Dodaj firmu

Izrada dečijih igraonica Connect In

Ukoliko želite da Vaš prostor krasi najlepša oprema za dečije igraonice u Beogradu, izaberite firmu Connect In. Za izradu dečijih igraonica koristimo najkvalitetnije i atestirane materijale, koji zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Tak...
Pročitaj više

Jelezovačka 36a
Rakovica, Beograd

Puzzle podloga Aska

Oprema za dečije igraonice Aska nalazi se na adresi Nikole Grulovića 1B, Beograd.
Pročitaj više

Nikole Grulovića 1B
Zvezdara, Beograd

Sta je to Puzzle podloga? Bebe, ali i sva druga starija deca, obožavaju da se igraju na podu. Osim ako nemate podno grejanje, svakao je vaš pod hladan. Naravno, i ako je tepih na podu, on se ne postavlja od zida do zida, i vrlo lako se može dogoditi da vaš mališan otpuže na primer, u kuhinju, gde su hladne pločice, a sa sve golim stomačićem. 

Iz tog razloga, da se dete ne bi razbolelo, na parketu ili pločicama, puzzle podloga predstavlja savršeno rešenje na kome će se dete igrati i to će biti njegov omiljeni prostor.

Puzzle pod

Puzzle pod može biti rebrast ili rupičast, u svakom slučaju prikladan za dlanove i kolena vašeg deteta. Vrlo je praktičan za roditelje, jer se može urolati i spakovati, kada vam više nije potreban. 

Što se samog izgleda puzzle poda tiče, postoje različiti dezeni i motivi koji će se vašoj deci dopasti.

Mogu imati dve različite strane boje, na primer, crvena i plava, sa trećim tvrđim slojem između. Puzzle podloga ima hrapavu površinu koja služi kao zaštita od proklizavanja, a važno je istaći da su ovakve podloge netoksične i da nemaju nikakve mirise.

Pod od puzzla za igraonice

Običan pod, ma kakav bio, ipak je samo – pod. Kada dođu u svoje carstvo, a to je igraonica, deca žele sve u tom stilu – veselo, šareno i ludo, pa taj trend, mora pratiti i pod. Pod od puzzla je dodatni ukras dečije igraonice i još jedna zabava vašem mališanu.

Podloge za dečije igraonice se izrađuju u skladu sa određenim sertifikatima i garantuju bezbednu dečiju igru. Pod od puzzla moguće je napraviti u širokoj paleti boja, i sa zanimljivim aplikacijama koje će prostor dečije igraonice učiniti još veselijim.

Ovakav pod od puzzli može se izraditi na zahtev, znači može se raditi motiv koji vi želite, a koji se svojim dizajnom uklapa u celokupni ambijent igraonice.

Spomenimo i velike puzzle kocke obično sa slovima ili brojevima koje se stavljaju na pod, u igri sa kojima deca posebno uživaju.

Važno je istaći da podne mekane puzzle sa brojevima, slovima i raznim motivima, podstiču kreativnost i logično razmišljanje kod dece. Kao što smo naveli, pored toga što puzzle služe za igru i razvijanje određenih sposobnosti, takođe su i praktična podloga na kojoj dete sedi dok se igra. 

Za održavanje su lake, dovoljno ih je prebrisati vlažnom krpom, i biće uvek čiste, a pojedini puzzle podovi poseduju i antibakterijsku zaštitu, koja sprečava razmnožavanje bakterija i gljivica. Tako napravljene, ne upijaju vodu ni znoj. Sve je ovo važno kada se govori u kontekstu bezbednosti i sigurne igre dece.

Ovakvi podovi se jednostavno postavljaju, kružnim uklapanjem podloge (puzzle sistem). Kao što vidimo, prednosti puzzle podloga su višestruke, pa je veoma praktično i lepo obezbediti svojim mališanima uživanje u igri na njima.

Puzzle podloga – cena:

Cena se kreće u proseku od 15 evra po pakovanju, gde je jedan komad 60 x 60 cm, a u jednom pakovanju je četiri komada puzzle podloga za decu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane