Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Igračke za devojčice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Igračke za devojčice

Ako imate malu princezu, onda svakako znate koliko je ona maštovita i da su joj u igri potrebne najrazličitije vrste igračaka, sa kojima ume da se zabavlja satima.

igracke za devojcice

 

U našem tekstu  možete pronaći korisne i zanimljive informacije o vrstama igračaka za devojčice, kako ih je sve moguće poručiti, po kojim cenama i slično, stoga nastavite da nas pratite.

Igračke za devojčice – prodaja

Nekada davno, pre online komunikacije, bilo je potrebno da se obilazi čitav grad da bi se stekao uvid u ponudu na tržištu, a danas sve to možete da završite u par klikova, putem interneta. Trgovine koje se bave prodajom igračaka za decu, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije – web shopove, na kojima su artikli predstavljeni kroz slike i tekstualne opise. Pored toga, igračke su podeljene u određene kategorije.

Slika nam prikazuje vizuelni izgled igračke, a opis govori o tome od čega je igračka izrađena, koji materijal je u pitanju, za koji uzrast deteta je namenjena i slično. Pri tome je jasno istaknuta cena, koja može da se uporedi sa drugim sličnim artiklima.

igracke za devojcice cena

 

Ono što je najbolje to je da poručivanje možete da obavite ne ustajući iz fotelje, tj. samo dodate željenu igračku, ili više njih, u korpu, a zatim potvrdite naručivanje, tako što ostavljate podatke za isporuku. Plaćanje vršite putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon što vaša uplata bude evidentirana, možete da očekujete isporuku na naznačenu adresu obično u roku od dva do tri radna dana. Isporuka se obavlja putem brze pošte.

Takođe, ako tako želite, umesto da sa decom zajedno birate igračke ispred ekrana kompjutera, moguće je da posetite fizička sedišta prodavnica dečijih igračaka, i da na licu mesta odlučite zajedno sa klincezama šta je to što bi im se najviše dopalo i u kojim igračkama će uživati u igri. Ljubazni trgovci su tu da vas posavetuju oko odabira, a to se pre svega odnosi na to koje igračke su sada u trendu, koje su namenjene za koji uzrast i slično.

Igračke za devojčice – vrste

Male princeze veoma brzo počnu da imitiraju mame i tetke i da se nespretno penju na visoke štikle, ili obožavaju da imitiraju likove iz crtanih filmova i bajki. Recimo, vole da oblače princezama lepe haljine.

Složićemo se svi da je asortiman koji devojčice koriste pri igri zaista obiman, tako da one vrlo brzo prelaze na bebe lutke, kao i kolica u kojima će ih gurati, kao i na igre u kuhinji – za to su im potrebne mini kuhinje, sudovi i slično. Takođe, vole da se zabavljaju doktor setovima ili da koriste setove za ulepšavanje.

Kako vaša klinceza raste, tako će joj postati zanimljive igračke koje su na radio kontrolu, ali i razni spomenari i dodaci koji se koriste za sobu.

Na web sajtovima koji se bave prodajom igračaka za decu, artikli su razvrstani prema kategotijama, na primer – kreativnost, umetnost, plišane igračke, lutke, i mnoge druge.

Igračke za devojčice – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za igračke za devojčice, zavisi od vrste igračke. Na primer, kolica za lutke koštaju od 1100 din. pa sve do 10000 dinara koliko treba izdvojiti za Barbi drveni zamak iz bajke.

Za kozmetičke setove, potrebno je platiti od 850 din. pa sve do 6500 dinara za beauty salon.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.