Dodaj firmu

Zvučna izolacija Komfor

Prodaja i ugradnja zvučne izolacije za sve vrste prostorija. Materijali i dodatni alati, kao i gotova rešenja za zvučnu izolaciju u Beogradu.
Pročitaj više

Ugrinovacka 227, Altina
Zemun, Beograd

Izosmart hidroizolacija

Ukoliko Vam je potrebna ugradnja svih tipova hidroizolacija i pouzdanih izolacionih sistema, stručan i iskusan tim preduzeća Izosmart, uvek Vam stoji na raspolaganju.
Pročitaj više

Stanoja Glavaša 4, Beograd
Palilula, Beograd

Gročić hidroizolacija

Gročić hidroizolacija je firma koja se bavi izvođenjem svih vrsta hidroizolaterskih radova. Bilo da Vam je potrebna hidroizolacija podruma, terase, balkona ili bazena, naš stručni tim majstora izvodi sve vrste radova, uz upotrebu savremenih mašina i najkvalitetnijih materijala
Pročitaj više

Ivana Sarića 15
Zvezdara, Beograd

Hidroizolacija VSG Sistem

Rešite uspešno svaki problem sa vodom u Vašem stambenom ili poslovnom objektu, uz hidroizlaciju VSG Sistem. U našoj ponudi nalaze se najsavremenija Mapei sistemska rešenja za hidroizolaciju, koja se prilagođavaju konkretnom problemu
Pročitaj više

Pastirska 12
Zvezdara, Beograd

Iroko hidroizolaciona tečna guma

Firma “Iroko” nalazi se na Čukarici. U ponudi ima jedinstveni proizvod hidroizolacionu tečnu gumu koji je nov i usavršen proizvod za hidroizolaciju za bazene, krovove, terase, balkone
Pročitaj više

Požeška 14, Banovo brdo
Čukarica, Beograd

Hidro Izo Tim - Hidroizolacije

Hidro Izo Tim je firma iz Beograda, koja se bavi svim vrstama hidroizolacije, kao i sanacijom krovova, mašinskim izvlačenjem vlage iz zidova, kapilarnim presekom iz zidova i drugo.
Pročitaj više

Kraljevića Marka 15
Savski venac, Beograd

Hydro Front hidroizolacija

Tokom izgradnje, renoviranja ili u slučaju pojave problema sa prodiranjem vode, nazovite Hydro Front Beograd - hidroizolacija i sigurna zaštite od vlage. Hydro Front hidroizolacioni sistemi predstavljaju najbolju zaštitu građevinskih objekata svih vrsta
Pročitaj više

Luja Adamiča 15
Novi Beograd, Beograd

IZOTREND Hidro i termo izolacija

Firma “Izotrend” iz Beograda već 27 godina uspešno se bavi hidro i termo izolacijom na svim vrstama objekata, stambenim objektima, kućama, poslovnim objektima, mostovima i svim drugim objektima gde je to neophodno.
Pročitaj više

Braće Smiljanića 66
Zemun, Beograd

Korekt-Protekt

Firma Korekt-Protekt dugi niz godina uspešno se bavi reparacijom i zaštitom industrijske i komunalne opreme od korozije, abrazije, erozije, hemijskih uticaja. Takođe, vršimo sanaciju i zaštitu podova (zidova), kao i postavljanje epoxy i PU podova
Pročitaj više

Grge Andrijanovića ulica 7/1
Palilula, Beograd

Hidroizolacija Gmijović

5 GODINA GARANCIJE na hidroizolaciju svih površina. Koristimo isključivo najkvalitetnije materijale: Sika, Fragmat, Knauf, Isomat, Ceresit… Radimo hidroizolacije ravnih krovnih površina, kupatila, podruma, terasa, bazena, ribnjaka, mostovskih konstrukcija
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Izolacija KLIMAMONT

Osigurajte zdrav i čist vazduh u Vašem objektu, izaberite preduzeće KLIMAMONT. Iza nas je dugogodišnje iskustvo u proizvodnji, prodaji i servisiranju opreme za klimatizaciju i ventilaciju vodećih proizvođača, na koju odobravamo odgovarajuću garanciju.
Pročitaj više

6. Lička 26, Kaludjerica
Grocka, Beograd

Hidroizolacija Puzovic

Tosin bunar 148
Novi Beograd, Beograd

Izolacija Hidrobeton

Izolacija Hidrobeton nalazi se u Borči u ulici Popova bara Nova 1 br. 12. Nudimo vam usluge postavljanja specijalne zaštite za beton, kao i sve vidove izolacije, toplotna izolacija, zvučna izolacija, hidroizolacija.
Pročitaj više

Popova bara Nova 1 12
Borča, Beograd

Izolacija Spamil Commerce

Izolacija Spamil Commerce nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Mirče Aceva 20. Odaberite kompletan materijal za hidroizolacionu zaštitu ili za toplotnu izolaciju. Nudimo vam i materijal za kiselu otpornu zaštitu.
Pročitaj više

Mirče Aceva 20
Voždovac, Beograd

Izolacija Slovcom Tim

Izolacija Slovcom Tim nalazi se na Mirijevu u ulici Matice srpske 59g. Stručnjaci smo za postavljanje hidroizolacija ali isto tako i zvučne izolacije na vašem domu ili poslovnom objektu.
Pročitaj više

Matice srpske 59g
Zvezdara, Beograd

Izolacija Kalcer

Izolacija Kalcer nalazi se na teritoriji opštine Zemun u ulici Batajnički drum 294. Ukoliko vam je potreban materijal za toplotnu izolaciju na pravom ste mestu. Nudimo vam sve što vam je potrebno kako biste obezbedili postavljanje izolacije i to po veoma povoljnim cenama.
Pročitaj više

Batajnički drum 294
Zemun, Beograd

Izolacija Soneks

Izolacija Soneks nalazi se u ulici Jablanička 47, na teritoriji opštine Čukarica. Ukoliko vam treba usluga postavljanja izolacije ili vam je neophodan materijal za zvučnu izolaciju ili toplotnu izolaciju možete da nam se obratite.
Pročitaj više

Jablanička 47
Čukarica, Beograd

Izolacija Color Fenix

Izolacija Color Fenix nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 227, lok 50 ali i na lokaciji Dr Ivana Ribara 91. Odaberite svoju omiljenu nijansu. Nudimo vam kvalitetne boje i lakove u preko 10000 nijansi ali i materijal za izolaciju, termoizolaciju, zvučnu izolaciju.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, lok 50
Novi Beograd, Beograd

Izolacija Laser Lux

Izolacija Laser Lux nalazi se na Dorćolu u ulici Jevrejska 20. Obavljamo sve vrste izolaterskih poslova, a naša uska specijalnost je postavljanje hidroizolacije kao i zvučne izolacije. Hidroizolaciju stavljamo na krovove, mokre čvorove, terase, radimo antikorozivnu zaštitu.
Pročitaj više

Jevrejska 20
Stari grad, Beograd

Izolacija Pvin

Izolacija Pvin nalazi se u ulici Jahorinska 9. Poverite nama vaše izolaterske radove, mi imamo dugogodišnje iskustvo u postavljanju zvučne izolacije, hidroizolacije, termoizolacije.
Pročitaj više

Jahorinska 9
Borča, Beograd

Izolacija Smk Company doo

Izolacija Smk Company doo nalazi se u Zemunu u ulici Jovana Stojsavljevića 47/24. Najveći izbor materijala za postavljenje izolacije na jednom mestu, kvalitetan stiropor i ostali elementi po veoma povoljnim cenama.
Pročitaj više

Jovana Stojsavljevića 47/24
Zemun, Beograd

Izolacija Vertical Construction

Izolacija Vertical Construction nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 43. Nudimo vam rešenja za sve probleme u savremenom gradjevinarstvu. Radimo sanacije i postavljenje hidroizolacije, zvučne izolacije, sanaciju betonskih elemenata, antikorozivu zaštitu.
Pročitaj više

Narodnih heroja 43
Novi Beograd, Beograd

Izolacija Janković Inženjering

Izolacija Janković Inženjering nalazi se na teritoriji opštine Čukarica u ulici Leposave Mihajlović 81. Najkvalitetniji materijal za izolaciju u Beogradu, najbolji uslovi plaćanja i najpristupačnije cene.
Pročitaj više

Leposave Mihajlović 81
Čukarica, Beograd

Izolacija Tarolit

Izolacija Tarolit nalazi se u Surčinu u ulici Savska 26. Najpoznatiji smo po proizvodnji termoizolacionih ploča Tarolit. Nudimo vam i sav potreban materijal i postavljanje toplotne izolacije.
Pročitaj više

Savska 26
Surčin, Beograd

Izolacija Ninmar

Izolacija Ninmar nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Vladimira Ćorovića 27. U našoj ponudi imamo kvalitetne gradjvinske kontejnere, zidne panele, materijal za toplotnu izolaciju, krovne panele
Pročitaj više

Vladimira Ćorovića 27
Zvezdara, Beograd

Izolacija Mitrović Gradnja

Izolacija Mitrović Gradnja nalazi se u Batajnici u ulici Jasenovačkih mučenika 26. Stavljamo vam na raspolaganje kompletan gradjevinski materijal kao i materijal za toplotnu izolaciju, hidroizolaciju, armaturu, betonsko gvoždje.
Pročitaj više

Jasenovačkih mučenika 26
Zemun, Beograd

Izolacija Komerc Invest

Izolacija Komerc Invest nalazi se u ulici Vojvode Prijezde 32 na teritoriji opštine Voždovac. Sve što vam treba kako bi vaša izolacija bila postavljna efikasno i kvalitetnim materijalom možete pronaći kod nas. Nudimo vam sve što vam je potrebno za toplotnu izolaciju, hidroizlaciju, zvučnu i ostale vidove izolacija.
Pročitaj više

Vojvode Prijezde 32
Voždovac, Beograd

Izolacija Dsb Juergen & Partner

Izolacija Dsb Juergen & Partner nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Debarska 25. Nudimo vam specijalan program fasadnih keramičkih pločica Creaton, radimo spuštene plafone, sisteme za zaštitu od sunca, toplotnu izolaciju.
Pročitaj više

Debarska 25
Voždovac, Beograd

Izolacija Akting

Izolacija Akting nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 153. Posetite nas i odaberite kvalitetan materijal za izolaciju, stiropor, mrežice, premaze, podloge, sve za toplotnu i zvučnu izolaciju i dosta drugih pratećih komponenti.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153
Novi Beograd, Beograd

Izolacija Domino Gradjevinski Centar

Izolacija Domino Gradjevinski Centar nalazi se na Pančevačkom putu br. 72a. U našoj ponudi imamo najraznovrsniji asortiman proizvoda i materijala za izvodjenje raznih radova. Materijal za toplotnu izolaciju, blokove, cigle, spoljna i unutrašnja vrata, krovne prozore, keramiku, sanitariju
Pročitaj više

Pančevački put 72a
Borča, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
15.09.2023 22:18

Vrlo zadovoljna, za svaku preporuku. Momci su odradili hidroizolaciju terase tako lepo da su i keramičari koji su radili posle njih tražili kontakt.

Neregistrovan korisnik
12.02.2021 11:43

dobra firma,kvalifikovano,usluzno osoblje.Sve preporuke

Neregistrovan korisnik
16.10.2020 21:27

Dobri majstori, odgovorni i pre svega dobri ljudi.Pravi profesionalci !!!

Neregistrovan korisnik
16.10.2020 18:39

Dobro iskustvo, dobri majstori i dobri ljudi, pre svega odgovorni.

Goran Tomić
24.10.2019 10:27

Naisao sam na firmu Gmijovic preko interneta i u prvi mah su me privukli njihovi radovi na osnovu kojibh sam video da ta firma zaista ima dosta izvedenih poslova iz oblasti hidorizolacije pa smo se tako i odlucili. Nakon saradnje sa njima preporučio bih i Tomislava kao i celu ekipu da su vredni, mladi i posteni ljudi sa kojima kada napravite dogovor znate da vas nece izigrati i slagati. Na nasem trzisti ima raznih ekipa majstora od onih koji sve obecavaju do onih koji se ne javljaju na telefon kada ih zovete a vec su vam prethodno nesto obecali. Zato i zelim da ovu firmu preporucim svima koji imaju potrebu da rade hidroizolaciju svojih objekata.

Radomir Petrovic
24.05.2018 11:17

KLIMAMONT preduzece se vec dugi niz godina bavi proizvodnjom,prodajom,servisom i inzenjeringom iz oblasti klimatizacije i ventilacije.Uz pomoc struco obucenih ljudi vasa ventilacija ili klima ce biti uspesno montirana i uredno servisirana.Sve pohvale za azurnost i postovanje roka.

Svetlana Andric
24.05.2018 11:12

Firma koja se uspesno bavi veleprodajom i maloprodajom hidro i termo izolacionih materijala,fasada,krovnih folija,podnog grejanja,aluminijumskih pokretnih skela,merdevina i platformi.LAGEN D.O.O firma vam nudi odlican odnos kvaliteta i cene!

Tihomir Senic
24.05.2018 11:08

Glavni moto koji krasi ovu uspesnu firmu jeste Kvalitet+Izdrzljivost+dugotrajnost+Elasticnost+Strucni svet+Idejna resenja+Pristupacne cene !Na svu uslugu dobija se jos i garancija od 5-20 godina sto je neverovatno!Sve pohvale!

Marko Miletic
24.05.2018 11:04

Ugradnja svih tipova hidrolizacije,i ostalih pouzdanih nacina izolacije. Sve to koristeci vrhunski kvalitetnu opremu i strucan kadar ljudi koji se time uspesno bavi. Preduzece IZOSMART DOO Beograd se izdvaja svojim kvalitetom.

Milos Topalovic
21.04.2017 12:18

Ono po cemu se razlikuju od drugih zanatskih radnji je postovanje zelja i potreba klijenata,brza i kvalitetna usluga,realizacija unapred dogovorenih rokova,kao i izuzetno povoljne cene u odnosu na preciznost usluge.

Sanja Kekic
21.04.2017 12:15

U svom radu koriste materijale poslednje generacije vodecih svetskih proizvodjaca Pitchmastic PmB international i Xypex.Zahvaljujuci vrhunskom kvalitetu izvedenih radova stekli su poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata.

Borislav Milic
21.04.2017 12:13

Prilikom hidroizolacije za krovove,bazene,podrume,kupatila ili terase,donose kompletan gradjevinski materijal i profesionalni alat,koji im omogucava da radovi budu izvedeni na najvisem nivou i skladu sa vasim ocekivanjima.

Lazar Ristic
06.02.2017 06:11

Njihovi radnici su perfektni.Hidroizolacija je njihova struka i tokom godina su postigli veliki renome.Za veoma kratko vreme u zavisnosti od kvadrature resice vase probleme sa vlagom.

Zoran Josipovic
06.02.2017 06:08

Sve vrste izolacinog materijala nudi vam mogucnost da bezbrizno provodite vreme u svom objektu ne razmisljajuci o pojavi vlage ili neotpornosti vaseg objekta na atmosferske padavine.Sve na jednom mestu.

Sandra Marinkovic
06.02.2017 06:05

Njihovi proizvodi sluze za sprecavanje vlage,izolaciju podruma,temelja,krova,terasa, ukopanih delova objekta i kupatila,termicku izolaciju i mnoge druge detalje na objektima.Cene su im veoma povoljne.

Sanja Kekic
07.07.2016 05:05

Strucni tim vec vise godina resava probleme svojih klijenata sa vlagom.Izolacija je najkvalitetnijih proizvodjaca sto garantuje dugotrajnost.Hidroizolacija ravnih krovova,bazena,podruma,terasa i balkona.

Borislav Milic
07.07.2016 04:47

Rade kompletnu hidroizolaciju stana,kuce,objekata,lokala.Iskusan tim strucnjaka.Prilikom izvodjenja radova koriste materijale vrhunskog kvaliteta renomiranih svetskih proizvodjaca kao sto su isomat i ceresit.

Goran Sarenac
07.07.2016 04:44

Resete brzo,jednostavno i dugorocno probleme sa vlagom.Hidroizolacija za ravne povrsine kao sto su krovovi,podovi i bazeni.Takodje i hidroizolacija za fontane.Najkvalitetnija ponuda hidroizolacionog materijala po niskim cenama.

Goran Sarenac
20.05.2016 12:50

Preofesionalno su uklonili vlagu iz mog stana i zato ih preporucujem svima.Zahvaljujuci svojim karakteristikama proizvodi koji se koriste za hidroizolaciju su najefikasnije resenje u sprecavaju pojave vlage i budji,kao i njihovoj sanaciji.

Kosta Savic
20.05.2016 12:47

Ukoliko vam je potrebna ugradnja svih tipova hidroizolacija i pouzdanih izolacionih sistema,njihov strucan i iskusan tim majstora,uvek vam stoji na raspolaganju.Pored samog izvodjenja radova bave se i izradom idealnih projekata u ovoj oblasti.Sve pohvale.

Milos Bozovic
20.05.2016 12:45

Njihove usluge obuhvataju resenja za sve probleme sa vlagom,tehnicka resenja za industrijske podove i izvodjenje radova na istim.Njihov strucan tim radnika profesionalno vodjen za kratko vreme ce otkloniti vase probleme.

Srdjan Jovic
16.03.2016 11:22

Postovani,

koliko bi kostala izolacija krova oko 75 metara kvadratnih,nama su na krovu betonske ploce i curi nam vec godinu dana,i da li dajete pismenu garanciju.

Unapred hvala. Srdjan Novi Beograd

Jovan Pavlović
17.08.2015 04:15

Zanima me hidroizolacija ravnog krova na zgradi od tri sprata? Kako se kreću cene?

Ana Maric
07.08.2015 11:57

Koliko se kreće hidroizolacija za krovove i hidroizolacija za terase?

Slavica Milivojevic
25.05.2015 01:14

Postovani, od cega zavisi cena za hidroizolaciju ravnih krovova?

Nevena Markovic
28.03.2015 10:51

Prijatelji su kod Vas radili hidroizolaciju za kupatilo. Preporucili su vas, jer su zadovoljni. Zamima me da hidroizolacija terasa i koja je cena?

Vladimir
29.09.2014 11:50

Poštovani, Imamo mogućnost pristupa i na takvoj vrsti krovova. Za više informacija možete nas kontaktirati direktno putem telefona ili na e-mail adresu.

Mladan
28.09.2014 05:10

Da li radite zaštitu na kosim krovovima na soliteru na banjici,? u Crnotravska 11a/205, negde na sastavima lima ulazi voda sa vetrom i curi mi u sobama, napomena kosi krovovi mora da se radi sa užadima, alpinisti. Molim odgovor. Dođite da pogledate. Hvala Mladan

Milan
04.05.2013 11:57

vrlo uigrana ekipa ljudi koji na najbolji nacin moze da odradi hidorizolaciju terase, podruma, krova, kupatila...

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane