Igračke za dečake Beograd

Adresa: Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Adresa: Vidikovac
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Igračke za dečake
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Igračke za dečake

Kao što klinceze oponašaju svoje mame i tetke, tako i mali dečaci obožavaju da se poistovećuju sa tatama, starijom braćom... Iako najnovije psihološke teorije odbacuju da se igračke dele na one koje su namenjene dečacima i one koje su rezervisane za devojčice, mi se ne bismo do kraja složili sa ovim, jer razlike ipak postoje – na primer, dečaci će se pre odličiti za igračke u obliku akcionih figura, a devojčice će gurati bebu-lutku u kolicima. Ovakvih primera ima zaista  mnogo.

igracke za decake

 

Igračke za dečake – prodaja

Ranije, pre više godina, neophodno je bilo da uzmete svoje dete za ruku, i da obilazite prodavnice širom grada ne biste li pronašli one igračke koje se detetu najviše dopadaju a i da budu po pristupačnim cenama.

Sada je moguće da se pogleda celokupna ponuda putem interneta. Trgovine dečijim igračkama imaju svoje lepo osmišljene web shopove, na kojima su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise.

Opisi su bitni jer nam ukazuju na karakteristike same igračke, na primer – materijal izrade, za koji uzrast deteta je namenjena, i slično, dok fotografija prikazuje kako to vizuelno izgleda i deca će prvo po tom kriterijumu doneti odluku da li nešto žele ili ne.

Cena je vidno istaknuta i uvek ju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima.

igracke za decake cena

 

Naručivanje se obavlja online putem, dakle, jednostavno dodajete izabranu igračku (ili više njih) u korpu, a zatim porudžbinu potvrđujete, tako što ostavljate podatke za isporuku na željenu adresu. Potom vršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, nakon čega je potrebno da prođe najviše od dva do tri radna dana kako bi putem brze pošte igračka stigla na vašu adresu, pod uslovom da se u tom trenutku nalazi na lageru.

Sa druge strane, uvek možete da sa svojim dečakom prošetate do obližnje prodavnice igračaka za decu, i da na licu mesta izaberete. Dete će tako imati priliku da igračku uzme u ruke, da vidi šta sve ona može, a ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret savetima o tome koje su igračke sada najpopularnije, zbog čega ih zapravo deca vole, koji modeli igračaka su predviđeni za koji uzrast i slično.

Igračke za dečake – vrste

Kao što postoji asortiman za devojčice, tako postoji širok izbor varijanti igračaka za dečake. Na primer, oni se od najranijeg detinjstva interesuju za ono što zanima i njihove očeve, a to su volani, autići, a onda zažele da majstorišu po kući, pa im je potreban alat...

Pošto gledaju putem TV-a i interneta razne crtane junake, želeli bi da imaju iste takve akcione figurice, a takođe ih veoma zanima i stoni fudbal.

Ne zaboravite da je vaš mališan nestašan, kreativan, razigran i maštovit, i da su mu potrebne igračke u kojima će uživati i kojima će posvetiti svu svoju energiju i pažnju.

Na sajtovima koji se bave prodajom dečijih igračaka, one su razvrstane u kategorije, pa će vam biti još lakše da odaberete, a najbolje je ako to radite zajedno sa detetom, jer mališani tačno znaju šta im se dopada a šta ne, i zato krajnju odluku prepustite najmlađima.

Igračke za dečake – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za igračke za dečake, zavisi pre svega od vrste igračke. Tako na primer, alati i alatske radionice koštaju od 800 din. pa sve do 10000 dinara, dok za puške, pištolje, mačeve i ostalo dečije oružje, treba platiti od 600 dinara za pištolj, pa sve do 9800 dinara za pušku i mekane strelice...

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.