Dodaj firmu

Ambulanta Beomed

Šta god da pacijent traži od svoga porodičnog lekara njegova potraga treba da započne u ambulanti BEOMED
Pročitaj više

Vojvode Stepe 25, Voždovac, Beograd
Voždovac, Beograd

Ordinacija opšte medicine dr Ivan Radić

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić nalazi se u ulici Vojvode Stepe broj 120. Budući da opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga, naša ordinacija Vam nudi prevenciju, rano otkrivanje bolesti i lečenje akutnih i hroni...
Pročitaj više

Vojvode Stepe 120, lokal 4
Voždovac, Beograd

Ordinacija opšte prakse Duodex Medic

Osnovna delatnost ordinacije opšte prakse Duodex Medic je lečenje akutnih stanja i bolesti, njeno sprečavanje,rano otkrivanje, kao i unapređenje zdravlja, pri čemu uvek vodimo računa o potrebama i mogućnostima naših pacijenata…
Pročitaj više

Slobodana Djurića 12,Zemun
Zemun, Beograd

Gracia Medika - Opšta praksa

Pregledi opšte medicine u cilju pravilne dijagnoze i prevencije i usmeravanje pacijanata kod specjalista u renomiranoj klinici “Gracia Medika” u Beogradu.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Ordinacija opste medicine Macvanska

Macvanska 2, Beograd
Vračar, Beograd

Opšta praksa Vesna

Opšta praksa Vesna nalazi se u naselju Kaluđerica u ulici Kralja Petra I 11a. Naša ordinacija pruža mogučnost kućnog lečenja, ultrazvučne dijagnostike, laboratorijske dijagnostike...
Pročitaj više

Kralja Petra I 11a
Grocka, Beograd

Opšta praksa Dr Ivan Radić

Opšta praksa Dr Ivan Radić nalazi se u ulici Vojvode Stepe 120 na Voždovcu. Naša želja je da se sa poverenjem i iskustvom približimo našim pacijentima i pomognemo im onda kada im je lekarska pomoć potrebna.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 120 lokal broj 4
Voždovac, Beograd

Opšta praksa Senjak

Opšta praksa Senjak nalazi se u ulici Humska 3a, teritorija opštine Savski venac. Kod nas radi stručan tim lekara opšte prakse koji će vam pomoći da uradite koji god pregled želite.
Pročitaj više

Humska 3a
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Ictus

Opšta praksa Ictus nalazi se u naselju Sremčica u ulici Beogradska 216. Naš rad se bazira na unapređenju zdravlja, sprečavanjem i ranim otkrivanjem bolesti.
Pročitaj više

Beogradska 216
Čukarica, Beograd

Opšta praksa Impuls

Opšta praksa Impuls nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Višnjička 91a. Kod nas možete da obavite sve preglede, da uradite labaratorijske analize
Pročitaj više

Višnjička 91a
Palilula, Beograd

Opšta praksa Millenium Medic

Opšta praksa Millenium Medic nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Molerova 11. Pružamo vam mogućnost lekarskih pregleda opšte prakse kao i ultrazvučnih pregleda.
Pročitaj više

Molerova 11
Vračar, Beograd

Opšta praksa Medicus

Opšta praksa Medicus nalazi se u uici Drinske Divizije 8, u naselju Borča. Ordinacija iz opšte medicine bavi se unapređenjem zdravlja, sprečavanjem i ranim otkrivanjem bolesti
Pročitaj više

Drinske Divizije 8
Borča, Beograd

Opšta praksa Healthcare Consulting

Opšta praksa Healthcare Consulting nalazi se u samom centru Beograda na Terazijama broj 43. Nudimo Vam širok dijapazon medicinskih usluga.
Pročitaj više

Terazije 43
Stari grad, Beograd

Opšta medicina Bel Medic

Opšta medicina Bel Medic nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Koste Jovanovića 87. Posebnu pažnju posvećujemo opštoj i preventivnoj medicini.
Pročitaj više

Koste Jovanovića 87
Voždovac, Beograd

Opšta medicina Privatna Praksa Petrović

Opšta medicina Privatna Praksa Petrović nalazi se na Vračaru u ulici Kralja Milutina 10a. Prevencija bolesti i rano otkrivanje ključni su faktori za zdravstveno stanje pacijenta.
Pročitaj više

Kralja Milutina 10a
Vračar, Beograd

Opšta praksa Divina

Opšta praksa Divina nalazi se na Banovom Brdu u ulici Nikolaja Gogolja 23. Naša lekarska ordinacija pruža usluge svih vrsta pregleda.
Pročitaj više

Nikolaja Gogolja 23
Čukarica, Beograd

Opšta praksa Maka Medic

Opšta praksa Maka Medic nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Maršala Tita 122. Mi se brinemo o zdravlju svojih pacijenata, njihovim potrebana i mogućnostima.
Pročitaj više

Maršala Tita 122
Palilula, Beograd

Opšta praksa Medical Point

Opšta praksa Medical Point nalazi se na Vračaru u ulici Internacionalnih brigada 22. Naši lekari opšte prakse se fokusiraju na lečenje akutnih i hroničnih stanja organizma
Pročitaj više

Internacionalnih brigada 22
Vračar, Beograd

Opšta praksa Beomed

Opšta praksa Beomed nalazi se u ulici Vojvode Stepe 25 na teritoriji opštine Voždovac. Ponosni smo na to što pružamo širok spektar usluga za rešenja Vaših zdravstvenih problema.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 25
Voždovac, Beograd

Opšta praksa Dr Nestorov

Opšta praksa Dr Nestorov nalazi se u ulici Vojvode Vlahovića 2 u naselju Braće Jerković. Ordinacija opšte medicine bavi se unapređenjem zdravlja i ranim otkrivanjem bolesti.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 2
Voždovac, Beograd

Opšta medicina Gracia Medika

Opšta medicina Gracia Medika nalazi se u ulici Koče Popovića 7, opština Savski venac. U našem prijatnom ambijentu bez redova i bez čekanja rešite Vaš zdravstveni problem.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Dr Milutin Novaković

Opšta praksa Dr Milutin Novakovic nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Mihaila Bulgakova 16. Nudimo Vam preglede lekara opšte prakse, kao i specijlističke preglede.
Pročitaj više

MIhaila Bulgakova 16
Zvezdara, Beograd

Opšta praksa Soldo Medicina

Opšta praksa Soldo Medicina nalazi se u ulici Generala Horvatovića 28, u opštini Vračar. Kod nas možete obaviti pregled lekara opšte medicine.
Pročitaj više

Generala Horvatovića 28
Vračar, Beograd

Opšta praksa Ovija

Opšta praksa Ovija nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Dobračina 33. Osnovna delatnost ordinacije je unapređenje zdravlja.
Pročitaj više

Dobračina 33
Stari grad, Beograd

Opšta medicina Vizim

Opšta medicina Vizim nalazi se u ulici Knez Miletina 36 u opštini Stari grad. Kvalitetnu brigu o pacijentima vodi tim iskusnih lekara opšte prakse.
Pročitaj više

Knez Miletina 36
Stari grad, Beograd

Opšta praksa Medicina rada Beograd

Opšta praksa Medicina rada Beograd nalazimo se u ulici Gajeva 8 na teritoriji opštine Zvezdara. O prevenciji i lečenju pacijenata brinemo po najsavremenijim standardima.
Pročitaj više

Gajeva 8
Zvezdara, Beograd

Opšta medicina Medical Centar

Opšta medicina Medical Centar nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Mije Kovačevića 10. Pored pregleda opšte prakse radimo i ultrazvučne preglede.
Pročitaj više

Mije Kovačevića 10
Palilula, Beograd

Opšta medicina Mr Čukarica

Opšta medicina Mr Čukarica nalazi se u ulici Vodovodska 124, na teritoriji opštine Čukarica. Služba opšte medicine spada u oblik primarne medicinske zdravstvene zaštite.
Pročitaj više

Vodovodska 124
Čukarica, Beograd

Opšta praksa Vita Medic

Opšta praksa Vita Medic nalazi se u opštini Surčin u ulici Vojvođanska 137. Naša delatnost je pružanje zdravstvene zaštite svima, bez obzira na uzrast, pol, vrstu bolesti i socijalni status
Pročitaj više

Vojvođanska 137
Surčin, Beograd

Opšta praksa Dr Svetlana Aćimović

Opšta praksa Dr Svetlana Aćimović nalazi se u opštini Obrenovac u ulici Hajduk Veljkova 3. Svakom pacijentu prilazimo individualno.
Pročitaj više

Hajduk Veljkova 3
Obrenovac, Beograd

Novosti iz rubrike Opsta praksa

Vidi sve (2)

Sve je lako kad smo zdravi!

Budite oni koji uvek kažu da avanturama, budite neustrašivi, spontani... Uradite nešto ludo i nezaboravno!

Sve je lako kad smo zdravi!

Sve na jednom mestu!

U centru grada na Vračaru, blizu Slavije, nalazi se Millenium Medic, privatna zdravstvena ustanova - poliklinika i laboratorija. Ukoliko Vam je neophodan specijalistički pregled, ili želite da uradite analize krvi, urina, briseva, možete to uraditi u terminu kada Vama najviše odgovara po sjajnim cenama.

Sve na jednom mestu!
Iskustva i preporuke posetilaca
Stevan Stojiljkovic
07.06.2019 01:46

Dr Biljana Ristić ordinacija opšte prakse je mesto na kome se leči cela moja porodica - od najmlađih članova do najstarijih. Imamo puno poverenje u stručnost, profesionalnost, a prija nam i ljubaznost i lepa reč. Cene su zaista prihvatljive za sve koji brinu o svom zdravlju.

Dr Biljana Ristić ordinacija opšte prakse
Darko Milovanovic
07.06.2019 01:45

Lekar opšte prakse je potreban svima, jer odlazimo i za najmanje probleme kao što je bol u grlu, recimo... Izbor moje porodice je Ordinacija opšte prakse Duodex Medic. Svima bismo ih preporučili jer zaista zaslužuju to. Stručni su, profesionalni, ljubazni... Ma sve najbolje možemo da kažemo o njima. Posetite ih i videćete isto! Pozdrav od Darka iz Beograda!

Ordinacija opšte prakse Duodex Medic
Jovana Ristić
07.06.2019 01:42

Ordinacija opste medicine dr.Ivan Radic je izbor moje porodice. Opšta praksa je osnovna, svi bi trebalo da imamo lekare koji nas vode i upućuju dalje ako treba, kod lekara uže specijalnosti. Povoljne cene i ljubazno osoblje, to je dovoljno da vas opredeli da svoje poverenje poklonite Ordinaciji opste medicine dr.Ivan Radic. Pozdrav od Jovane iz Beograda!

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
Sunčica Bogojević
07.06.2019 01:40

Opšta praksa je svima potrebna i lekari te struke... Jer, ko će da vam izmeri pritisak ili da vam posluša pluća... Uvek možete da se javite kod sumnje na grip ili neki virus... Zato biram Ambulantu Beomed, jer je osoblje jako stručno, ljubazno, profesionalno... Sve preporuke za ovu ordinaciju opšte prakse.

Ambulanta Beomed
Kwon Mladenovac Kwon Mladenovac
12.08.2018 02:44

Da li vi možete da budete izabrani lekar ?

Opšta praksa Dr Lukić
Kosta Savic
26.06.2017 11:48

Sistematski pregledi koje obavlja njihov tim lekara opste prakse u Domu zdravlja Euromedik na Novom Beogradu i u poliklinici na Slaviji obuhvata laboratorijske analize i pregled lekara opste prakse.

Opsta medicina Euromedik
Sanja Kekic
21.06.2017 02:24

Uputice vas prvenstveno kako da vodite zdrav nacin zivota i sprecite nastanak razlicitih bolesti.Prevencija bolesti i rano otkrivanje istih,kljucni su faktori za uspostavljanje optimalnog zdravstvenog stanja kod pojedinaca.

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
Borislav Milic
21.06.2017 02:23

Pregledi odraslih radi lecenja,lekarski pregled na terenu,posebni pregled odraslih radi dopunske dijagnostike i daljeg lecenja,sistematski pregledi po najpovoljnijim cenama u gradu.

Ambulanta Beomed
Zarko Manic
03.04.2017 09:45

Najcesci zdravstveni problemi poput povisene temperature,respiratornih,crevnih i urinarnih infekcija,povisenog krvnog pritiska kao i pracenje i drzanje pod kontrolom brojnih hronicnih oboljenja,spadaju u domen rada lekara opste medicine.

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
Iva Markovic
03.04.2017 09:43

Zahvaljujuci ugovoru koji ordinacija Duodex Medic poseduje sa renomiranom laboratorijom,u ovoj ordinaciji mozete obaviti sve laboratorijske analize,od jednostavnih kao sto su krvna slika,pregledi urina,brisevi,urinokultura,do najslozenijih laboratorijskih analiza.

Ordinacija opšte prakse Duodex Medic
Kristina Milosevic
03.04.2017 09:40

U okviru ove ordinacije radi savetovaliste za dijabetes koje vodi iskusan lekar. Takodje,njihov tim strucnjaka je specijalizovan za oblast kvantne medicine koja se bavi energijom tela i vrlo je vazna za funkcionisanje celokupnog organizma.

Domingo Tamindzija
02.01.2017 12:07

koliko kosta pregled lekara opste prakse i odredjivanje terapije

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
Milos Bozovic
28.12.2016 11:15

Ako postanete clan Beomeda dobijate najpotpunije lecenje iz svih grana medicine koje su vam neophodne.Zakazite svoj pregled kod vrhunskog lekara u predivnom enterijeru ili zakazite njihovu posetu ako niste u mogucnosti da do njih dodjete.

Ambulanta Beomed
Lazar Ristic
28.12.2016 11:07

Ordinacija opste medicine Dr Ivan Radic se brine o zdravlju svojih pacijenata, njihovim potrebana i mogucnostima.Individualnim pristupom,svakom pacijentu nastoje da posvete dovoljno vremena i paznje,kako bi stvorili poverenje izmedju doktora i pacijenta.

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
Zoran Josipovic
28.12.2016 11:01

Najpovoljniji ekg u gradu.U prijatnom ambijentu ordinacije Duodex Medic,ovaj tim medicinskih strucnjaka svakom pacijentu posvecuje dovoljno vremena i paznje,tako da bez ikakve zurbe i na miru mozete porazgovarati o vasim zdravstvenim problemima.

Ordinacija opšte prakse Duodex Medic
Zarko Manic
21.06.2016 12:01

Pregledi,konsultacije i pouzdana dijagnostika.Ako je vase zdravlje tako da ne mozete da dodjete do ordinacije,organizuju kucne posete lekara iz svog tima koji ce uraditi sve neophodne preglede ili intervencije u vasem domu.

Iva Markovic
21.06.2016 11:58

Pouzdana,kvalitetna usluga bez puno cekanja.Opsta medicina Euromedik nudi vam sledece usluge sistematski pregledi,pregled lekara opste prakse,laboratorijeske analize,vakcinacije odraslih,antitetanusna zastita,vakcine za specifična obolenja,vakcine pred odlazak u rizicne zemlje.

Opsta medicina Euromedik
Maja Matic
21.06.2016 11:55

Privatna ambulanta opste prakse u koju su svi dobrodosli.Sve preporuke.Pregledi odraslih radi lecenja,lekarski pregled na terenu,posebni pregled odraslih radi dopunske dijagnostike i daljeg lecenja,stematski pregledi.

Ambulanta Beomed
Marija Andrić
11.09.2015 04:24

Koliko košta ultrazvuk tiroidne žlezde?

Ambulanta Beomed
Igor Popovic
14.07.2015 01:08

Pozdrav za doktorku Gordanu Maksovic. Igor Popovic

Endrju Gaudlok
25.05.2015 01:04

Beogradu je potrebno više ovakvih stručnih savetovališta za dijabetes

Milos
14.05.2014 07:45

Koliko kosta pregled i ispiranje usiju u Ordinaciji opste medicine dr.Ivan Radic?

Ordinacija opšte medicine dr. Ivan Radić
stevan
28.07.2011 10:20

postovana dr.Jankovic,ja sam Stevan Todorovic,medicinski tehnicar.Radio sam u kbc dr.dragisa misovic 6 godina.Takodje sam gen.sekretar udruzenja gluvih u beogradu.zivim sa majkom koja je obolela od visokorizicne osteoporoze i ne prima penziju ni bilo kakve prihode.Kao i ja.Ja sam osoba sa invaliditetom-gluva osoba.Obracam Vam se s molbom da nam je potrebna pomoc u iznosu od 2600 dinara za slusni aparat.nadam se da se necete uvrediti zbog ovoga i oprostite mi sto vam se ovako obracam.s postovanjem stevan todorovic

Ordinacija opste medicine Macvanska
marko
30.07.2009 11:09

Odlicna opsta praksa!

Ordinacija opste medicine Macvanska
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane