Dodaj firmu

Tobogani za decu Oprema za dečija igrališta Vuxa 10

Preduzeće Vuxa 10 vrši projektovanje i kompletnu izradu multifunkcionalnih kompleksa za dečija igrališta, kao što su sportski rekviziti i sprave za igranje. Oprema za dečija igrališta Vuxa 10 izrađuje se u skladu sa standardom bezbednosti SR...
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 39
Savski venac, Beograd

Izrada dečijih igraonica Connect In

Ukoliko želite da Vaš prostor krasi najlepša oprema za dečije igraonice u Beogradu, izaberite firmu Connect In. Za izradu dečijih igraonica koristimo najkvalitetnije i atestirane materijale, koji zadovoljavaju sve bezbednosne standarde. Tak...
Pročitaj više

Jelezovačka 36a
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10
Zvezdara, Beograd

Tobogani za decu Aska

Oprema za dečije igraonice Aska nalazi se na adresi Nikole Grulovića 1B, Beograd.
Pročitaj više

Nikole Grulovića 1B
Zvezdara, Beograd

Tobogani za decu, omiljena zabava svih malisana. Ima li iko, ko čita naš tekst, a da se nije kao dete spuštao toboganom? Već vas vidimo, da se smeškate dok se prisećate ovih veselih i bezbrižnih trenutaka iz detinjstva. Zamislite samo tu radost: popeti se na neku zavidnu visinu, a zatim skliznuti na dole, pa ponovo i ponovo... Iz tog razloga znate koliko i zašto vaša deca tako obožavaju tobogane.

Tobogani za dečije igraonice

Verujemo, da se sva deca, čim uđu u svoje malo cartstvo, dečiju igraonicu, prvo zalete na tobogan. I složićete se, ispred tobogana je uvek veliki red, i najveća gužva! 

Za roditelje je važno da znaju, da tobogan nije samo igračka, iako se u prvi mah tako čini. On pomaže vašim mališanima da razviju motoričke veštine. 

Postoje manji i veći tobogani, u odnosu na visinu i dužinu spusta, a sve je to prilagođeno prema uzrastu dece. 

Izrada tobogana

Obzirom na to da su tobogani namenjeni najmlađima, proizvođači posebno vode računa o njihovoh izradi. Specijalizovane radionice za izradu i opremanje dečijih igraonica u izradi koriste materijale koji zadovoljavaju protivpožarne standarde, sve konstrukcije imaju statičke proračune. Celokupna oprema ima poreklo i sertifikate proizvođača.

Na primer, tobogani su atestirani. Tokom projektovanja i izrade vodi se računa o maksimalnoj bezbednosti dece, što je uvek na prvom mestu.

Tobogan je ergonomski izrađen od veoma kvalitetne plastike koja je otporna na UV zračenje. Za decu su posebno važni veliki rukohvati na vrhu, a takođe i sama dužina spusta koja može biti i više od dva metara. Roditeljima je važna visina, pa ćemo navesti da ona može biti jedan metar ili više. Bitna je i visina stepenica na rukohvatima. 

Prodaja tobogana za dečije igraonice

Dobro opremljena dečija igraonica, svima će doneti zadovoljstvo: roditelji će moći da se opuste uz kafu, i da uživaju u igri svoje dece, osoblje igraonice će imati dosta posla i zabave, a sama deca uvek će želeti da se što pre ponovo vrate na ovo za njih čarobno mesto.

Specijalizovane radionice za izradu i opremanje dečijih igraonica najbolje preporučuje veliki broj objekata koji su opremili za dečiju zabavu. 

Kod prodaje tobogana, preporučuju se oni modeli koji su najboljeg kvaliteta i koji najviše vode računa o dečijoj sigurnosti. Tobogani za dečije igraonice, vrtiće i slično, mogu se raditi i po narudžbini, pa tako možete poželeti spiralne tobogane, polukružne, ravne, duple – gde su u paru dve staze...

Svi znamo koliko je ovo luda zabava koja zauvek ostaje u najlepšem sećanju, tako da sigurno poznajemo mnoge ljude koji bi sve dali da se još jednom mogu spustiti niz tobogan!

Tobogani za decu – cena:

Cene se kreću u rasponu od 3400 dinara pa do 52000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontakirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane