Dodaj firmu

Ambulanta Beomed

Šta god da pacijent traži od svoga porodičnog lekara njegova potraga treba da započne u ambulanti BEOMED
Pročitaj više

Vojvode Stepe 25, Voždovac, Beograd
Voždovac, Beograd

Ordinacija opšte medicine dr Ivan Radić

Ordinacija opšte medicine Dr Ivan Radić osnovana je 2012. godine i nalazi se u ulici Vojvode Stepe broj 120. Budući da opšta medicina podrazumeva širok dijapazon medicinskih usluga, naša ordinacija Vam nudi prevenciju, rano otkrivanje bolesti i lečenje akutnih i hroničnih stanja, i 24h uslugu kucne posete bez obzira gde se nalazite na teritorji Beograda.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 120, lokal 4
Voždovac, Beograd

Ordinacija opšte prakse Duodex Medic

Osnovna delatnost ordinacije opšte prakse Duodex Medic je lečenje akutnih stanja i bolesti, njeno sprečavanje,rano otkrivanje, kao i unapređenje zdravlja, pri čemu uvek vodimo računa o potrebama i mogućnostima naših pacijenata…
Pročitaj više

Slobodana Djurića 12,Zemun
Zemun, Beograd

Gracia Medika - Opšta praksa

Pregledi opšte medicine u cilju pravilne dijagnoze i prevencije i usmeravanje pacijanata kod specjalista u renomiranoj klinici “Gracia Medika” u Beogradu.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Ivertona Aesthetic - lekarska ordinacija opšte medicine

Opšta medicinska praksa
Pročitaj više

Sazonova 48
Vračar, Beograd

Zakazivanje zdravstvenih i kozmetickih usluga Dr Booking

Dr Booking za Vas zakazuje sve vrste kozmetičkih i medicinskih usluga. Ukoliko živite u inostranstvu i potrebna Vam je medicinska usluga po mnogo povoljnijoj ceni, mi ćemo je zakazati za Vas.
Pročitaj više

Beograd
Palilula, Beograd

Dr Biljana Ristić ordinacija opšte prakse

Ordinacija Dr Biljana Ristić brine o Vašem savršenom zdravstvenom stanju uz širok dijapazon usluga iz oblasti opšte medicine. U prijatnom ambijentu ordinacije u centru Beograda, primiće Vas lekar sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, bez gužve i čekanja u redu
Pročitaj više

Cvijićeva 98
Palilula, Beograd

Opšta praksa Interna plus

Opšta praksa Interna plus nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Zorana Radmilovića 6. Kod nas radi stručan tim doktora koji će vam pomoći da uradite koji god pregled želite.
Pročitaj više

Zorana Radmilovića 6
Zvezdara, Beograd

Opšta praksa Una

Opšta praksa Una nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Vojvode Skopljanca 19. Akcenat stavljamo na preventivnu medicinu.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 19
Voždovac, Beograd

Opšta praksa Vanna Care

Opšta praksa Vanna Care nalazi se na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 188. Radimo medicinske preglede, kompletnu dijagnostiku bolesti, laboratorijske analize u toku istog dana.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 188
Novi Beograd, Beograd

Opšta praksa Dr Rončević

Opšta praksa Dr Rončević nalazi se na Vračaru u ulici Baba Višnjina 37. Pružamo vam vrhunsku medicinsku negu uz korišćenje najsavremenije opreme i to po vrlo povoljnim cenama.
Pročitaj više

Baba Višnjina 37
Vračar, Beograd

Opšta praksa Nikodijević

Opšta praksa Nikodijević nalazi se u opštini Lazarevac u ulici Dr Đorđa Kovačevića 46. Pružamo kompletne zdravstvene usluge prevencije, dijagnostke i lečenja iz oblasti opšte medicine.
Pročitaj više

Dr Đorđa Kovačevića 46
Lazarevac, Beograd

Opšta praksa St Medica

Opšta praksa St Medica nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Kumodraška 241v. Odaberite svog lekara opšte medicine koji će voditi računa o Vašem zdravstvenom stanju.
Pročitaj više

Kumodraška 241v
Voždovac, Beograd

Opšta praksa Vuk

Opšta praksa Vuk nalazi se na Vračaru u ulici Hadži Prodanova 20. Ponosni smo na to što naša ustanova pruža širok spektar usluga.
Pročitaj više

Hadži Prodanova 20
Vračar, Beograd

Opšta praksa Protekal

Opšta praksa Protekal nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Ive Popovića Đanija 3A. Radimo sve vrste opštih pregleda, dijagnostiku i laboratorijske analize.
Pročitaj više

Ive Popovića Đanija 3A
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Medicor

Opšta praksa Medicor nalazi se na Novom Beogradu u ulici Bulevar Umetnosti 15/1. U savremeno opremljenom prostoru, trudimo se da svakom pacijentu pristupimo sa pažnjom i poštovanjem.
Pročitaj više

Bulevar umetnosti 15/1
Novi Beograd, Beograd

Opšta praksa Labomedica

Opšta praksa Labomedica nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Bulevar kralja Aleksandra 193a.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 193a
Zvezdara, Beograd

Opšta praksa Medikom

Opšta praksa Medikom nalazi se na Vračaru u ulici Braničevska 12a. Kod nas možete obaviti sve vrste pregleda, konsultacija, labaratorijske analize, ultrazvučne preglede.
Pročitaj više

Braničevska 12a
Vračar, Beograd

Opšta praksa Medix

Opšta praksa Medix nalazi se na Vračaru u ulici Novopazarska 30. Mi vam nudimo sve vrste pregleda koristeći savremenu opremu kojom raspolaže naša ustanova.
Pročitaj više

Novopazarska 30
Vračar, Beograd

Opšta praksa Intermed plus

Opšta praksa Intermed plus nalazi se u ulici Bežanijska 48, na teritoriji Zemuna. Kod nas je moguće je obaviti pakete sistematskih pregleda kako individualnih tako i kolektivnih.
Pročitaj više

Bežanijska 43
Zemun, Beograd

Opšta praksa Inter Tim

Opšta praksa Inter Tim nalazi se u ulici Svetog Save 41 na Vračaru. O kvalitetu medicinskih usluga dovoljno govori podatak da je od osnivanja pregledano više hiljada pacijenata.
Pročitaj više

Svetog Save 41
Vračar, Beograd

Opšta praksa Holimed Plus

Opšta praksa Holimed Plus nalazi se u Zemunu u ulici Pukovnika Milenka Pavlovića 14. Našim pacijentima nudimo konsultacije i preglede lekara opšte prakse po standardima svetskog poslovanja.
Pročitaj više

Pukovnika Milenka Pavlovića 14
Zemun, Beograd

Opšta praksa Anlave

Opšta praksa Anlave nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Vase Pelagića 68. Dugogodišnja tradicija naše bolnice u Beogradu rezultat je kvalitetnog rada i lečenja
Pročitaj više

Vase Pelagića 68
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Dr Drašković

Opšta praksa Dr Drašković nalazi se na Vračaru u ulici Braničevska 13. Radimo sve vrste pregleda i usuga iz oblasti opšte medicine.
Pročitaj više

Braničevska 13
Vračar, Beograd

Opšta praksa Beoklinika

Opšta praksa Beoklinika nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Maglajska 30. Bez čekanja u redu,svakom pacijentu posvećujemo dovoljno vremena.
Pročitaj više

Maglajska 30
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Clinicanova

Opšta praksa Clinicanova nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Višegradska 26. Naša ustanova pruža veliki broj usluga iz raznih medicinskih oblasti.
Pročitaj više

Višegradska 26
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Profmedika Simeunović

Opšta praksa Profmedika Simeunović nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Bulevar oslobođenja 18b.
Pročitaj više

Bulevar oslobođenja 18b
Savski venac, Beograd

Opšta praksa Centar Plus

Opšta praksa Centar Plus nalazi se u samom centru Beograda u ulici Terazije 16. Pored mnogih oblasti medicine izdvajamo opšte sistematske preglede.
Pročitaj više

Terazije 16
Stari grad, Beograd

Opšta praksa Impuls

Opšta praksa Impuls nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Višnjička 91a. Kod nas možete da obavite sve preglede, da uradite labaratorijske analize
Pročitaj više

Višnjička 91a
Palilula, Beograd

Opšta praksa As Medicus

Opšta praksa As Medicus nalazi se na Vračaru u ulici Sazanova 71. Kod nas možete da dobijete savete i preglede za različite probleme, radimo i laboratorijske analize.
Pročitaj više

Sazonova 71
Vračar, Beograd

Novosti iz rubrike Opsta praksa

Vidi sve (2)

Sve je lako kad smo zdravi!

Budite oni koji uvek kažu da avanturama, budite neustrašivi, spontani... Uradite nešto ludo i nezaboravno!

Sve je lako kad smo zdravi!

Sve na jednom mestu!

U centru grada na Vračaru, blizu Slavije, nalazi se Millenium Medic, privatna zdravstvena ustanova - poliklinika i laboratorija. Ukoliko Vam je neophodan specijalistički pregled, ili želite da uradite analize krvi, urina, briseva, možete to uraditi u terminu kada Vama najviše odgovara po sjajnim cenama.

Sve na jednom mestu!
Iskustva i preporuke posetilaca
Stevan Stojiljkovic
07.06.2019 01:46

Dr Biljana Ristić ordinacija opšte prakse je mesto na kome se leči cela moja porodica - od najmlađih članova do najstarijih. Imamo puno poverenje u stručnost, profesionalnost, a prija nam i ljubaznost i lepa reč. Cene su zaista prihvatljive za sve koji brinu o svom zdravlju.

Darko Milovanovic
07.06.2019 01:45

Lekar opšte prakse je potreban svima, jer odlazimo i za najmanje probleme kao što je bol u grlu, recimo... Izbor moje porodice je Ordinacija opšte prakse Duodex Medic. Svima bismo ih preporučili jer zaista zaslužuju to. Stručni su, profesionalni, ljubazni... Ma sve najbolje možemo da kažemo o njima. Posetite ih i videćete isto! Pozdrav od Darka iz Beograda!

Jovana Ristić
07.06.2019 01:42

Ordinacija opste medicine dr.Ivan Radic je izbor moje porodice. Opšta praksa je osnovna, svi bi trebalo da imamo lekare koji nas vode i upućuju dalje ako treba, kod lekara uže specijalnosti. Povoljne cene i ljubazno osoblje, to je dovoljno da vas opredeli da svoje poverenje poklonite Ordinaciji opste medicine dr.Ivan Radic. Pozdrav od Jovane iz Beograda!

Sunčica Bogojević
07.06.2019 01:40

Opšta praksa je svima potrebna i lekari te struke... Jer, ko će da vam izmeri pritisak ili da vam posluša pluća... Uvek možete da se javite kod sumnje na grip ili neki virus... Zato biram Ambulantu Beomed, jer je osoblje jako stručno, ljubazno, profesionalno... Sve preporuke za ovu ordinaciju opšte prakse.

Kwon Mladenovac Kwon Mladenovac
12.08.2018 02:44

Da li vi možete da budete izabrani lekar ?

Kosta Savic
26.06.2017 11:48

Sistematski pregledi koje obavlja njihov tim lekara opste prakse u Domu zdravlja Euromedik na Novom Beogradu i u poliklinici na Slaviji obuhvata laboratorijske analize i pregled lekara opste prakse.

Sanja Kekic
21.06.2017 02:24

Uputice vas prvenstveno kako da vodite zdrav nacin zivota i sprecite nastanak razlicitih bolesti.Prevencija bolesti i rano otkrivanje istih,kljucni su faktori za uspostavljanje optimalnog zdravstvenog stanja kod pojedinaca.

Borislav Milic
21.06.2017 02:23

Pregledi odraslih radi lecenja,lekarski pregled na terenu,posebni pregled odraslih radi dopunske dijagnostike i daljeg lecenja,sistematski pregledi po najpovoljnijim cenama u gradu.

Zarko Manic
03.04.2017 09:45

Najcesci zdravstveni problemi poput povisene temperature,respiratornih,crevnih i urinarnih infekcija,povisenog krvnog pritiska kao i pracenje i drzanje pod kontrolom brojnih hronicnih oboljenja,spadaju u domen rada lekara opste medicine.

Iva Markovic
03.04.2017 09:43

Zahvaljujuci ugovoru koji ordinacija Duodex Medic poseduje sa renomiranom laboratorijom,u ovoj ordinaciji mozete obaviti sve laboratorijske analize,od jednostavnih kao sto su krvna slika,pregledi urina,brisevi,urinokultura,do najslozenijih laboratorijskih analiza.

Kristina Milosevic
03.04.2017 09:40

U okviru ove ordinacije radi savetovaliste za dijabetes koje vodi iskusan lekar. Takodje,njihov tim strucnjaka je specijalizovan za oblast kvantne medicine koja se bavi energijom tela i vrlo je vazna za funkcionisanje celokupnog organizma.

Domingo Tamindzija
02.01.2017 12:07

koliko kosta pregled lekara opste prakse i odredjivanje terapije

Milos Bozovic
28.12.2016 11:15

Ako postanete clan Beomeda dobijate najpotpunije lecenje iz svih grana medicine koje su vam neophodne.Zakazite svoj pregled kod vrhunskog lekara u predivnom enterijeru ili zakazite njihovu posetu ako niste u mogucnosti da do njih dodjete.

Lazar Ristic
28.12.2016 11:07

Ordinacija opste medicine Dr Ivan Radic se brine o zdravlju svojih pacijenata, njihovim potrebana i mogucnostima.Individualnim pristupom,svakom pacijentu nastoje da posvete dovoljno vremena i paznje,kako bi stvorili poverenje izmedju doktora i pacijenta.

Zoran Josipovic
28.12.2016 11:01

Najpovoljniji ekg u gradu.U prijatnom ambijentu ordinacije Duodex Medic,ovaj tim medicinskih strucnjaka svakom pacijentu posvecuje dovoljno vremena i paznje,tako da bez ikakve zurbe i na miru mozete porazgovarati o vasim zdravstvenim problemima.

Zarko Manic
21.06.2016 12:01

Pregledi,konsultacije i pouzdana dijagnostika.Ako je vase zdravlje tako da ne mozete da dodjete do ordinacije,organizuju kucne posete lekara iz svog tima koji ce uraditi sve neophodne preglede ili intervencije u vasem domu.

Iva Markovic
21.06.2016 11:58

Pouzdana,kvalitetna usluga bez puno cekanja.Opsta medicina Euromedik nudi vam sledece usluge sistematski pregledi,pregled lekara opste prakse,laboratorijeske analize,vakcinacije odraslih,antitetanusna zastita,vakcine za specifična obolenja,vakcine pred odlazak u rizicne zemlje.

Maja Matic
21.06.2016 11:55

Privatna ambulanta opste prakse u koju su svi dobrodosli.Sve preporuke.Pregledi odraslih radi lecenja,lekarski pregled na terenu,posebni pregled odraslih radi dopunske dijagnostike i daljeg lecenja,stematski pregledi.

Marija Andrić
11.09.2015 04:24

Koliko košta ultrazvuk tiroidne žlezde?

Igor Popovic
14.07.2015 01:08

Pozdrav za doktorku Gordanu Maksovic. Igor Popovic

Endrju Gaudlok
25.05.2015 01:04

Beogradu je potrebno više ovakvih stručnih savetovališta za dijabetes

Milos
14.05.2014 07:45

Koliko kosta pregled i ispiranje usiju u Ordinaciji opste medicine dr.Ivan Radic?

stevan
28.07.2011 10:20

postovana dr.Jankovic,ja sam Stevan Todorovic,medicinski tehnicar.Radio sam u kbc dr.dragisa misovic 6 godina.Takodje sam gen.sekretar udruzenja gluvih u beogradu.zivim sa majkom koja je obolela od visokorizicne osteoporoze i ne prima penziju ni bilo kakve prihode.Kao i ja.Ja sam osoba sa invaliditetom-gluva osoba.Obracam Vam se s molbom da nam je potrebna pomoc u iznosu od 2600 dinara za slusni aparat.nadam se da se necete uvrediti zbog ovoga i oprostite mi sto vam se ovako obracam.s postovanjem stevan todorovic

marko
30.07.2009 11:09

Odlicna opsta praksa!

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane