Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Edukativne igračke
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Edukativne igračke

Igračke pre svega služe za zabavu, ali ne bi trebalo zaboraviti da se kroz igru najlakše uči, kao i to da je dečiji mozak “otvoren“ i da kao „sunđer“ upija sve nove informacije i znanja.

edukativne igracke

 

Zbog toga je dobar izbor ako se odlučite za edukativne igračke. U našem tekstu saznajte više o ovoj temi, kao i o tome gde je moguće i na koji način nabaviti edukativne igračke, po kojim cenama i slično.

Edukativne igračke – prodaja

Gotovo sve trgovine koje se bave prodajom dečijih igračaka imaju i edukativne igračke u svojoj ponudi. Ipak, ako vam je lakše da celokupnu ponudu pronađete na jednom mestu, tada će biti dovoljno da sednete za računar i da pretražite poznate web šopove i njihove online prezentacije.

Artikli su predstavleni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slike su važne, jer je vizuelni utisak prvi koji će igračka ostaviti na dete, a opis nam govori o glavnim karakteristikama igračke – kom uzrastu je namenjena, objašnjava se zbog čega je to zapravo edukativna igračka, na koji način pospešuje kreativnost, inteligenciju i slično.

Kada se odlučite za kupovinu, samo ćete dodati odabrani artikal u korpu, i potvrditi ovu narudžbinu tako što ćete ostaviti svoje podatke za isporuku – dakle, željenu adresu. Nakon toga, vršite plaćanje u odabranoj banci ili pošti ili putem e-bankinga. Nakon što vaša uplata bude evidentirana kod prodavca, obično je potrebno da prođe od dva do tri radna dana pre nego što kupljena igračka ili više njih, budu isporučene na naznačenu adresu. Naravno, potrebno je i da ta roba u trenutku poručivanja bude na lageru.

edukativne igracke cena

 

Svakako, uvek možete i da se prošetate do fizičkih sedišta prodavnica igračaka, i da se sa ljubaznim trgovcima posavetujete o igračkama, pošto se radi o malo specifičnijoj vrsti – edukativnim modelima. Sigurni smo da će vam biti od koristi informacije koje ćete dobiti od stručnog osoblja, pošto su oni upućeni u to šta deca vole, na kakve edukativne igračke najbolje reaguju i slično.

Edukativne igračke – vrste

Edukativne igračke, pre svega, doprinose razvoju inteligencije i stvaralaštva, razvoju komunikacije i učenju. To su igračke koje su osmišljene tako da podrazumevanju planiranje i korišćenje modela i šema, uključujući rezonovanje, izumevanje, uviđanje.

Najbolja ilustracija za to jeste da dete putem igre rešava neke probleme koje igranje zadaje. To su razne vrste igračaka kao što su sklapalice, didaktičke igračke, kompleti za eksperimentisanje, jednostavni mehanizmi koji se sastavljaju, igre sa pitanjima i odgovorima...

Edukativne igračke su i one koje podstiču maštu.

Edukativne igračke – cena

Cene se kreću od svega 170 dinara koliko je potrebno izdvojiti za magične kocke, pa sve do 15900 dinara za takozvanu Laboratoriju čuda.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače sa ove stranice.

 

Edukativne kutije

Edukativne kutije

PikPok magične kocke

PikPok magične kocke

Igracke za ucenje

Igracke za ucenje

Cena: 12000 din.
PikPok pametna kućica

PikPok pametna kućica

Edukativna igracka - Autic

Edukativna igracka - Autic

Cena: 5400 din.
Montesori kucica

Montesori kucica

Cena: 12660 din.
Interaktivna tabla kucica

Interaktivna tabla kucica

Cena: 9900 din.
Montesori table za decu

Montesori table za decu

Cena: 12000 din.
Pogledajte sve proizvode