Kozmetički salon Enchante

5.0 | 2 ocena
Ulica: Janka Veselinovića 38
Grad: Novi Sad
Kozmetički salon Enchante
Mobilni: 064/

O nama

STUDIO ENCHANTE

Kako izgleda kada se školovani medicinski radnici opredele za rad u kozmetici otkrićete već prilikom prve posete Studiju Enchante. Visoki higijenski standardi, besprekorne ispoštovane procedure i pažljiv pristup svakome od Vas, sigurni su pokazatelji visokog nivoa kvaliteta svega što ovaj salon lepote može da Vam pruži.

Dugogodišnje iskustvo rada u operacionoj sali naučilo nas je koliko je sve važno, a želja da ostvarimo svoju prvu ljubav (kozmetiku) i naknadna edukacija za koju posedujemo i odgovarajuće sertifikate, navela nas je da se posvetimo isključivo najboljim tretmanima za negu i ulepšavanje u službi zdravlja i lepote.

Studio Enchante nudi:

 • neinvazivne tretmane lica
 • čišćenje lica ultrazvučnom špatulom (higijenski tretman lica)
 • masaže tela (relax, anticelulit, terapeutska masaža..)
 • limfnu drenažu tela i lica
 • depilaciju hladnim voskom
 • lash lift trepavica (podizanje prirodnih trepavica)
 • bojenje trepavica

Nakon isprobavanja različitih preparata i njihovih mogućnosti, kako tokom školovanja tako i u praksi, odlučili smo se za korišćenje isključivo prirodne kozmetike renomiranog proizvođača Renergique.

Renergique's program predstavlja potpuno novu, modernu i što je veoma važno, prirodnu kozmetičku liniju, dizajniranu tako da odgovara na individualne potrebe svakog klijenta. Ovi preparati nastali su na bazi algi i sadrže postotak hijalurona i botoksa, tako da daju brz i vidljiv rezultat već nakon prvog tretmana, bez dodatnog ubacivanja ovih dragocenih anti age sastojaka. Renergique's program omogućuje tretmane poput: BTX - Like, Hyalift Hyaluron Anti-age, Anti-Stress, Magic Spa Hydratation, Espreso Remodeling, Hydracure Sebo-Control, Scar Mark tretman i druge. Renergique kozmetika predstavlja i vrstu SPA tretmana, koji neguju i opuštaju na više nivoa.

Lash Lift je veoma popularan način da svoje prirodne trepavice istaknete na najbolji mogući način. Reč je o podizanju prirodnih trepavica kojima često do savršenog izgleda nedostaje samo malo podrške. Efekti ovog tretmana traju zadivljujuće dugo, čak 4 - 8 nedelja bez ikakvih dodatnih korekcija, a samim tim i bez nepotrebnih troškova.

Salon lepote Studio Enchante nudi i različite vrste masaža. Svaka od njih počinje relax tretmanom prilikom koje se utvrđuje da li postoji potreba i za nekom drugom. U slučaju da naiđemo na problematične regije, preporučićemo Vam i neku od terapeutskih, ili masaže određenih regija na stručan i posvećen način.

Enchante Studio pružiće Vam na jednom mestu potpun užitak i preko potrebnu negu, koja vodi do sveukupnog poboljšanja kvaliteta života na različitim poljima. Novoopremljeni salon pri tom biće mesto na koje ćete rado ponovo doći po svoju dozu sreće. Dođite da uživamo zajedno u rezultatima kakve ste oduvek želeli.

Studio Enchante, Novi Sad

Radno vreme:

ponedeljak - petak (dvokratno) 10 - 14; 16 - 20 h
subota 9 - 15 h

Adresa: Janka Veselinovića 38, Novi Sad (Nova Detelinara)

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Nausnice
200 din
2. Ruke
500 din
3. Prepone
400 din
4. Cele noge
900 din
5. Pola nogu
500 din
Pogledajte ceo cenovnik

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  16.07.2019 06:53

  Prijatno mesto, vrhunski tretmani

  Firme u blizini

  Essential Aura Spa, Slovačka 7, Novi Sad
  Atelier nega noktiju, Futoška 22, Novi Sad
  Beauty Vibes by O&N, Mičurinova 46, Novi Sad
  Bellora Studio lepote, Ilije Birčanina 29, Novi Sad
  Angela beauty NS, Toplice Milana 8, Novi Sad
  Kozmetički salon Tina S 021, Bulevar Oslobođenja 20, stan 16, sprat 4, Novi Sad
  Kozmetički salon Black Lady, Hadži Ruvimova 45, Novi Sad
  Vila Beauty Lounge, Ilije Birčanina 37, Novi Sad
  Mila Beauty Studio, Kraljevića Marka 28b, Novi Sad
  Idi na vrh strane