That`so Novi Sad samopotamnjivanje airbush

4.0 | 5 ocena
Ulica: Radoja Domanovića 49
Grad: Novi Sad
That`so Novi Sad samopotamnjivanje airbush
Mobilni: 065/

O nama

THAT'SO NOVI SAD – SAMOPOTAMNJIVANJE AIRBRUSH TEHNIKOM

That'so Novi Sad pruža Vam usluge potamnjivanja na potpuno prirodan i bezbedan način. Brend That'so je jedan od najbrže rastućih italijanskih brendova za potamnjivanje u svetu. Zadovoljstvo nam je što uslugu ovog brenda možemo da Vam ponudimo u Novom Sadu.

Jedino That’so samopotamnjivanje airbrush tehnikom pruža Vam priliku da na zdrav i jednostavan način dođete do preplanulog tena. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji u željenoj boji možete uživati nakon samo jednog tretmana.

That’so tretman je potpuno bezbedan za sve klijente i 100% prirodan, tako da ga mogu koristiti deca i trudnice. Boja se sastoji od šećerne trske, različitih vrsta aloe vere, kolagena i samo 2% "vegane" hemije. Upotrebom naših proizvoda ostvarićete momentalno, ravnomerno i lepo potamnjivanje, a nanesena boja neguje i štiti Vašu kožu, uz izuzetno prijatan miris.

Još jedna prednost samopotamnjivanja airbrush tehnikom jeste to što se boja ravnomerno ispira i ne ostavlja fleke po koži. Postojanost boje na koži je individualna za svakog klijenta, odnosno zavisi od količine melanina u Vašoj koži. U proseku boja je postojana od sedam do deset dana.

Samo pomoću That'so airbrush tehnologije za samopotamnjivanje istovremeno možete uživati u preplanulom tenu i negovati Vašu kožu. Pozovite nas i nabacite novu boju još danas!

Radno vreme:

svaki dan od 09-21h

That'so Novi Sad – samopotamnjivanje airbrush tehnikom

Vrste tretmana

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Vera Drazic
  03.05.2018 11:24

  Ako vam je hitno potreban prplanuo ten ,pravo resenje je salon za samopotamljivanje That`so iz Novog Sada..Imate neku iznenadnu proslavu,zelite da izgledate preplanulo,That`so taj problem resava odmah airbrush tehnikom .Dovoljan je jedan tretman ,da bi dobili zeljenu boju.Jeste da trtman traje sedam dana ,ali kada je hitno i te kako dobro dodje..Zar to nije divno

  Firme u blizini

  Essential Aura Spa, Slovačka 7, Novi Sad
  Beauty Vibes by O&N, Mičurinova 46, Novi Sad
  Bellora Studio lepote, Ilije Birčanina 29, Novi Sad
  Sensi Skin kozmetički studio, Vojvode Bojovića 5a, Novi Sad
  Angela beauty NS, Toplice Milana 8, Novi Sad
  Kozmetički salon Tina S 021, Bulevar Oslobođenja 20, stan 16, sprat 4, Novi Sad
  Kozmetički salon Divine Beauty studio, Železnička 11/36, Novi Sad
  Mila Beauty Studio, Kraljevića Marka 28b, Novi Sad
  Idi na vrh strane