Adresa: Zrenjaninski put 7 ( Krnjača )
Beograd
Adresa: Preševska 60 (kod Gradske bolnice), Beograd
Beograd
Adresa: Mića Radakovića 6/27
Beograd
Adresa: Dukljaninova 1
Beograd
Adresa: Molerova 35a
Beograd
Adresa: Vojvode Micka Krstića 38, pr 4
Beograd
Adresa: Miloja Zakica 2a
Beograd
Adresa: Kralja Milana 20, IV sprat, st. 22.
Beograd
Adresa: Svetog Save 28a
Beograd
Adresa: Makedonska 11
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14nj/ III /20, Belville, zgrada Djurdjevak
Beograd
Adresa: Vuka Karadžića 6/l, Balkanska 4/III
Beograd
Adresa: Miroslava Tirša 10
Beograd
Adresa: Dobanovacki put 50, Ugrinovački put 31 deo, br.41
Beograd
Adresa: Belo Vrelo 55
Beograd
Adresa: Mića Radakovića 6/27
Beograd
Adresa: Čede Mijatovića 3
Beograd
Adresa: Vlajkoviceva 25, (III sprat)
Beograd
Adresa: Mekenzijeva 53/ IV sprat
Beograd
Adresa: Kursulina 2a
Beograd
Adresa: Vlajkoviceva 25, (III sprat)
Beograd
Adresa: Dečanska 2, V sprat, stan 13
Beograd
Adresa: Milentija Popovića 9, Novi Beograd
Beograd
Adresa: Prvomajska 6
Beograd
Adresa: Kumodraška 172, 2.nivo, lokal 10
Beograd
Adresa: Milentija Popovica 9
Beograd
Adresa: Uzun Mirkova 3
Beograd
Adresa: Simina 21a, III sprat
Beograd
Adresa: Kosovska 19 ( ulaz iz drorišta OŠ Drinka Pavlovič), Koste Nađa 34b
Beograd
Adresa: Kraljice Marije 4
Beograd
Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 167, Brace Jerkovic 185 a II sprat
Beograd
Adresa: Studentska 23
Beograd
Adresa: Makenzijeva 23, Beograd
Beograd
Adresa: Krunska 47a, Beograd
Beograd
Adresa: Internacionalnih brigada 45
Beograd
Adresa: Bratstva i jedinstva 39
Beograd
Adresa: Glavna 18
Beograd
Adresa: Hilandarska 38, Beograd
Beograd
Adresa: Podavalska 78
Beograd
Adresa: Jelene Ćetković 14
Beograd
Adresa: Grge Jankesa 10, Mirijevo
Beograd
Adresa: Glavna 18
Beograd
Adresa: Prvomajska 6
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 231, lokal 248 T.C. Enjub
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Škola engleskog jezika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava

Akcija -17% 12000 Din.
Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava po ceni od 12.000 din samo u Akademiji Educativa!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava

Akcija -17% 12000 Din.
Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava po ceni od 12.000 din samo u Akademiji Educativa!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava

Akcija -17% 12000 Din.
Kurs ENGLESKOG JEZIKA (A1) - (60 časova - 3,5 meseca) - grupna nastava po ceni od 12.000 din samo u Akademiji Educativa!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Škola engleskog jezika

Za mnoge govornike širom sveta engleski je maternji ili prvi strani jezik. Posle kineskog, predstavlja drugi po redu jezik na planeti po ukupnom broju korisnika – svaka četvrta osoba na svetu se njime služi. Engleski je danas glavni jezik interneta, neophodan i podrazmevan u svakom vidu poslovne komunikacije. Predstavlja glavno sredstvo sporazumevanja u svim granama međunaronog biznisa, diplomatije, filmske i muzičke industrije kao i nauke, tehnologije i obrazovanja. Za putovanja po celom svetu, engleski jezik je potreban gotovo koliko i pasoš.

Škola engleskog jezika

Uz malo truda i dobre volje, a uz pomoć stručnog predavačkog kadra i kvalitetnih udžbenika, svako može da savlada željen nivo engleskog jezika. Konkurs za upis na kurseve engleskog jezika uglavnom se raspisuje u septembru i februaru (na početku svakog semestra), ali pojedine škole formiraju nove grupe tokom čitave godine, ako se za tim ukaže potreba i obezbede potrebni uslovi (među kojima su raspoloživost profesora i dovoljan broj zainteresovanih polaznika).
Profesori u školama engleskog jezika imaju na umu da polaznici mogu na kurs doći sa izvesnim predznanjem, stoga se pre upisa u određenu grupu sprovodi praksa polaganja ulaznog testa kako bi se precizno odredilo na kom nivou znanja se nalazi novi polaznik.

Kursevi engleskog jezika

Kursevi engleskog jezika namenjeni su polaznicima svih uzrasta, potreba i interesovanja. Od uslova za napredak u poslu, preko ličnog usavršavanja, do učenja iz hobija – razloga za ovladavanjem engleskim jezikom je danas sve više. Kako bi se prilagodile različitim zahtevima svojih učenika, škole jezika organizuju različite tipove kurseva među kojima su najtraženiji:
  • opšti kursevi engleskog za odrasle podeljeni na više nivoa u kojima se časovi održavaju dva puta nedeljno u mentorskim grupama do 10 polaznika;
  • kursevi engleskog za decu;
  • intenzivni kursevi engleskog jezika (ubrzani kursevi);
  • pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita  FCE, CAE, CPE, IELTS i TOEFL;
  • konverzacijski kursevi engleskog;
  • specijalni kursevi engleskog za poslovnu korespondenciju;
  • individualni kursevi engleskog jezika;
  • online kursevi engleskog, itd.
Različiti nivoi i tipovi kurseva se najčešće organizuju na mesečnom, semestralnom i godišnjem nivou. Po uspešnom završetku pojedinačnog kursa, osim stečenog znanja, polaznici dobijaju i sertifikate koje izdaje škola jezika.

Učenje engleskog jezika

Većina kurseva engleskog jezika kod nas planira se i održava u skladu sa normama koje propisuje Zajednički evropski okvir za žive jezike (Common European Framework of Reference for Languages, skraćeno CEFR). CEFR sistem predstavlja jedinstven evropski standard za nivelaciju poznavanja i izučavanja jednog jezika. Prema ovom sistemu, učenje jednog stranog jezika podeljeno je na šest nivoa, od A1 do C2, u skladu sa kojima se kreiraju i kursevi: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
Nivo A1 je osnovni i predstavlja engleski za početnike, dok je polaznik koji uspešno završi kurs C2 najbliži nivou izvornog govornika i spreman za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita kao što su CAE, CPE, IELTS i TOEFL.

Časovi engleskog jezika

Časove engleskog jezika možete uzimati i privatno, i to tako što će diplomirani profesor doći kod vas na adresu ili ćete vi doći u prostorije predavača. Po mnogim istraživanjima, individualna nastava daje najbolje rezultate, jer je tada profesor direktno usmeren na polaznika, što sve povećava šansu da sve više gradiva usvoji za kratko vreme. 

Cene kurseva i časova engleskog jezika

Najtraženiji i najpristupačniji su opšti kursevi engleskog jezika i kursevi engleskog za decu koji koštaju od 3000 do 9000 dinara mesečno. Cena pripremnog kursa za polaganje nekog od međunarodno priznatih ispita može iznositi od 20000 do 30000 dinara, u koju je uključen ceo višemesečni tečaj.
 
Za individualnu nastavu, tj. časove engleskog jezika, potrebno je izdvojiti od 10 do 12 evra, za dvočas u trajanju od 90 minuta. 
 
 
 
 
 
 
 
Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Engleski jezik se u danasnje vreme moze uciti bukvalno na svakom koraku. U Beogradu postoji veliki broj skola jezika koje pruzaju tu vrstu usluga. Ono sto je na prvom mestu potrebno je da sami odredite koji nivo engleskog zelite da slusate.
marijan vujanic
interesuje me me ko od profesora engleskog ima iskustva sa Cambridge AS level engleskog jezika, posebno ko je upucen u Sellabus program vezan za isti. Radi se o studentu privatne skole gde je engleski maternji jezik. Studentu on nije maternji, stoga radi se samo o pripremi za nastupajuce testove za 3-4 nedelje. Radi se samo o pripremi za testove !. Hvala.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se ove skole tice, pre ili kasnije cete sigurno moci da se odlucite za kvalitet.
Jovana Milinkovic
Po mnogo cemu je ovo i vise nego dobar jezik bez kojeg se u svakom slucaju ne moze.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju je ovo posebna vrsat jezika koja ni malo nije naivna.
Lea Stankovic
Kada pricamo o enegleskom jeziku, veoma je vazno da ljuid pocnu na vreme da ga uce. Nista po meni onda nije toliko vazno koliko je samo neki kvalitet bitan.
Todor Markovic
Po meni je ovo i vise nego nezahvalan jezik za ucenje. Naravno da je bitan samo kvalitet.
Simona Vucinic
Naravno da je sto se ovog jezika tice, kvalitet veoma vazan. Sve drugo je po meni daleko manje bitno.
Janko Zivanovic
Nekada mi se i cini, da se danasnja deca bukvalno radjau sa znanjem engleskog jezika.
Marta Dencevic
ja lacni nikada svoje dete ne bih previse rano pocela da forsiram sa pocetkom ucenja engleskog jezika.
Petar Jankovic
Samo je veoma bitno da sa engleskim jezikom pocnete sa ucenjem kao dete sto ranije. To je licno mislim prvi put do uspeha.
Dragoslav Savkic
Svako ko ima pristojan pristup Internetu, može pre ili kasnije savladati bilo koji svetski jezik. Postoji nebrojeno načina da se online besplatno uče strani jezici. Manje ili više uspešno, brže ili sporije. Naravno, uvek ima ali, koje sreću kvari. To je pre svega metod, ili način kako učiti neki strani jezik, u ovom slučaju nemački jezik. Od svih metoda za učenje stranih jezika, pa i nemačkog, jedna se izdvojila i znam puno njih koji su baš zahvaljujući ovoj metodi savladali strani jezik. To je Lozanov metoda za učenje stranih jezika. Metoda po dr Lozanovu opisana je kao najuspešnija metoda u celom svetu. Po metodi doktora Lozanova strani jezik učite minimum 5 puta brže i štedite 5 semestara. Ne znam da li postoji besplatan način da se uči strani jezik po ovoj metodi, ali za sve koji žele da savladaju neki strani jezik, preporučujem da pronađu na Google više o ovoj metodi.
Ljubinka Sreckovic
Sto se ovog jezika tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se po ovom pitanju posavetujete sa nekim veoma strucnim licem.
Ivan Stojanovic
Mislim da je i suvisno da vam obajsanjam koliko je samo bitno da vase dete od malena pocne da uci engleski jezik. Posle toga ce mu sigurno biti lakse u zivotu.
Nikolina Pantelic
Mislim da je po pitanju engleskog jezika, ubedljivo najbolje da posetite skolu jezika za decu Kente u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
veoma kvalitetno engleski jezik mozete da naucite u skoli jezika Ru-Slovo. To je skola jezika u koju mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Kako bi vase dete kvalitetno ucilo engleski jezik, najbolje je kada biste se opredelili za Creatrix.
Marko Petrovic
Ukoliko ste vec dobili bebu, odmah biste trebali da pocnete ozbiljno da razmisljate kako da ga na sto bolji nacin usmerite. Bar ucenje jezika u danasnje vreme nije previse tesko.
Dusan Markovic
Bez obzira sa kojim se poslom bavite, u danasnje vreme se ocekuje da svaki covek ima bar osnovno poznavanje enegleskog jezika kako bi mogao da ostvari poslovnu komunikacijui uspesno zavrsio neki posao.
Lea Stankovic
Engleski jezik se u danasnje vreme moze uciti bukvalno na svakom koraku. U Beogradu postoji veliki broj skola jezika koje pruzaju tu vrstu usluga. Ono sto je na prvom mestu potrebno je da sami odredite koji nivo engleskog zelite da slusate.