Dodaj firmu

ELI English Language Institute

ELI English Language Institute svojim polaznicima nudi mogućnost da savladaju najzastupljenije svetske jezike. U ponudi naše škole jezika su: kurs engleskog jezika, kurs francuskog jezika i kurs nemačkog jezika. Kursevi su namenjeni kako de...
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 36
Mladenovac, Beograd

IELTS test English Language House

NOV I LAK NAČIN UČENJA PO NAJSAVREMENIJOJ CAMBRIDGE METODI
Pročitaj više

Preševska 60 (kod Gradske bolnice), Beograd
Zvezdara, Beograd

Sta je to IELTS test i cemu sluzi? Mnogi ljudi žele da žive i da rade u nekoj drugoj državi. Da bi taj svoj san ostvarili, prvo što moraju da urade jeste da nauče jezik te zemlje. Ipak, nije dovoljno samo znati komunicirati, čitati i pisati, potrebno je imati i položene ispite, kao dokaz za sve to.

Najrasprostranjeniji jezik na svetu, svakako je engleski jezik. Ielts test je, sa druge strane, najpopularniji test kada je o engleskom jeziku reč.

Šta je to Ielts test?

Kada položite ielts test, to znači da posedujete znanje engleskog jezika koje podrazumeva globalnu migraciju i visoko obrazovanje.

Priprema za Ielts test

Da biste uspešno položili ielts test, neophodna vam je adekvatna priprema. Pripremna nastava se obavlja u školama stranih jezika, po unapred pažljivo osmišljenim programima. U praksi, često se dešava da polaznik ne želi da radi u grupi, zbog toga što je uspešniji kada sarađuje sa profesorom u odnosu jedan prema jedan, dok su sa druge strane, mnogi polaznici bolji tokom kolektivne nastave.

Iskustva sa Ielts testom

Postavlja se pitanje koji ielts test treba da se polaže? Test se bira na osnovu toga gde želite da idete i putujete i šta želite da radite. Vrlo je korisno da čak i pre same prijave za test, znate celu proceduru koja vas očekuje. Vi svakako očekujete da dan kada budete polagali ielts test protekne bez ikakvih problema, i zbog toga su škole jezika pripremile sve potrebne informacije i savete koji mogu da vam budu od koristi.

Ielts online test

Prijava za ielts test može da se obavi i online, pri čemu datum testiranja birate sami. Pripreme za ielts test znače da će vam škola obezbediti sav potreban materijal, a to znači mnogo besplatnog štiva. Test se može polagati i putem interneta.

Ielts practice test

Skraćenica IELTS znači International English Language Testing System. To je test koji je međunarodno priznat, i osnovni smisao je da se proceni znanje engleskog jezika neke osobe kojoj to nije maternji jezik.

Sertifikat za Ielts test

Potrebno je da znate, da možete da pristupite pripremama za polaganje ovog testa samo ukoliko već posedujete neko osnovno predznanje engleskog jezika. To znači da se za pripreme za IELTS ne mogu prijaviti apsolutni početnici.

Koliko će trajati priprema za polaganje Ielts testa najviše zavisi od znanja koje kandidat već unapred poseduje, pa shodno tome ona traje od jednog do tri semestra, ali se u praksi dešava da to najčešće budu dva semestra.

Cena polaganja Ielts testa

Cene se kreću oko 18500 dinara u proseku.

Cena Ielts testa

Cena polaganja IELTS testa je oko 18500 dinara u proseku.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane