Pilot sport pneumatici

5.0 | 2 ocena
Ulica: Ustanicka 189, 1/16d
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Pilot sport pneumatici
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.pilot-sport.com

O nama

PILOT SPORT PNEUMATICI


Osnovna delatnost kompanije Pilot Sport je uvoz, veleprodaja i maloprodaja auto i moto guma vodećih svetskih proizvođača. Pored uvoza i prodaje pneumatika, jedini u Srbiji nudimo uslugu moto i atv šlepa, specijalnim vozilom prilagođenim za te potrebe. Takođe, vršimo kompletne vulkanizerske usluge, kao i čuvanje vansezonskih guma.

Bilo da su Vam potrebne kvalitetne i pouzdane gume za putnička ili teretna vozila, zimske ili letnje gume, Pilot Sport je prava adresa za Vas. Kao ovlašćeni uvoznik i distributer široke palete auto, moto i kamionskih pneumatika, na jednom mestu nudimo proizvode renomiranih svetskih brendova:

 • -Michelin

 • -Bridgestone

 • -Dunlop

 • -Sava

 • -Mitas

 • -Metzeler


Pretežna delatnost naše kompanije je prodaja i ugradnja svih vrsta pneumatika za motocikle i skutere, po pristupačnim cenama. Bilo da su Vam potrebne spoljašnje, unutrašnje ili ATV gume, firma Pilot Sport je prava adresa za Vas. Osim vrhunske ponude guma, naš interes od osnivanja je da kupcima pružimo kvalitetnu edukaciju i savete po pitanju pravilnog izbora guma, jer su gume za motore mnogo skupe, a prelaze malo kilometara.

Iz našeg putničkog programa izdvajamo najkvalitetnije zimske i letnje gume za sve tipove i modele automobila. Svi vlasnici džipova i terenskih vozila, kod nas mogu pronaći gume visokih performansi iz 4x4 programa. Takođe, nudimo širok asortiman kombi i kamionskih guma.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do nas, Pilot Sport nudi mogućnost dostave proizvoda na željenu adresu na teritoriji cele Srbije, u roku od 24 časa. Ako se proizvod koji Vam je potreban ne nalazi na našem lageru, postoji mogućnost poručivanja, uz rok isporuke do 7 dana.

Osim prodaje pneumatika, nudimo i kompletne vulkanizerske usluge za Vaš automobil ili motor:

 • -ugradnja i zamena guma

 • -reglaža trapa

 • -mašinsko ispravljanje točka

 • -hotel za gume – čuvanje vansezonskih guma

 • -projektovanje pneumatika


Više ne morate nikoga da molite da Vam preveze motor, jer kompanija Pilot Sport po prvi put u Srbiji nudi usluge prevoza motora, skutera i atv quad vozila, kvalitetno, brzo i povoljno. Prevoz se vrši specijalizovanim vozilom koje je namenski rađeno za tu svrhu, što garantuje visok stepen sigurnosti vozila koje se prevozi. Transport se vrši na teritoriji čitave zemlje, od strane stručnog lica i po pristupačnim cenama.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-18h
subota od 09-14h

Pilot Sport pneumatici, Ustanička 189, 1/16d, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ilija Radovic
  11.12.2016 03:24

  Bilo da su vam potrebne kvalitetne i pouzdane gume za putnicka ili teretna vozila, zimske ili letnje gume,Pilot Sport je prava adresa za vas. Kao ovlasceni uvoznik i distributer siroke palete auto,moto i kamionskih pneumatika,na jednom mestu nude proizvode renomiranih svetskih brendova Michelin i Bridgestone.

  Firme u blizini

  Gumimpex, Kružni put 21j, Rakovica, Beograd
  Vulco Srbija, Milutina Milankovića 23, Novi Beograd, Beograd
  Gume i pneumatici 2M auto servis, Ugrinovačka 129, Beograd, Zemun, Beograd
  Pneumaster, Zrenjaninski put 120/7, Borča, Beograd
  Auto gume Marso gume, Đorđa Kratovca 17, Voždovac, Beograd
  Euroguma prodaja guma i servis, Poenkareova 35, Toplice Milana 22, Stari grad, Beograd
  Auto gume Panter, Darvinova 23a, Voždovac, Beograd
  Auto gume - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd
  Oli Auto gume pneumatici, Justina Popovića 33, Altina, Zemun, Beograd