Hemijsko čišćenje obuće je jedini nacin da odredjene modele odrzavamo cistim. Možda imate cipele od antilopa? Verovatno stoje u vašem cipelarniku, čim čitate naš tekst. Onda svakako dobro znate koliko su ovakve cipele lepe, ali u isto vreme, koliko ih je teško održavati.

Hemijsko čišćenje muške obuće

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za HEMIJSKO ČIŠĆENJE OBUĆE

Beograd

Hemijsko čišćenje Miss Clean
Hemijsko čišćenje Miss Clean
Braničevska 9
Vračar Pozovi

Hemijsko čišćenje Miss Clean poseduje najsavremenije mašine za suvo hemisko čišćenje, mašinu za mokro hemijsko čišćenje, profesionalne pegle i sušare. U sluge koje nudimo su hemijsko čišćenje, profesionalno peglanje, pranje veša, sitne pre...
Pročitaj više

Hemijsko ciscenje Nacisto Cisto
Hemijsko ciscenje Nacisto Cisto
Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd Pozovi

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih mate...
Pročitaj više

Hemijsko čišćenje obuće je jedini nacin da odredjene modele odrzavamo cistim. Možda imate cipele od antilopa? Verovatno stoje u vašem cipelarniku, čim čitate naš tekst. Onda svakako dobro znate koliko su ovakve cipele lepe, ali u isto vreme, koliko ih je teško održavati.

Hemijsko čišćenje muške obuće

Antilop je zapravo, prevrnuta koža. Cipele od ovog materijala su lep i moderan detalj, ali ako ste izašli u grad ne ponevši kišobran sa sobom, pa je na vaše cipele palo samo nekoliko kapi, to će biti dovoljno da ostanu ružne, tamne tačkice.

Možda ste probali u sopstvenoj režiji da se rešite tih fleka, i verovatno niste uspeli, pa ste padali u očajanje, jer ste cipele od antilopa skoro kupili i skupo platili. Ipak, dobra vest je da razloga za brigu nema, dovoljno je da odnesete svoje cipele da se hemijski očiste i nakon toga će izgledati kao nove. Vama ostaje samo da sledećeg puta ne zaboravite kišobran.

Ukoliko se ne razumete u čišćenje antilopa, ili u čišćenje cipela od glatke kože, to može da bude jako nezahvalan i težak posao. Još ako koristite neka neadekvatna sredstva, može da se dogodi da zauvek uništite svoju obuću.

Ako spadate u veoma pedantne ljude, i volite svetle cipele od prevrnute kože, onda vam može smetati i najmanja tačkica na njima. One se veoma lako prljaju, a kao što vidimo, veoma ih je teško održavati. Sve mrljice i te kako su uočljive.

Hemijsko čišćenje ženske obuće

Možda mislite da kao pripadnica lepšeg pola imate više talenta ili iskustva da očistite cipele od antilopa nego muškarci, ali realnost je drugačija – ma koliko da se trudite, nikada ne možete da postignete efekat kao kada cipele odnesete da se one očiste na profesionalan način.

Hemijsko čišćenje obuće jedino je zadovoljavajuće, nakon čega će cipele, iako pre toga beznadežno zaprljane, izgledati kao nove. Sve je to iz razloga što stručno osoblje zna kako i kojim sredstvima, da očisti vaše cipele, da im vrati prvobitni izgled, lepotu i sjaj.

Ako sami pokušavate da čistite, najgora stvar koja može da se desi jeste da se obuća sasvim deformiše, pa vam nakon toga preostaje samo da bacite svoje omiljene cipele. To, svakako, ne želite.

Hemijsko čišćenje zimske obuće

Za zimsku obuću je bolje da odaberemo tamnije nijanse boja, jer ukoliko želimo da zimske cipele ili čizme dugo nosimo, crni antilop ili smeđe nijanse su uvek bolje rešenje. Svetle varijante će se veoma brzo zaprljati ili zaprašiti, ma koliko ih vi pazili. Ako baš insistirate na modelima ovih boja, najbolje je da redovno posećujete servise za hemijsko čišćenje, kako bi vaša zimska obuća uvek izgledala čisto i novo.

Ipak, na kraju ćemo zaključiti da sva vaša obuća može trajati veoma dugo, ukoliko se pravilno održava. To ne možete postići sami na pravi način, i zato je bolje ovaj posao oko omiljenih cipela, čizama ili patika, prepustiti profesionalcima.

Hemijsko čišćenje obuće cena:

Za hemijsko čišćenje cipela i patika, potrebno je izdvojiti u proseku od 700 do 800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za hemijsko čišćenje koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zeljana Jeremic
  03.09.2018 12:01

  Nacisto cisto radi najpovoljnije i najkvalitetnije hemijsko ciscenje obuce u gradu. sve pohvale i preporuke za njih.

  Janko Zivanovic
  05.09.2017 01:47

  hemijsko ciscenje obuce je veoma skupo. Ukoliko se bas za njega odlucite sigurno se necete pokajati. Sve druge cene su samo gubljenje vremena.

  Nikolina Pantelic
  04.05.2017 11:58

  Moje je licno misljenje takvo da moze da se uradi bez nekih velikih problema.

  Petar Jankovic
  20.04.2017 07:41

  U svakom slucaju mora da se kvalitetno uradi hemijsko ciscenje obuce da bi bilo kvalitetno.

  Jana Stankovic
  06.04.2017 02:38

  Po meni ono nikada nije bilo posebno pristupacno.

  Ivan Stojanovic
  13.02.2017 10:59

  Koliko mi je samo poznato, svako hemijsko ciscenje je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je sto se mene tice, daleko manje vazno.

  Marko Petrovic
  17.01.2017 08:28

  Ovo je ipak posebna vrsta hemijskog ciscenja u koju mozete da imate puno poverenje.

  Biljana Brankovic
  27.12.2016 11:14

  Moram da budem iskrena i da kazem da do sada zaisat nikada nisam cistila obucu.

  Dusan Markovic
  09.12.2016 10:23

  Moram da budem potpuno iskren i da kazem da zaista do sada nisam cuo da neko cisti obucu hemijskim putem.