O nama - ORGON PRINT ŠTAMPARIJA

Štamparija Orgon Print nudi sve vrste štampe na tekstilu: sito štampa, direktna digitalna štampa i sublimacija. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg tima i upotrebi najsavremenijih mašina, nudimo vrhunski kvalitet štampe, uz strogo poštovanje dogovorenih rokova.

Svakom našem klijentu pristupamo individualno i nastojimo da Vam ponudimo originalno idejno rešenje i realizaciju istog u cilju promovisanja Vašeg proizvoda ili usluge na najvišem nivou. Naš stručni i profesionalni tim dizajnera spreman je da zajedno sa Vama radi na kreiranju i realizaciji svih Vaših proizvoda.

Orgon Print štamparija nudi sledeće usluge:

Sito štampa je tehnika koja omogućava izradu visoko kvalitetne štampe u punom koloru i koristi se za izradu srednjih i velikih tiraža, kao i specijalnih efekata koje direktna digitalna štampa ne može da postigne. Ukoliko želite reklamne majice specifičnog dizajna, Orgon Print štamparija nudi najkvalitetniju sito štampu maksimalne veličine 40cm x 60cm. Štampa se radi plastisol i vodenim bojama, Dischadge, Burnout, a nudimo mogućnost štampanja većih tiraža i do 10 boja.

Najbrži način da dođete do svog unikatnog printa ili male serije je direktna digitalna štampa koju vršimo po izuzetno pristupačnim cenama, uz brzu izradu i zagarantovan kvalitet. U zavisnosti od Vaših želja možete izabrati štampu na svetlim ili tamnim materijalima, a cena ostaje ista nezavisno od broja boja.

Štamparija Orgon Print nudi i tehniku sublimacije koja se najčešće primenjuje za štampu na poliesterskim materijalima. Glavna karakteristika ove vrste štampe je živost i veliki izbor boja, kao i velika otpornost na pranje. Zahvaljujući širokom dijapazonu poliesterskih materijala, kao što su: dresovi, podloge za miševe, cegeri, helanke, rančevi, torbe, kupaće gaće, šorcevi za kupanje, jastuci, krpice za naočare..., omogućava nam da odgovorimo na svaku Vašu zamisao. Takođe, ovom metodom, može se štampati i na šoljama, japankama, slagalicama i sl.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 08-16h

Orgon Print štamparija, Batajnički drum 23, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

23.04.2018 10:53
Tamara Djurdjevic

Zanima me nesto vise o postupku sublimacije.Trebalo bi mi da se odstampa odredjena slika na helankama koje su od poliestera. Naravno zanima me takodje i koja bi bila cena na vecu kolicinu stampe.Hvala!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Biznis Stamparije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Orgon print štamparija
  • orgon print stamparija,
  • orgon print stamparija radno vreme,
  • orgon print stamparija kontakt telefon,
  • stamparija zemun,
  • stamparija,
  • sito stampa,
  • direktna digitalna stampa,
  • sublimacija