Kafanica Kneginja

  • 1
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Kneginje Ljubice 34, Beograd
  • Opština: Stari grad
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 061/Prikaži broj

O nama - KAFANICA KNEGINJA


Kafanica Kneginja smeštena je u mirnom delu Dorćola i predstavlja pravu adresu za sve ljubitelje spoja tradicionalnog i modernog duha. U prijatnom ambijentu, s kraja 19. i početka 20. veka, možete se opustiti uz dnevnu kaficu ili uživati u noćnom izlasku, uz pristupačne cene pića.

Kafanica Kneginja organizuje sve vrste proslava, kao što su rođendani, žurke i druge svečanosti.
Posebno dobre žurke u kafanici Kneginja prave naši najbliži i najbolji gosti, učenici Prve beogradske gimnazije. Zahvaljujući njihovim žurkama i rođendanima koji su uvek drugačiji, naša kafanica je postala sinonim dobre zabave. Ukoliko želite da budete deo najboljeg provoda u centru Beograda, posetite kafanicu Kneginja i uživajte u najboljim žurkama.

Kafanica Kneginja je pravo mesto za sve ljubitelje tradicionalne domaće kafe, bilo da želite jutarnje buđenje ili poslepodnevno ćaskanje sa prijateljima, kolegama sa posla ili voljenom osobom. Ukoliko želite da u Vašoj kafi možete uživati u kombinaciji sa Cedevitom ili Koktom, to možete učiniti u periodu od 10 do 18 časova, kada je u kafanici Kneginja Happy Hour. Ukoliko Vam je neophodna dodatna energija ili osveženje za novi radni dan, kod nas možete uživati u raznovrsnoj ponudi energetskih ili bezalkoholnih pića.

Ekskluzivne cene pića upotpuniće Vaš doživljaj u kafanici Knjeginja. Svim ljubiteljima žestine nudimo veliki izbor rakija od šljive, loze, dunje, kajsije, kruške po najpovoljnijim cenama u gradu. Za sve ljubitelje piva imamo raznovrsnu ponudu domaćeg flaširanog ili točenog piva za pravo osveženje. U hladnim zimskim danima kuvano vino ili rakija, pravi su način da se ugrejete.

Ukoliko ste ljubitelj koktela, kafanica Kneginja organizuje posebne koktel večeri, uz nezaboravan provod koji se dugo pamti. U našoj kafanici možete probati koktele vrhunske klase koje za Vas spremaju naši barmeni. Među velikim brojem koktela koji će popraviti Vaše raspoloženje, posebno izdvajamo Kneginja ili Chinoto koktel po povoljnim cenama.

Ako želite da uživate u idealnom noćnom izlasku, kafanica Kneginja je idealno mesto na kome možete uživati u prijatnom okruženju i dobroj muzici. Veliki izbor domaćih i stranih pića, po pristupačnim cenama, privlače veliki broj mladih ljudi željnih dobrog provoda i zabave.

Bilo da želite da probate kafu neverovatnog ukusa ili da uživate u velikoj ponudi bezalkoholnih i alkoholnih pića, kafanica Kneginja predstavlja idealno mesto na kome možete da se opustite i zaboravite na stres i buku svakodnevnog života.

Kafanica Kneginja, Kneginje Ljubice 34, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

25.04.2015 12:34
Marko Bjelic
Kafanica Kneginja je malo ali veom prijatno mesto za izlazak. Muzika je zadovoljavajuca a cene veoma pristupacnje. Vidimo se opet!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Kafanica Kneginja
  • Kafanica Kneginja,
  • Kafanica Kneginja Beograd,
  • Kafanica Kneginja u Beogradu,
  • Kneginja kafanica Beograd,
  • Kneginja kafanica u Beogradu