni da na jednoj ruci imate UV gel, a na drugoj akril, upravo iz razloga jer su nokti dovedeni do savršenstva.

Izlivanje noktiju – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1900 za izlivanje noktiju gelom do 2200 za izlivanje gelom + frenč. Za akril tehniku, potrebno je izdvojiti u proseku 2600 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone lepote ispod teksta.

Izlivanje noktiju Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izlivanje noktiju
Pitaj firme

Izlivanje noktiju

Akcija -% 800 Din.
Izlivanje noktiju - 800 din! Kozmetičko frizerski salon Veolmis!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ojačavanje noktiju

Akcija -% 800 Din.
Ojačavanje noktiju - 800 din! Kozmetičko frizerski salon Veolmis!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izlivanje noktiju + frizura

Akcija -% 2499 Din.
Izlivanje noktiju + frizura po ceni od 2.499 din samo u Dve mace kozmetičkom salonu! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon
Izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju

1.200 1.000
Izlivanje noktiju
Nedostupno

Izlivanje noktiju

1600
Izlivanje noktiju
Nedostupno

Izlivanje noktiju

1300

Izlivanje noktiju

Akcija -25% 1499 Din.
Izlivanje noktiju po ceni od 1.499 din samo u Kozmetičkom salonu Dve mace! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Zeljana Jeremic

Imam veoma pozitivno iskustvo sa pedikirom-manikirom Beauty Bar. U tom salonu lepote cesto radim izlivanje noktiju. Mogu samo da kazem da sam i vise nego zadovoljna. Cena je u proseku negde oko 2000 dinara.

14.08.2017
Milen Jovanovic

Naravno da je izliuvanje noktiju nesto sto je posebno skupo. Cene su takodje nesto sto bi mozda trebalo da bude u drugom planu ukoliko mene licno pitate.

16.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

28.04.2017
Filip Milutinovic

Ono po pravilu sigurno treba da se dosta plati. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.

28.04.2017
Lea Stankovic

Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, izlivanje noktiju nije ni malo jeftino.

18.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, sto se izlivanja noktiju tice, sigurno je kvalitet nesto bez cega se ne moze.

31.03.2017
Simona Vucinic

Po pravilu, sot se ovih noktiju tice, sigurno je kvalitet nesto sto treba i mora da se pre ili kasnije plati.

16.03.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, ono je nesto sto treba da se debelo plati.

24.02.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, izlivanje noktiju je nesto sto uvek mora debelo da kosta. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise.

08.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, izlivanje noktiju je ipak nesto posebno. Ako se za to odlucite, sigurno je samo da se necete pokajati.

27.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Kako god da okrenee, izlivanje noktiju mora posebno da se plati.

11.01.2017
Petar Jankovic

Licno mislim da je po pitanju izlivanja noktiju samo vazno da se odlucite za kvalitet. Ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.

21.12.2016
Nikolina Pantelic

Ako vec ovo radite i dajete pare onda bar treba da vodite racuna da vam ovo uradi bas onako kvalitetno.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako pricamo o kvalitentom izlivanju noktiju, samo treba da se odlucite za kvalitet i nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.

18.11.2016
Jana Stankovic

Zaista jedne od najpovoljnijih cena za izlivanje noktiju, mozete da pronadjte u salonu Maestral Sol.

28.10.2016
Marko Petrovic

Zaista je izlivanje noktiju nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce na kraju izgledati poprilicno lepo.

06.09.2016
Dusan Markovic

Izlivanje noktiju zaista nije vise neka narocita mudrolija. Izlivanje noktiju je danas u potpunosti postao kvalitetan kozmeticki tretman u ciji se kvalitet najbolje mozete uveriti licno.

29.07.2016
Biljana Brankovic

Da, potpuno se salzem sa tim. Kada pricamo o kvalitetnom izlivanju noktiju, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite bas neki kozmeiticki salon koji daje tako povoljnu cenu od 2000 dinara.

01.07.2016
Lea Stankovic

Imam veoma pozitivno iskustvo sa pedikirom-manikirom Beauty Bar. U tom salonu lepote cesto radim izlivanje noktiju. Mogu samo da kazem da sam i vise nego zadovoljna. Cena je u proseku negde oko 2000 dinara.