O nama - DRAMA QUEEN - CENTAR ZA LEPOTU I EPILACIJU


Centar za lepotu i epilaciju Drama Queen obezbedio Vam je sve vrste tretmana za ulepšavanje, podmlađivanje ili svakodnevnu negu u veoma prijatnom ambijentu novog i savremeno opremljenog salona. U ponudi su i nezaobilazne masaže za opuštanje ili protiv celulita, a posebno smo ponosni na rezultate koje postižemo u oblasti dugotrajnog uklanjanja neželjenih dlačica - epilaciju.

Drama Queen nudi:

 • - tretmane čišćenja kože lica (ultrazvučnom špatulom, mikrodermoabraziju, hidrodermo abraziju)
 • - podmlađivanje (bez igle, Btx, Papaja, Oxygen, radiotalasni lifting, fotopodmlađivanje)
 • - epilaciju (trajno uklanjanje malja)
 • - masaže
 • - anticelulit tretmane
 • - profesionalno šminkanje

Kada govorimo o tretmanima za čišćenje lica, reč je o dubinskim tretmanima čiji je cilj skidanje sloja odumrlih ćelija sa lica i njegovu hidrataciju, čime se postiže blistav i svež ten. Ovi tretmani odlični su za uklanjanje upornih mitisera i svih nepravilnosti kože lica, poput crvenila, akni i drugog.

U oblasti podmlađivanja koristimo najnovije francuske preparate za lice koji daju odlične rezultate i vidno podmlađenu kožu. Raznovrsnost usluga garantuje da imamo rešenje za sve tipove kože, a efekti nekih od njih su vidljivi bukvalno odmah, te su idealni za posebne prilike i kada želite instant sređivanje.

Btx tretman intenzivno smanjuje dubinu bora i finih linija na koži lica, istovremeno ublažavajući vidljive znake starenja, dok je Papaja tretman savršen ukoliko se borite protiv pega, sunčanih fleka, crvenila, depigmentacije. Tretman lica kiseonikom (Oxygen), tzv. Holivudski tretman proizvodi momentalni sjaj kojem je najbolja preporuka činjenica da ga koriste svetske ličnosti poznate po tome koliko vode računa o sebi, poput Madone i Kejt Midlton.

Fotopodmlađivanje je još jedno od dostignuća savremene kozmetologije koje je idealan način za zatezanje kože lica, koji pored osetno podmlađene kože rešava i probleme sa crvenilom, suvoćom, proširenim kapilarima i porama, aknama i ožiljcima od akni.

Za postizanje idealnih rezultata tretmani se obično rade u serijama od 6, gde se svaki obavlja u određenim vremenskim razmacima, o čemu ćete se nakon pažljivog određivanja tipa Vaše kože, konsultovati sa svojom omiljenom kozmetičarkom Centra za negu Drama Queen.

Tretman epilacije koji se obavlja u Drama Queen centru je bezbolan i predstavlja jedan od najzdravijih metoda za dugotrajno uklanjanje dlačica, s obzirom da svetlosna energija koja se pretvara u toplotnu prži koren dlake, odnosno ne prodire dublje od drugog sloja kože gde se koren dlake i nalazi, delujući tako direktno na nju i ne oštećujući okolno tkivo uz sjajne i dugotrajne rezultate. Oslobodite se neželjenih dlačica pre leta i ne mislite o njima još dugo.

Kraljica Drame za Vas nudi i profesionalno šminkanje za sve prilike, kao i masaže - relax, sportsku, ručnu anticelulit ili uz pomoć čarobnog aparata Vacuslim 48.

Besplatnu dijagnostiku lica kao i besplatne konsultacije možete zakazati na broj telefona: 069/ 553 88 83. Krenite u borbu protiv dosadnih dlačica na vreme i uradite nešto lepo za sebe - osvežite svoje lice nekim od tretmana lica koje nudi naš Drama Queen centar za lepotu i epilaciju. Naše ljubazno i stručno osoblje, najsavremeniji preparati poput Renergique i Masmerie, učiniće sve što je neophodno da Vam omoguće blistavost i lepotu u svim životnim dobima i u svakoj prilici.

Radno vreme:
ponedeljak - petak 09 - 21h
subota 09 - 19h
nedelja 11 - 16h

Email: kraljicadramens@gmail.com


Drama Queen - Centar za lepotu i epilaciju, Slovačka 17, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

26.02.2019 09:36
Igor Stevanovic

najbolja i napovoljnija epilacija u Novom Sadu!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Kozmeticki saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju
 • Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju,
 • Drama Queen Novi Sad,
 • Salon Drama Queen,
 • Centar za lepotu Novi Sad,
 • epilacija u Novom Sadu,
 • Kraljica Drame,
 • Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju radno vreme