Pansion za pse Beograd

Adresa: Jovana Zlatoustog 14a
Beograd
Adresa: Boška Živanovića 19, Umka
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovica 34b
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Jelisavete Andrejevic 6
Beograd
Adresa: Šeste ličke divizije 54
Beograd
Adresa: Rudo 1, ( Kapije Beograda )
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 33a (bivša Goce Delceva)
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe 229, lokal 12
Beograd
Adresa: Dalmatinske zagore 54
Beograd
Adresa: Krivi Sokak 18, Boljevci
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pansion za pse
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pansion za pse

Ako imate psa, bez obzira da li je to mala čivava ili ogromni bobtejl, svakako ljubimca smatrate ravnopravnim članom porodice. Porodica je uvek na okupu, ali se ipak u životu događaju razne situacije, kada morate da otputujete negde veoma daleko, recimo na drugi kontinent. Ili, u nekoj drugoj varijanti, možda imate produženi vikend usled praznika, ali odsedate u hotelu koji ne prima naše četvoronožne prijatelje.

pansion za pse

 

U ovim i sličnim slučajevima, razloga za brigu nema, jer psi imaju svoje pansione u kojima se osećaju kao kod kuće, uz izuzetnu brigu stručnog osoblja i redovan nadzor veterinara.

Pansion za pse – iskustva

Možda nikada ranije niste imali priliku da se susretnete sa pansionima za pse, pa vas zanima kako isti izgledaju, kako psi provode vreme, kakav je raspored njihovih dnevnih aktivnosti, koje su vaše obaveze kao vlasnika i slično.

U nastavku teksta pokušaćemo da detaljno odgovorimo na sva ova pitanja. Dakle, pošto ste odlučili da iskoristite usluge pansiona za pse, prvo i najvažnije jeste da je vaš ljubimac zdrav, ili da nema neku infektivnu bolest. Morate priložiti dokumentaciju na uvid, poslati mejlom ili faksom, a koja svedoči o tome da je pas primio neophodnu vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od spoljnih parazita kao što su buve i krpelji, kao i od unutrašnjih parazita (gliste).

Da biste bili bezbrižni na poslovnom putu ili godišnjem odmoru, svakako želite da znate da u pansionima za pse postoji veterinarski nadzor. Svakoga dana kontroliše se zdravstveno stanje pasa, zahvaljujući čemu se omogućava vrhunska nega.

pansion za pse cene

 

Postoje psi koji su izuzetno druželjubivi i vole društvo ostalih pasa, tako da će za njih biti organizovane zajedničke aktivnosti na otvorenom, dok za pse koji radije vole šetnje, stručno osoblje će i to obezbediti.

U pansioniima za pse postoje takozvani apartmani, čija se površina može prilagoditi potrebama vašeg ljubimca. Apartmani su izrađeni od takvih podnih i zidnih obloga koje omogućavaju lako održavanje higijene i dezinfekciju. Prostorije su klimatizovane, termo i zvučno izolovane.

Vaš pas će dan provoditi lepo i kvalitetno, jer se osmišljava program dnevnih aktivnosti. U jutarnjim časovima, započinje se jutarnjom kontrolom objekta i svih pasa u pansionu. Nakon toga sledi prva šetnja, tokom koje psi obavljaju svoje osnovne fiziološke potrebe. Posle toga je vreme za prvi odmor i obrok, dok je period od podneva do sedamnaest časova rezervisan za razne aktivnosti. Uveče sledi večernja šetnja, a potom drugi obrok i večernja kontrola. Do ponoći, svi psi se obilaze još dva puta.

Pansion za pse – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za boravak vašeg najboljeg prijatelja u pansionu za pse, zavisi od toga koliko će dana provesti u njemu, ali i od nekih drugih faktora, kao što su da li se koristi vaša hrana ili pansionska, da li želite neke dodatne tretmane kao što su higijensko šišanje, kupanje, tretman dlake i poddlake, pranje zubala specijalnim psećim pastama i slično. Ovakve usluge se naplaćuju u proseku oko 1200 dinara, dok za jednog psa treba izdvojiti od 1300 do 1500 dinara za jedan dan boravka u pansionu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Moje je licno misljenje da sto se pansiona za pse tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko bas vazno.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ova vrsta pansiona zaista nesto posebno.
Petar Jankovic
Cuo sam da se ovi pansioni u Beogradu i vise nego debelo naplacuju.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno kakva je to tacno vrsta pansiona za pse prisutna. Drugacije sigurno ne biste trebali da razmisljate kako pre tako ni kasnije.
Ivan Stojanovic
I mogu da vidim da je ovo postalo popricno nesot zahtevno ali samim tim mi sugerise da i nije bas za svakoga.
Jana Stankovic
Verovali vi meni ili ne, ovo je u svakom slucaju posebna vrsta pansiona.
Marko Petrovic
Uvek je osnovni problem bio u tome sto svaki pansion za pse mora debelo da se plati. To jednostavno drugacije ne moze da funkcionise.
Biljana Brankovic
I ja sam se licno jedno vreme razmiljao da pocnem da se bavim upravo ovim poslom.
Dusan Markovic
Moje je licno misljenje da sto se ovog pansiona tice, samo treba da se odlcuite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko bas vazno.