Hidroizolacija VSG Sistem

5.0 | 6 ocena
Ulica: Pastirska 12
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Hidroizolacija VSG Sistem
Mobilni: 060/
www.vsgsistem.rs

O nama

HIDROIZOLACIJA VSG SISTEM

Nova radnja od 01.07.2020 na adresi: Narodnog fronta 44, Mali Mokri Lug

Firma VSG Sistem bavi se prodajom materijala za hidroizolaciju, fug masa, lepkova za pločice i keramiku, lepkova za parket i premaza za podove. Pored toga, nudimo kompletne građevinske usluge: radovi na vodovodu i kanalizaciji, montaža i servis tuš kabina, malterisanje i molerski radovi, a posebno ističemo više od 15 godina iskustva u oblasti ugradnje svih tipova hidroizolacija.

Pod aktuelnim imenom VSG Sistem posluje čitavu deceniju i pravni je naslednik firme SZTR Veljko Batica. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, stručnosti i posvećenosti našeg tima u mogućnosti smo da Vam pružimo kompletno savetovanje, pripremu i isporuku materijala, kao i vrhunski kvalitet usluge, po pristupačnim cenama.

VSG Sistem nudi najkvalitetnije hemijske proizvode za građevinarstvo vodećeg svetskog proizvođača italijanske firme Mapei, koja može da ponudi adekvatne materijale za traženi zahtev. U ponudi naše “Plave radnje” nalaze se najsavremenija Mapei sistemska rešenja za hidroizolaciju koja se prilagođavaju konkretnom problemu i mogu uspešno da reše svaki problem sa vodom.

Bilo da je u pitanju izgradnja novog objekta ili renoviranje postojećeg, dobra hidroizolacija je od presudnog značaja, jer problemi sa vodom mogu da prouzrokuju veliku štetu na Vašoj imovini.

Upravo iz tog razloga, VSG Sistem nudi usluge ugradnje svih tipova hidroizolacija i pouzdanih izolacionih sistema firme Mapei koji su namenjeni kako za kuće i stanove, tako i za industrijske objekte (proizvodne hale i magacine), poslovne objekte, škole, gradilišta i sl.

Osim hidroizolacije, domen rada firme VSG Sistem obuhvata izradu novih instalacija vodovoda i kanalizacije, montažu sanitarija, tuš kabina, kupatilske galanterije... I u ovoj oblasti posedujemo dugogodišnje iskustvo i stručnost što garantuje kvalitetno, pedantno i precizno odrađen posao.

VSG Sistem hidroizlacija – uspešno rešenje za svaki Vaš problem sa vodom!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08:00-17:30h
Subota od 08:00-16:00h
Nedelja neradna

Hidroizolacija VSG Sistem, Pastirska 12, Zvezdara Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Hidroizolacija
9 – 17 €/m²
Pogledajte ceo cenovnik

Vrste izolacija

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Izosmart hidroizolacija, Stanoja Glavaša 4, Beograd, Palilula, Beograd
  Gročić hidroizolacija, Ivana Sarića 15, Zvezdara, Beograd
  Iroko hidroizolaciona tečna guma, Požeška 14, Banovo brdo, Čukarica, Beograd
  Hidro Izo Tim - Hidroizolacije, Kraljevića Marka 15, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane