O nama - ALO AV PANSION ZA PSE

Alo av pansion za pse se nalazi u predivnom delu Beograda, uz samu miljakovačku šumu, u Ulici Šeste ličke divizije 54.

Pansion je posebno uređen za pse i poseduje 12 opremljenih boksova u kojima će pas imati potpunu privatnost. Ukoliko želite, možete doneti krevetac, igračkice ili posudice za hranu kako bi se Vaš pas osećao što prijatnije kod nas, u Vašem odsustvu.

Raspolažemo prostranim dvorištem gde se Vaš ljubimac može igrati i provoditi vreme u društvu drugih ljubimaca ili sam. Organizujemo i individualne šetnje na povocu, po šumskoj stazi ili na ulici, u zavisnosti od toga šta više prija Vašem psu i na šta je naviknut.

Ishrana je prilagođena navikama Vašeg psa i biće isključivo onakva kako se dogovorimo. Hranu za psa možete doneti Vi ili ćemo je mi obezbediti. Naš pansion Alo av ima isključivo najkvalitetniju hranu za pse poznatih svetskih proizvođača.

Obezbedili smo celodnevni nadzor nad psima. Takođe, veterinar, dr Jasna Modić Pijetlović, na raspolaganju je sve vreme i brine o zdravlju pasa koji su u našem pansionu.

Vaš ljubimac kod nas može dobiti i dodatnu negu, kao što je šišanje, kupanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, češljanje...

Takođe nudimo prevoz pasa ukoliko niste u mogućnosti da ga sami dovezete.

Izuzetno nam je bitno da Vaš ljubimac ne tuguje i da se ne oseća odbačenim. U Vašem odsustvu, mi ćemo mu pružiti svu potrebnu ljubav i pažnju.

Obaveza vlasnika je da donese potvrdu o zdravstvenom stanju psa, odnosno zdravstveni karton ili pasoš u kojima su uneti podaci o redovnim vakcinama. Pas takođe mora biti zaštićen od buva i krpelja.

Brigu o Vašem psu prepustite profesionalcima i pravim ljubiteljima pasa. Alo av pansion Beograd Vam stoji na usluzi.

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije, a takođe Vas pozivamo da nas pratite putem društvenih mreža: Facebook - Pansion za pse Alo av i Instagram - aloavav.

Radno vreme:
Ponedeljak – Nedelja: 08 – 22 h.

Alo av pansion za pse
Šeste ličke divizije 54, Kanarevo brdo, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Čuvanje kućnih ljubimaca
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alo av av pansion za pse
  • Alo av av pansion za pse,
  • Alo av av pansion za pse Rakovica,
  • Alo av av pansion za pse Beograd,
  • Alo av av pansion za pse radno vreme