Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hemijsko čišćenje obuće
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijsko čišćenje obuće

Možda imate cipele od antilopa? Verovatno stoje u vašem cipelarniku, čim čitate naš tekst. Onda svakako dobro znate koliko su ovakve cipele lepe, ali u isto vreme, koliko ih je teško održavati.

hemijsko čišćenje obućeHemijsko čišćenje muške obuće

Antilop je zapravo, prevrnuta koža. Cipele od ovog materijala su lep i moderan detalj, ali ako ste izašli u grad ne ponevši kišobran sa sobom, pa je na vaše cipele palo samo nekoliko kapi, to će biti dovoljno da ostanu ružne, tamne tačkice.

Možda ste probali u sopstvenoj režiji da se rešite tih fleka, i verovatno niste uspeli, pa ste padali u očajanje, jer ste cipele od antilopa skoro kupili i skupo platili. Ipak, dobra vest je da razloga za brigu nema, dovoljno je da odnesete svoje cipele da se hemijski očiste i nakon toga će izgledati kao nove. Vama ostaje samo da sledećeg puta ne zaboravite kišobran.

Ukoliko se ne razumete u čišćenje antilopa, ili u čišćenje cipela od glatke kože, to može da bude jako nezahvalan i težak posao. Još ako koristite neka neadekvatna sredstva, može da se dogodi da zauvek uništite svoju obuću.

Ako spadate u veoma pedantne ljude, i volite svetle cipele od prevrnute kože, onda vam može smetati i najmanja tačkica na njima. One se veoma lako prljaju, a kao što vidimo, veoma ih je teško održavati. Sve mrljice i te kako su uočljive.

Hemijsko čišćenje ženske obuće

Možda mislite da kao pripadnica lepšeg pola imate više talenta ili iskustva da očistite cipele od antilopa nego muškarci, ali realnost je drugačija – ma koliko da se trudite, nikada ne možete da postignete efekat kao kada cipele odnesete da se one očiste na profesionalan način.

hemijsko čišćenje obuće cena

Hemijsko čišćenje obuće jedino je zadovoljavajuće, nakon čega će cipele, iako pre toga beznadežno zaprljane, izgledati kao nove. Sve je to iz razloga što stručno osoblje zna kako i kojim sredstvima, da očisti vaše cipele, da im vrati prvobitni izgled, lepotu i sjaj.

Ako sami pokušavate da čistite, najgora stvar koja može da se desi jeste da se obuća sasvim deformiše, pa vam nakon toga preostaje samo da bacite svoje omiljene cipele. To, svakako, ne želite.

Hemijsko čišćenje zimske obuće

Za zimsku obuću je bolje da odaberemo tamnije nijanse boja, jer ukoliko želimo da zimske cipele ili čizme dugo nosimo, crni antilop ili smeđe nijanse su uvek bolje rešenje. Svetle varijante će se veoma brzo zaprljati ili zaprašiti, ma koliko ih vi pazili. Ako baš insistirate na modelima ovih boja, najbolje je da redovno posećujete servise za hemijsko čišćenje, kako bi vaša zimska obuća uvek izgledala čisto i novo.

Ipak, na kraju ćemo zaključiti da sva vaša obuća može trajati veoma dugo, ukoliko se pravilno održava. To ne možete postići sami na pravi način, i zato je bolje ovaj posao oko omiljenih cipela, čizama ili patika, prepustiti profesionalcima.

Hemijsko čišćenje obuće cena:

Za hemijsko čišćenje cipela i patika, potrebno je izdvojiti u proseku od 700 do 800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za hemijsko čišćenje koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Zeljana Jeremic

Nacisto cisto radi najpovoljnije i najkvalitetnije hemijsko ciscenje obuce u gradu. sve pohvale i preporuke za njih.

05.09.2017
Janko Zivanovic

hemijsko ciscenje obuce je veoma skupo. Ukoliko se bas za njega odlucite sigurno se necete pokajati. Sve druge cene su samo gubljenje vremena.

04.05.2017
Nikolina Pantelic

Moje je licno misljenje takvo da moze da se uradi bez nekih velikih problema.

20.04.2017
Petar Jankovic

U svakom slucaju mora da se kvalitetno uradi hemijsko ciscenje obuce da bi bilo kvalitetno.

06.04.2017
Jana Stankovic

Po meni ono nikada nije bilo posebno pristupacno.

13.02.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi je samo poznato, svako hemijsko ciscenje je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je sto se mene tice, daleko manje vazno.

17.01.2017
Marko Petrovic

Ovo je ipak posebna vrsta hemijskog ciscenja u koju mozete da imate puno poverenje.

27.12.2016
Biljana Brankovic

Moram da budem iskrena i da kazem da do sada zaisat nikada nisam cistila obucu.

09.12.2016
Dusan Markovic

Moram da budem potpuno iskren i da kazem da zaista do sada nisam cuo da neko cisti obucu hemijskim putem.