Depilland - depilacija šećernom pastom

3.8 | 24 ocena
Ulica: Gajeva 14
Grad: Novi Sad
Depilland - depilacija šećernom pastom
Mobilni: 064/

O nama

DEPILLAND - DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM

Depilacija šećernom pastom polako istiskuje višedecenijski vosak, jer su njene prednosti zaista mnogobrojne.

Reč je o specijalnoj pasti koja nastaje u "homemade" radinosti, a pravi se od šećera, vode i limuna. Da, to je stvarno sve. Nema veštačkih dodataka, konzervansa i sličnog, a rezultati su i bolji i dugotrajniji nego kod klasične depilacije.

Dodatne pogodnosti su što depilacija šećerom može da se radi i na dlačicama koje su dužine svega 5 mm i ništa manje važno - manje boli! Dlačice uklonjene na ovaj način kasnije znatno sporije rastu vidno proređene, a nema ni neprijatnog urastanja. Posle same depilacije dovoljno je obrisati tretiranu površinu npr. vlažnom maramicom i spremne ste za sunčanje na plaži, u solarijumu, sportske ili bilo koje aktivnosti koje Vam mogu pasti na pamet, bez bojazni od iritacije.

Depilland - salon specijalizavan za ovu tehniku uklanjanja dlačica uz pomoć šećerne paste bavi se njome već punih osam godina i za to vreme niko nije poželeo da se vrati na vosak.

Kako bismo Vam obezbedili što kompletniju negu drevnim azijskim metodama, koje su na naše tržište, začuđujuće, stigle tek nedavno, radimo i čupanje obrva koncem.

Čupanje obrva koncem zaista je posebna veština posle koje Vaše obrve izgledaju bukvalno savršeno, dok cela procedura traje znantno kraće nego klasični tretmani. Nju ćemo primeniti ako imate zadovoljavajuće prirodne obrve, a ako Vam je potrebna korekcija do željene gustine, tu je takođe japanska veština iscrtavanja, odnosno tetoviranja obrva.

Možete nas pronaći od ponedeljka do petka u salonu Depilland, na adresi Gajeva 14 u Novom Sadu, u intervalu od 10 - 20h i subotom do 15h. Telefon za zakazivanje je 064/ 12 28 752. Dobro nam došli!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  17.12.2021 19:05

  NAJ, NAJ...NAJBOLJI U GRADU....PROFESIONALNI, LJUBAZNI.....ČISTA DESETKA.....10*

  Marija Vujovic Marija Vujovic
  26.12.2018 11:05

  Jovana mi obrve cupa koncem! Nikad lepse obrve ni na slici nisam videla!
  Nausnice mi skida isto koncem,sto boli jako i ne preporucujem svima sa niskim pragom tolerancije na bol ali je za mene najefikasnija opcija jer sam 3-4 nedelje mirna!
  Ruke,noge,prepone nnaravno secernom pastom!
  Svaki salon moze da me izdepilira i ocerupa (samo obrve niko ne zna kao ona) to nije sporno,ali svaki salon nema Jovanu koja me nasmeje svaki put!

  Firme u blizini

  Essential Aura Spa, Slovačka 7, Novi Sad
  Atelier nega noktiju, Futoška 22, Novi Sad
  Sensi Skin kozmetički studio, Vojvode Bojovića 5a, Novi Sad
  Angela beauty NS, Toplice Milana 8, Novi Sad
  Kozmetički salon Tina S 021, Bulevar Oslobođenja 20, stan 16, sprat 4, Novi Sad
  Kozmetički salon Divine Beauty studio, Železnička 11/36, Novi Sad
  Sože Beauty, Petra Drapšina 55, Novi Sad
  Beauty biblioteka kozmetički salon, Braće Ribnikar 29, Novi Sad
  Idi na vrh strane