Dodaj firmu

Sciener Solutions pametne brave

Pametne brave za sigurnosna vrata. Pametna rešenja za otključavanje brava bez ključa uz pomoć šifre, za industrijske objekte, hotele stanove, garaže u Beogradu.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 64
Vračar, Beograd

Kako vam pametne brave mogu uštedeti vreme i novac?


Pametne brave su jedna od najkorisnijih inovacija u Beogradu, ali i u celom svetu, koje su se nedavno pojavile. One vam mogu pružiti neograničen broj benefita, olakšati vaše poslovanje, uštedeti mnogo vremena i novca.

Osnovna razlika između pametnih i klasičnih brava, jeste što nema standadnog ključa, već se brava kontroliše uz pomoć unikatnog koda ili specijalne kartice, kakve možemo videti u hotelima. Pametnu bravu možete otključati, čak i ako sedite na stotine kilometara udaljeni od vaše nekretnine, čime štedite veliku količinu vremena na prevoz i dolazak na lokaciju samo da biste otključali vrata svojim stanarima, ukoliko izdajete nekretninu ili se bavite određenom vrstom poslovanja koja zahteva kontrolu pristupa u objektu.

Smart lock

Smart lock je pametna brava koja kontroliše pristup odnosno nudi opciju otvaranja vrata putem šifre, otiska prsta ili mobilnim telefonom. Ovaj pametni sistem je idealan za sve one koji se bave najmom nekretnina, izdavanjem apartmana, jer nije potrebno da dođete fizički do stana ili apartmana koji izdajete, već iz fotelje možete kontrolisai pristup vaših gostiju, osoblja i drugih ljudi koji imaju dozvolu da ulaze u stan.

Kako se to postiže?

Smart Lock sistem je zasnovan na unikatnoj jedinstvenoj šifri, koju dobija svaki novi stanar ili osoblje i koja je jedinstvena i neponovljiva ali i vremenski ograničena. Primera radi, putem vaše aplikacije koju dobijate kada montirate pametnu bravu, možete podesiti za koji vremenski period važi šifra. To može biti period dok gost boravi u vašem apartmanu, nakon čega možete blokirati šifru i napraviti novu za sledeće goste. Na ovaj način se daleko više sprečava potencijalni rizik od krađe, upada u vaš prostor i neovlašćeno korišćenje nekretnine. Do sada smo imali ključeve kao jedinu opciju zaključavanja i otključavanja vrata, koje smo često gubili a koji se takođe mogu lako kopirati, tako da je uvek postojao rizik od provale, naročito za sve one koji se bave izdavanjem nekretnina.

Smart Lock sistem nudi i opciju otključavanja putem kartice, a ova opcija je komfornija za veće objekte, kao što su hoteli, gde svaki gost dobija jedinstvenu karticu za vrata sa brojem sobe a kartica nudi mogućnost kontrole pristupa i pregleda ulaska i izlaska iz prostorije. Ove kartice se koriste i u velikim kompanijama, gde određeni broj zaposlenih ima pristup određenim prostorijama.

Elektronska brava

Elektronske brave se mogu postaviti kako na ulazna vrata, tako i na sobna ali i staklena terasna vrata. U zavisnosti od modela i vrste vrata, možete se konsutovati sa firmom koja se bavi montažom i prodajom pametnih brava, ukoliko ne možete da se odlučite koji model da izaberete. Elektronske brave vam pružaju sigurnost, tako da u svakom trenutku možete proveriti da li su sva vrata zaključana.

Smart brava za vrata

Smart brava za vrata nude mnogo veći osećaj komora, kako za vas kao vlasnika nekretnine, tako i za goste kojima izdajete svoj stan ili apartman. Više nije potrebno nositi ključeve, koje smo često skloni da izgubimo ili zaboravimo, a tako zaboravljeni ključevi neretko mogu postati predmet zloupotrebe. Sve što vam je potrebno jeste mobilni telefon i šifra za otključavanje vrata. zbog toga pametne brave ulivaju sigurnost i pružaju elegantniji stil života. pmetne brave često se mogu povezati a drugim pametnim sistemima u kući i tako uz pomoć samo jedne aplikacije možete regulisati temperauru osvetljenje ili rad uređaja u svom domu.

Pametne brave cena

U zavisnosti od vrste pametne brave, one mogu koštati od 150-500 evra, a cene se razlikuju od proizvođača do proizvođača, kao i od funkcija koje ima sama brava. Takođe određene kompanije naplaćuju samu uslugu montaže i pvezivanje brave u vašem objektu.
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane