O nama - MEDICINSKI PEDIKIR BELI ANDJEO


10% snizenja za 3 ili vise zakazanih masaza do 01.04.2017.

Medicinski pedikir Beli Anđeo uspešno rešava sve probleme kod uraslih noktiju, žuljeva i kurjeg oka. U prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas vrhunski kozmetički stručnjak Anđelija Rakić koja se školovala u Sidneju, u Australiji.

Stopala spadaju među najvažnije delove tela, jer nam omogućavaju lako i sigurno kretanje. Pogrešna obuća ili nepravilan položaj stopala, mogu izazivati brojne probleme, kao što su kurje oči, urasli nokti, žuljevi. Zato je nega stopala izuzetno važna i treba da im redovno poklanjamo pažnju, a ne samo kada se problem pojavi.

Medicinski pedikir Beli Anđeo iz Šapca nudi Vam sledeće vrste usluga:

  • -uklanjanje problema uraslih noktiju
  • -uklanjanje žuljeva
  • -uklanjanje kurjeg oka
  • -estetski pedikir
  • -masaža stopala do kolena

U našem salonu nudimo Vam mogućnost rešenja problema uraslih noktiju, pre nego što dođe u akutno inficirano stanje, primenom medicinskog pedikira. Tretman izvodi isključivo stručno osoblje, u sterilnim uslovima i sa profesionalno sterilisanim i stručnim instrumentima. Ceo postupak se izvodi sa maksimalnom pažnjom, tako da pacijent oseti minimalnu bol ili nelagodnost.

Neudobna i tesna obuća, kao i stalno izlaganje stopala pritisku i trenju usled trčanja ili dugotrajnog hodanja i stajanja dovode do spuštanja svodova stopala, (kao i kod ravnih stopala) i najčešći su uzroci pojave kurjeg oka, kao i žuljeva na nogama. Ukoliko i Vas muči ovaj problem, nudimo Vam uklanjanje žuljeva i kurjeg oka, koji izazivaju vrlo neugodan bol ukoliko ne sprovedemo odgovarajući tretman.

Pored medicinskog pedikira, salon Beli Anđeo pruža Vam kompletnu negu stopala u vidu estetskog pedikira, koji obuhvata potapanje stopala, čišćenje i odstranjivanje tvrde kože, hidrataciju i masažu stopala, kao i uređivanje i lakiranje noktiju, naravno prema Vašim željama. Nakon ovog tretmana, stopala će izgledati odmorno i negovano, što će Vaš korak učiniti lakšim.

Još jedna usluga koju Vam nudimo u okviru našeg salona je refleksologija stopala, koja postaje sve priznatija kao efikasan tretman za mnoge zdravstvene probleme. Dobro deluje na bilo koju tegobu koja je povezana sa blokadom i/ili upalnim procesima, kao što su: problem sa sinusima, menstrualne tegobe ili ekcemi.

Tretman refleksologije opušta, zbog čega je popularan u lečenju poremećaja izazvanih stresom, smiruje teskobu, ublažava napetost i podstiče miran san. Takođe, refleksologija je efikasna metoda ublažavanja i korisna za lečenje bolova u leđima, reumatizma, artritisa ili glavobolje. Osetite i Vi sve čari ove efikasne masaže stopala, koja pruža “dobar osećaj”.

Radno vreme:
svaki dan od 09-20h

Medicinski pedikir Beli Anđeo, Sime Trojanovića 14, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

11.02.2017 10:07
Borislav Milic

Medicinski pedikir Beli Andjeo iz Sapca nudi vam uklanjanje problema uraslih noktiju,

uklanjanje zuljeva,uklanjanje kurjeg oka,estetski pedikir,masaza stopala do kolena.Prijatan ambijent za opustanje.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Pedikiri, Manikiri
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beli Anđeo medicinski pedikir
  • Medicinski pedikir Beli Andjeo Šabac,
  • Medicinski pedikir Beli Andjeo radno vreme,
  • Medicinski pedikir Beli Andjeo kontakt telefon,
  • medicinski pedikir Šabac,
  • medicinski pedikir u Šapcu