Hotel za pse Beograd

Adresa: Jovana Zlatoustog 14a
Beograd
Adresa: /
Beograd
Adresa: Vojvode Vlahovica 34b
Beograd
Adresa: Krivi Sokak 18, Boljevci
Beograd
Adresa: Dalmatinske zagore 54
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 33a (bivša Goce Delceva)
Beograd
Adresa: Šeste ličke divizije 54
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hotel za pse
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hotel za pse

Neko nepisano pravilo glasi da je porodica kompletna tek kada je u njoj prisutan i najbolji čovekov prijatelj – pas. Pse najviše vole deca, ali i najstariji ukućani, jer su ovi četvoronožni ljubimci nepresušni izvor zabave, igre i dobrog raspoloženja.

hotel za pse

 

Obično pse vodimo svuda sa sobom, ali se u životu dešavaju takve situacije da moramo da otputujemo negde veoma daleko, na duži period ili jednostavno imamo produženi vikend za praznike. Našeg psa nema ko da pričuva, pa se postavlja pitanje – gde ćemo ljubimca smestiti dok se ne vratimo? Rešenje je jednostavno, a to je smeštaj u hotelima za pse.

Hotel za pse – iskustva

Ako ste se odlučili da svoje poverenje, to jest, svog ljubimca poverite hotelu čije će stručno osoblje brinuti o njemu, potrebno je da znate kakva vas procedura očekuje.

Naime, prilikom prijema, u obavezi ste da dokažete da je vaš četvoronožni prijatelj sasvim zdrav, to jest da je primio vakcinu protiv zaraznih bolesti, vakcinu protiv besnila, da je čipovan, očišćen od unutrašnjih parazita, kao i od buva i od krpelja, te da je zdrav, odnosno da nema neko infektivno oboljenje.

Sada svakako želite da se upoznate sa tim gde će konkretno vaš ljubimac boraviti i kako će provoditi dane dok vas nema, tj. kakav je raspored dnevnih aktivnosti.

hotel za pse cene

 

U hotelima za pse, postoje takozvani apartmani, i to su zvučno i termoizolovane klimatizovane prostorije. Pas će imati optimalne uslove za boravak i odmor, odnosno površina apartmana se može prilagoditi potrebama ljubimca. Sigurno vas zanimaju higijenski uslovi, za koje možemo reći da su besprekorni, upravo iz razloga što su podne i zidne obloge izrađene od takvog materijala koji omogućava lako uklanjanje svih nečistoća i nakon toga, kvalitetnu dezinfekciju.

Pošto su svi psi različiti, neki od njih vole da dan provode u društvu drugih pasa, a neki u zasebnim šetnjama. Osoblje će prilagoditi dnevne aktivnosti svakom ljubimcu ponaosob, pa dan može izgledati ovako: od osam časova se vrši jutarnja kontrola objekta i pasa, zatim sledi jutarnja šetnja tokom koje psi podmiruju svoje fiziološke potrebe; nakon toga sledi prvi odmor i obrok; od podneva do pet časova popodne je takozvano programsko vreme, nakon čega sledi večernja šetnja. Najkasnije do dvadeset časova sledi drugi obrok i večernja kontrola, a do ponoći slede još dva obilaska pasa.

Ono što svaki odgovoran vlasnik četvoronožnog ljubimca želi da zna jeste da je u svakom hotelu za pse organizovan stalan veterinarski nadzor. Dežurni veterinar kontroliše zdravstveno stanje svih štićenika, što vama kao vlasnicima, omogućava da budete spokojni i da znate da je vaš najbolji prijatelj u sigurnim rukama.

Hotel za pse – cene:

Cena dnevnog pansiona zavisi od toga koliko pasa ostavljate u hotelu, ali i da li se koristi vaša ili hotelska hrana. Primera radi, za jednog psa sa vašom hranom, cena za jedan dan boravka u hotelu za pse je u proseku 1300 dinara; za tri psa, sa hotelskom hranom, cena za jedan dan je u proseku 3600 dinara.

Postoje još neke dodatne usluge kao što je kupanje, tretman dlake i poddlake, higijensko šišanje, pranje zubala specijalnim psećim pastama za zube i slično, pa je cena svakog od ovih tretmana u proseku oko 1200 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Matija Lukic
Po meni najbolji hotel za pse je Sapa INN, vrlo su povoljni i profesionalni. Sve preporuke i pohvale.
Marta Dencevic
kada pricamo o hotelima za pse, veoma je vazno da odmah i jako brzo shvatite da su oni uglavnom projektivani za manjerase. Cesto se moze desiti da se u Beogradu hotel za pse nalazi u nekom stanu a to onda znaci da tu moze da bude veoma velika guzva.
Petar Jankovic
Koliko mi se cini, nije ovaj hotel nesto sto je posebno lose.
Ljubinka Sreckovic
Naravno da je sto se ovog hotela tice, sigurno kvalitet i vise nego vazan.
Ivan Stojanovic
Po pravilu, sto se ovog hotela tice, sigurno je kvalitet nesto sto je manje - vise svuda u Beogradu prisutno. Jedino koliko mi se cini mozda postoje samo razlike u nijansama.
Nikolina Pantelic
Sto se ovog hotela tice, sigurno je kvalitet nesto sto vam ne gine. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marko Petrovic
Tacno je da se sve veci broj ljudi bavi upravo sa ovim poslom ali nista tu ne treba da vas cudi.
Jana Stankovic
Koliko mi je poznato, ovi hoteli su pre svega namenjenim psima malih rasa.
Biljana Brankovic
Hotel za pse je uvek bio ozbiljno dobra investicija
Dusan Markovic
Licno da imam dovoljno novca, a posto zaista volim pse, sam bih se i vise nego odlucio da pokrenem bas ovakav biznis - posao