Dodaj firmu

Pansion za pse Lukić

Pansion za pse u Beogradu. Obezbeđeno i veliko dvorište, zasebni box-ovi, usluge pet-taxija. Čuvanje pasa na dan ili više dana, 24-časovni veterinarski nadzor
Pročitaj više

3. januara 16, Ostružnica
Čukarica, Beograd

Alo av av pansion za pse

Alo av av pansion za pse će Vašem psu pružiti svu potrebnu pažnju i ljubav u Vašem odsustvu. Posebno uređeni boksovi, prostrano dvorište, blizina miljakovačke šume i adekvatna ishrana su samo neke od prednosti ovog pansiona. Postoji mogućnost prevoza psa, kao i pružanja dodatnih usluga (šišanje, kupanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, češljanje).
Pročitaj više

Šeste ličke divizije 54
Rakovica, Beograd

Boni pansion za pse

Boni pansion za pse je idealno mesto gde možete ostaviti svog ljubimca kada Vi imate neodložne obaveze ili idete na odmor. Tokom boravka Vaš pas će biti pod nadzorom veterinara, fizički aktivan i izvođen u šetnju, hranjen najkvalitetnijom hranom i okružen ljubavlju
Pročitaj više

Boška Živanovića 19, Umka
Čukarica, Beograd

Golden pets hotel za pse

Golden pets hotel za pse pruža uslugu čuvanja Vašeg psa uz svakodnevnu negu i veterinarski nadzor. Naš hotel je prilagođen za pse malih rasa u čijem sklopu se nalazi ograđeno dvorište. Budite sigurni da ćemo o Vašem ljubimcu voditi računa i pružiti mu mnogo ljubavi u Vašem odsustvu.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovica 34b
Voždovac, Beograd

Pansion za pse Happy House

Happy House hotel za pse nalazi se u Borči. Pansion za male i patuljaste rase. Kompletna usluga, ishrana, nega, veterinarske usluge i stalni nadzor.
Pročitaj više

Jovana Zlatoustog 14a
Borča, Beograd

Pansion za pse Maza i Lunja

Ukoliko želite kompletan tretman za ulepšavanje Vašeg ljubimca, posetite salon za pse Maza i Lunja koji se nalazi na Voždovcu. Sve tretmane radi Doktor veterinarske medicine, uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta, u skladu sa tipom i stanjem dlake Vašeg psa.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 229, lokal 12
Voždovac, Beograd

Pansion za pse LUNA

Obezbedite najbolji smeštaj za Vašeg ljubimca, izaberite pansion za pse LUNA. U naš pansion su dobrodošle sve rase pasa koji se čuvaju u velikom i otvorenom stanu, što garantuje maksimalan komfor, slobodu kretanja i posvećenost Vašem ljubimcu.
Pročitaj više

Rudo 1, ( Kapije Beograda )
Zvezdara, Beograd

Pansion za pse Moj Ljubimac

Pansion za pse Moj Ljubimac nalazi se u dvorištu veterinarskog fakulteta na opštini Savski Venac. Nudi uslugu pansiona za male pse, uz kompletnu negu, ishranu i sve potrebne uslove.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 18b
Savski venac, Beograd

Profesionalni handler Vladimir Bursać

Ako želite da Vaš pas bude srećan i uživa na izložbi, kao i da redovno bude na pobedničkom podijumu, profesionalni handler Vladimir Bursać ima rešenje za Vas. Uz potpunu posvećenost poslu i klijentima, nudimo kvalitetnu dresuru, trening i handling pasa.
Pročitaj više

Dalmatinske zagore 54
Zemun, Beograd

Sta je to Pansion za pse? Ako imate psa, bez obzira da li je to mala čivava ili ogromni bobtejl, svakako ljubimca smatrate ravnopravnim članom porodice. Porodica je uvek na okupu, ali se ipak u životu događaju razne situacije, kada morate da otputujete negde veoma daleko, recimo na drugi kontinent. Ili, u nekoj drugoj varijanti, možda imate produženi vikend usled praznika, ali odsedate u hotelu koji ne prima naše četvoronožne prijatelje.

U ovim i sličnim slučajevima, razloga za brigu nema, jer psi imaju svoje pansione u kojima se osećaju kao kod kuće, uz izuzetnu brigu stručnog osoblja i redovan nadzor veterinara.

Pansion za pse – iskustva

Možda nikada ranije niste imali priliku da se susretnete sa pansionima za pse, pa vas zanima kako isti izgledaju, kako psi provode vreme, kakav je raspored njihovih dnevnih aktivnosti, koje su vaše obaveze kao vlasnika i slično.

U nastavku teksta pokušaćemo da detaljno odgovorimo na sva ova pitanja. Dakle, pošto ste odlučili da iskoristite usluge pansiona za pse, prvo i najvažnije jeste da je vaš ljubimac zdrav, ili da nema neku infektivnu bolest. Morate priložiti dokumentaciju na uvid, poslati mejlom ili faksom, a koja svedoči o tome da je pas primio neophodnu vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od spoljnih parazita kao što su buve i krpelji, kao i od unutrašnjih parazita (gliste).

Da biste bili bezbrižni na poslovnom putu ili godišnjem odmoru, svakako želite da znate da u pansionima za pse postoji veterinarski nadzor. Svakoga dana kontroliše se zdravstveno stanje pasa, zahvaljujući čemu se omogućava vrhunska nega.

Postoje psi koji su izuzetno druželjubivi i vole društvo ostalih pasa, tako da će za njih biti organizovane zajedničke aktivnosti na otvorenom, dok za pse koji radije vole šetnje, stručno osoblje će i to obezbediti.

U pansioniima za pse postoje takozvani apartmani, čija se površina može prilagoditi potrebama vašeg ljubimca. Apartmani su izrađeni od takvih podnih i zidnih obloga koje omogućavaju lako održavanje higijene i dezinfekciju. Prostorije su klimatizovane, termo i zvučno izolovane.

Vaš pas će dan provoditi lepo i kvalitetno, jer se osmišljava program dnevnih aktivnosti. U jutarnjim časovima, započinje se jutarnjom kontrolom objekta i svih pasa u pansionu. Nakon toga sledi prva šetnja, tokom koje psi obavljaju svoje osnovne fiziološke potrebe. Posle toga je vreme za prvi odmor i obrok, dok je period od podneva do sedamnaest časova rezervisan za razne aktivnosti. Uveče sledi večernja šetnja, a potom drugi obrok i večernja kontrola. Do ponoći, svi psi se obilaze još dva puta.

Pansion za pse – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za boravak vašeg najboljeg prijatelja u pansionu za pse, zavisi od toga koliko će dana provesti u njemu, ali i od nekih drugih faktora, kao što su da li se koristi vaša hrana ili pansionska, da li želite neke dodatne tretmane kao što su higijensko šišanje, kupanje, tretman dlake i poddlake, pranje zubala specijalnim psećim pastama i slično. Ovakve usluge se naplaćuju u proseku oko 1200 dinara, dok za jednog psa treba izdvojiti od 1300 do 1500 dinara za jedan dan boravka u pansionu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane