O nama - HAPPY HOUSE ČUVANJE KUČNIH LJUBIMACA


Happy House je pansion za čuvanje pasa malih i srednjih rasa koji nalazi u mirnom delu Borče, kod Pupinovog mosta. U našoj srećnoj kući sve je podređeno ljubimcima koji pored udobnog smeštaja i ishrane, imaju maksimalnu pažnju i nadzor tokom 24 časa dnevno.

Smešten u porodičnom kraju sa privatnim kućama, pansion Happy House pruža idealne uslove za boravak Vašeg ljubimca, daleko od gradske buke i gužve. Vlasnici pansiona su veliki zaljubljenici u životinje, prvenstveno pse, kojima su ceo život posvećeni.

Happy House čuvanje kućnih ljubimaca organizuje se u odvojenim boksovima veselih boja koji su predviđeni za smeštaj jednog psa. Svaki od 6 boksova opremljen je krevetićem za psa, kao i činijama za vodu i hranu. Higijena u boksovima se svakodnevno održava na visokom nivou.

Važno je istaći da psi imaju mogućnost slobodnog kretanja i da u boksovima borave samo dok se hrane ili ako oni tako žele. Kada je u pitanju ishrana preferira se da vlasnici donesu omiljenu hranu i poslastice za svog ljubimca. Takođe, postoji mogućnost da mi nabavimo odgovarajuću vrstu hrane, uz određenu naknadu.

Pansion Happy House poseduje veliko dvorište od 2 ara tako da psi imaju mogućnost da nesmetano trče i igraju se pod nadzorom našeg osoblja. Pored travnate površine, dvorište ima i natkriveni deo što ljubimcima omogućava da borave na svežem vazduhu i kada nisu povoljni vremenski uslovi.

Ono po čemu se pansion Happy House izdvaja jeste konstantna posvećenost ljubimcima koji su 24 sata pod nadzorom našeg osoblja. Ukoliko je ljubimac navikao da spava u društvu vlasnika, u našem pansionu postoji i ta mogućnost.

Cena čuvanja ljubimaca varira od broja dana boravka u pansionu i broja pasa. Ukoliko imate više od jednog ljubimca kome je potrebno čuvanje, odobrava se dodatni popust. Prijem životinja u pansion vrši se do 20 časova.

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Happy House čuvanje kućnih ljubimaca, Jovana Zlatoustog 14a, naselje Mali zbeg, Borča, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

06.02.2020 01:06
Neregistrovan korisnik

Ovo je raj na zemlji! Mali vrtic za pse! Totalno se razlikuju od ostalih pansiona, ovde su Vasi psi pusteni ceo dan, pruza im se ljubav i paznja! Sve pohvale za Sanju, Igora, njihove klince i sve njihove sapice!

27.01.2020 10:28
Neregistrovan korisnik

Prezadovoljna sam tretmanom koji su imali moji psi, moje dve ženke mešanje!

Bile su dva dana u pansionu i čim su kročile u stan primetila sam promenu-mirisala su, bile okupane i ošišane, iako to nismo dogovorili. Dakle, to rade ljudi koji vole životinje. Hvala! Topla preporuka svim budućim korisnicima!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Čuvanje kućnih ljubimaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Happy House čuvanje kučnih ljubimaca
  • Happy House čuvanje kučnih ljubimaca,
  • Happy House Borča,
  • čuvanje kučnih ljubimaca u Borči,
  • pansion Happy House,
  • Happy House čuvanje kučnih ljubimaca radno vreme