Dodaj firmu

Hotel za pse Lukić

Pansion za pse u Beogradu. Obezbeđeno i veliko dvorište, zasebni box-ovi, usluge pet-taxija. Čuvanje pasa na dan ili više dana, 24-časovni veterinarski nadzor
Pročitaj više

3. januara 16, Ostružnica
Čukarica, Beograd

Golden pets hotel za pse

Golden pets hotel za pse pruža uslugu čuvanja Vašeg psa uz svakodnevnu negu i veterinarski nadzor. Naš hotel je prilagođen za pse malih rasa u čijem sklopu se nalazi ograđeno dvorište. Budite sigurni da ćemo o Vašem ljubimcu voditi računa i pružiti mu mnogo ljubavi u Vašem odsustvu.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovica 34b
Voždovac, Beograd

Hotel za pse Happy House

Happy House hotel za pse nalazi se u Borči. Pansion za male i patuljaste rase. Kompletna usluga, ishrana, nega, veterinarske usluge i stalni nadzor.
Pročitaj više

Jovana Zlatoustog 14a
Borča, Beograd

Alo av av pansion za pse

Alo av av pansion za pse će Vašem psu pružiti svu potrebnu pažnju i ljubav u Vašem odsustvu. Posebno uređeni boksovi, prostrano dvorište, blizina miljakovačke šume i adekvatna ishrana su samo neke od prednosti ovog pansiona. Postoji mogućnost prevoza psa, kao i pružanja dodatnih usluga (šišanje, kupanje, sečenje noktiju, čišćenje ušiju, češljanje).
Pročitaj više

Šeste ličke divizije 54
Rakovica, Beograd

Profesionalni handler Vladimir Bursać

Ako želite da Vaš pas bude srećan i uživa na izložbi, kao i da redovno bude na pobedničkom podijumu, profesionalni handler Vladimir Bursać ima rešenje za Vas. Uz potpunu posvećenost poslu i klijentima, nudimo kvalitetnu dresuru, trening i handling pasa.
Pročitaj više

Dalmatinske zagore 54
Zemun, Beograd

Sta je to Hotel za pse? Neko nepisano pravilo glasi da je porodica kompletna tek kada je u njoj prisutan i najbolji čovekov prijatelj – pas. Pse najviše vole deca, ali i najstariji ukućani, jer su ovi četvoronožni ljubimci nepresušni izvor zabave, igre i dobrog raspoloženja.

Obično pse vodimo svuda sa sobom, ali se u životu dešavaju takve situacije da moramo da otputujemo negde veoma daleko, na duži period ili jednostavno imamo produženi vikend za praznike. Našeg psa nema ko da pričuva, pa se postavlja pitanje – gde ćemo ljubimca smestiti dok se ne vratimo? Rešenje je jednostavno, a to je smeštaj u hotelima za pse.

Hotel za pse – iskustva

Ako ste se odlučili da svoje poverenje, to jest, svog ljubimca poverite hotelu čije će stručno osoblje brinuti o njemu, potrebno je da znate kakva vas procedura očekuje.

Naime, prilikom prijema, u obavezi ste da dokažete da je vaš četvoronožni prijatelj sasvim zdrav, to jest da je primio vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od unutrašnjih parazita, kao i od buva i od krpelja, te da je zdrav, odnosno da nema neko infektivno oboljenje.

Sada svakako želite da se upoznate sa tim gde će konkretno vaš ljubimac boraviti i kako će provoditi dane dok vas nema, tj. kakav je raspored dnevnih aktivnosti.

U hotelima za pse, postoje takozvani apartmani, i to su zvučno i termoizolovane klimatizovane prostorije. Pas će imati optimalne uslove za boravak i odmor, odnosno površina apartmana se može prilagoditi potrebama ljubimca. Sigurno vas zanimaju higijenski uslovi, za koje možemo reći da su besprekorni, upravo iz razloga što su podne i zidne obloge izrađene od takvog materijala koji omogućava lako uklanjanje svih nečistoća i nakon toga, kvalitetnu dezinfekciju.

Pošto su svi psi različiti, neki od njih vole da dan provode u društvu drugih pasa, a neki u zasebnim šetnjama. Osoblje će prilagoditi dnevne aktivnosti svakom ljubimcu ponaosob, pa dan može izgledati ovako: od osam časova se vrši jutarnja kontrola objekta i pasa, zatim sledi jutarnja šetnja tokom koje psi podmiruju svoje fiziološke potrebe; nakon toga sledi prvi odmor i obrok; od podneva do pet časova popodne je takozvano programsko vreme, nakon čega sledi večernja šetnja. Najkasnije do dvadeset časova sledi drugi obrok i večernja kontrola, a do ponoći slede još dva obilaska pasa.

Ono što svaki odgovoran vlasnik četvoronožnog ljubimca želi da zna jeste da je u svakom hotelu za pse organizovan stalan veterinarski nadzor. Dežurni veterinar kontroliše zdravstveno stanje svih štićenika, što vama kao vlasnicima, omogućava da budete spokojni i da znate da je vaš najbolji prijatelj u sigurnim rukama.

Hotel za pse – cene:

Cena dnevnog pansiona zavisi od toga koliko pasa ostavljate u hotelu, ali i da li se koristi vaša ili hotelska hrana. Primera radi, za jednog psa sa vašom hranom, cena za jedan dan boravka u hotelu za pse je u proseku 1300 dinara; za tri psa, sa hotelskom hranom, cena za jedan dan je u proseku 3600 dinara.

Postoje još neke dodatne usluge kao što je kupanje, tretman dlake i poddlake, higijensko šišanje, pranje zubala specijalnim psećim pastama za zube i slično, pa je cena svakog od ovih tretmana u proseku oko 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane