Vulco Srbija

4.4 | 5 ocena
Ulica: Milutina Milankovića 23
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Vulco Srbija
Mobilni: 063/
www.vulco.rs

O nama


Vulco je multinacionalni franšizni lanac servisa koncerna Goodyear, koji je prisutan u Evropi (Španiji, Francuska, Belgija), ali i regionu (Slovenija, Hrvatska, Srbija i Makedonija).

Renomirana kompanija GOODYEAR DUNLOP, sa 28 fabrika širom sveta i preko 80 hiljada zaposlenih, jedan je od najvećih proizvođača pneumatika za motorna vozila na svetu, a u Srbiji posluje u okviru predstavništva svoje fabrike „Goodyear Dunlop Sava Tires, d.o.o. Kranj – Slovenija“.

Vulco Srbija osnovan je 2006. godine i trenutno ima 53 servisa širom zemlje. Servisi u svakom trenutku i na jednom mestu nude kvalitetne proizvode i usluge po najpristupačnijim cenama, a njihov jedinstveni vizuelni identitet prepoznatljiv je po upečatljivim bojama – plava, žuta i bela. Prioritet poslovanja svih Vulco servisa je pre svega zadovoljstvo krajnjih kupaca.

Široka paleta proizvoda koju svojim kupcima nude servisi Vulco uključuje letnje i zimske pneumatike robnih marki Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava i Debica, koje možete kupiti, montirati i balansirati u bilo kom našem servisu. Takođe, u servisima možete izvršiti popravku ili zamenu amortizera, rezervnih delova izduvnog i kočionog sistema, akumulatora i motornog ulja, kako bi vaš automobil bio savršeno funkcionalan. Naši vulkanizeri prepoznaju vaše potrebe, vrše sve neophodne popravke i obezbeđuju bezbednu i ugodnu vožnju.

Vulco sa svojim poslovnim partnerima gradi uspešan odnos, ostavljajući ih i dalje jedinim vlasnicima svojih servisa. Kao franšizni lanac kompanije Goodyear Dunlop, imamo vrlo privržene partnere, kojima pružamo sveobuhvatnu podršku u poslovanju koja podrazumeva prodaju, makretinške aktivnosti, kao i školovanje, trening i tehničku edukaciju zaposlenih.

Vulco teži tome da sve usluge budu izvršene na stručan i najoptimalniji način, uz maksimalne uštede za korisnike. Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste visok kvalitet usluga i ljubaznost osoblja, što je već postao prepoznatljiv karakter svih Vulco servisa.

Naš moto je: BRZI SERVIS ZA SREĆAN PUT

Možete naći detaljnije informacije o našim proizvodima i uslugama, kao i izabrati najbliži Vulco servis u vašem okruženju, sve to na internet stranici www.vulco.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Bozovic
  06.06.2017 12:30

  Siroka paleta proizvoda koju svojim kupcima nude servisi Vulco ukljucuje letnje i zimske pneumatike robnih marki Goodyear,Dunlop,Fulda,Sava i Debica,koje mozete kupiti, montirati i balansirati u bilo kom njihovom servisu.

  Firme u blizini

  Gumimpex, Kružni put 21j, Rakovica, Beograd
  Gume i pneumatici 2M auto servis, Ugrinovačka 129, Beograd, Zemun, Beograd
  Pneumaster, Zrenjaninski put 120/7, Borča, Beograd
  Auto gume Marso gume, Đorđa Kratovca 17, Voždovac, Beograd
  Euroguma prodaja guma i servis, Poenkareova 35, Toplice Milana 22, Stari grad, Beograd
  Pilot sport pneumatici, Ustanicka 189, 1/16d, Voždovac, Beograd
  Auto gume Panter, Darvinova 23a, Voždovac, Beograd
  Auto gume - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd
  Oli Auto gume pneumatici, Justina Popovića 33, Altina, Zemun, Beograd
  Alu felne Roki - Prodaja guma, Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97, Savski venac, Beograd