Dodaj firmu

Izrada dečijih igraonica Connect In

Ukoliko želite da Vaš prostor krasi najlepša oprema za dečije igraonice u Beogradu, izaberite firmu Connect In. Za izradu dečijih igraonica koristimo najkvalitetnije i atestirane materijale, koji zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Tak...
Pročitaj više

Jelezovačka 36a
Rakovica, Beograd

Izrada lavirinata za igraonice Aska

Oprema za dečije igraonice Aska nalazi se na adresi Nikole Grulovića 1B, Beograd.
Pročitaj više

Nikole Grulovića 1B
Zvezdara, Beograd

Pored tobogana i tramboline, lavirint za igraonice je obavezna igračka u dečijim igraonicama. Nema tog deteta koje ne voli da se skriva, da niko ne može da ga uhvati i pronađe, a uzbuđenje postaje još veće, kada ono i samo ne može da pronađe put iz lavirinta. To je prava zabava!

Lavirinti za dečije igraonice

Može se reći da je dečiji lavirint osnovni proizvod za igraonicu. Drugačije ih nazivaju labirinti ili kavezi. Oni se proizvode u različitim veličinama, i prave se sa maksimalnim sadržajem, kao i inovativnim rešenjima i najlepšim preprekama koje deca vole da savlađuju. 

3D lavirinti

Postoje 2D i 3D lavirinti. 3D lavirinti omogućavaju deci da osete da su u stvarnom svetu igre, sa stalno novim začkoljicama i preprekama za lavirinte kako bi se upotpunio dečiji svet mašte. 

U 3D lavirintima mogu se pronaći tobogani, viseći mostovi, kugle, prepreke sa šiljcima, pokretni zid, providni zidovi, tajna vrata, mostići, loptice, vitezovi, sunđeraste loptice, pvc loptice, vreće i mnogo toga što će doprineti da 3D lavirint izgleda što zagonetnije i neobičnije. 

Izrada lavirinata za igraonice

Kao i uvek, specijalizovane radionice koje se bave izradom opreme za dečije igraonice, najpre vode računa o bezbednosti dece. Sve konstrukcije imaju statičke proračune, što je veoma važno, zatim, sva oprema je atestirana. 

Proizvodnja lavirinata za dečije igraonice zahteva maksimalnu pažnju jer se radi o sigurnosti najmlađih, koji se zanesu u igri, a sve da ne bi došlo do nekih neželjenih povreda. 

Iz tog razloga, koriste se najkvalitetniji materijali, a kod kupovine proizvoda daje se garancija i prateća dokumentacija koja sadrži sertifikate.

Prodaja lavirinta za dečije igraonice

Kao što smo videli u tekstu do sada, bez lavirinta, nijedna dečija igraonica nije kompletna. Kada se odlučite za kupovinu lavirinta, možete birati one koji se izrađuju u segmentima tako da su lako montažni ali i lako demontažni. 

Mogu biti u različitim veličinama, u zavisnosti od vaših želja i potreba. Specijalizovanim radionicama koje se bave izradom lavirinata za dečije igraonice, možete samo saopštiti vaše zamisli i ubrzo ćete dobiti lavirint koji će biti poseban svet igre za mališane. Tako da, sve je spremno za igre bez granica!

Lavirint za igraonice – cena:

Cene lavirinta za dečije igraonice kreću se u rasponu od 190 do 260 evra po metru kvadratnom, a u cenu je uračunata montaža kao i prevoz.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane