Dodaj firmu

Happy cat hotel za macke

Idealan smeštaj za čuvanje Vašeg ljubimca u veoma prijatnom ambijentu koji će na Vaše veliko zadovoljstvo učiniti da Vaše mace ne osete previše Vaše odsustvo.
Pročitaj više

Patrijarha Varnave 43
Vračar, Beograd

Sta je to Hotel za mačke? Možda imate umiljatu krznenu ljubimicu koja je ravnopravni član porodice, jer je vaša deca obožavaju, igraju se sa njom, a ona to uzvraća beskrajnom nežnošću, razigranošću i ljubavlju prema svima.

Složićemo se da jedna takva maca zaslužuje samo najbolje, pa ako se u vašem životu događa situacija kada privremeno ne možete da se starate o njoj, najbolje je da brigu prepustite stručnim timovima u hotelima za mačke.

Hotel za mačke – iskustva

Vrlo je moguće da se ranije niste susretali sa hotelima za mačke, i ne znate šta je tačno u pitanju, niti kakav tretman možete da očekujete. Zbog toga ćemo u nastavku teksta da pokušamo da što detaljnije objasnimo sve pojedinosti.

Dakle, ukoliko putujete negde daleko na odmor, poslovni put ili se možda selite, pravi izbor za vašu krznenu mezimicu je hotel za mačke. Hoteli su obično smešteni u mirnim i tihim delovima grada, daleko od gužve i buke.

Verovatno je prvo što želite da čujete da će se mačka zahvaljujući stručnom osoblju osećati kao kod kuće, i biće joj pružena sva pažnja i nega, koju i inače dobija svakoga dana od vas. Hoteli za mačke pružaju smeštaj i starijim macama, mačkama koje su na posebnim dijetama kao i onima sa dijabetesom.

Pošto znamo da su mačke veoma probirljive kada je hrana u pitanju, i da im se malo toga dopada, odabir može biti vaš, ili će se za to pobrinuti osoblje hotela. Kakva hrana će se koristiti, najviše će zavisiti od uzrasta mace, njenih fizičkih aktivnosti, rase, ali i od fiziološkog stanja organizma.

Možete biti sasvim sigurni u jedno – mace u hotelu imaju kraljevski tretman, jer je tu sve podređeno njihovim potrebama. Vaša mezimica će uživati u udobnim korpama, na mekanim jastucima, zabavljaće se sa raznoraznim igračkama... Prostor u kome borave vaše ljubimice je svetao i topao, i mace nikako nisu prepuštene same sebi, već se osoblje celoga dana sa njima igra i mazi, što mace najviše vole.

Zasigurno želite znati i taj podatak da je u hotelu angažovan veterinar, koji prati zdravstveno stanje mačaka, a važno je imati u vidu da postoji i stalni video nadzor, dvadeset četiri časa dnevno.

Svi znamo da su mace najurednije životinje, zbog toga je u hotelu besprekorna higijena, odnosno obezbeđeno je pravovremeno uklanjanje svih nečistoća i dezinfekcija. Svaka maca ima svoj poseban box u kome može da spava ili da drema, a ostatak dana uživa istraživajući prostor oko sebe.

Hotel za mačke zaista predstavlja odmor i kvalitetno provedeno vreme za vašu krznenu ljubimicu, a sve zahvaljujući adekvatno opremljenom smeštaju kao i ljudima koji su kvalifikovani za rad sa životinjama.

Hotel za mačke – cena:

Postoji dosta ljudi koji imaju više od jedne mace. Stoga je korisno imati informaciju da je cena za jednu mačku u proseku 10 evra na dan, dok za drugu ljubimicu popust može da iznosi pedeset posto. Ako je više mezimica u pitanju, moguće je postići odgovarajući dogovor.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane