Auto gume Marso gume

5.0 | 1 ocena
Ulica: Đorđa Kratovca 17
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Auto gume Marso gume
Telefon: 011/
www.marsogume.rs

O nama


Firma MARSO GUME D.O.O., čija je osnovna delatnost prodaja svih vrsta guma za putnička, teretna i poljoprivredna vozila, osnovana je 10.04.2013. godine sa sedištem u Beogradu. Osnivač i vlasnik firme MARSO GUME D.O.O. je MARSO Holding LTD, koji je između ostalog i vlasnik Marso Kft-a, koji je najveća specijalizovana firma za promet guma za sve vrste vozila u Mađarskoj.

Marso Kft. u sklopu MARSO Holdinga vrši promet guma svih najpoznatijih svetskih proizvođača iz grupacija Michelin, Continental, GoodYear, Bridgestone, Pirelli, itd. U 2012. godini promet je dostigao 50 miliona EUR. Pored tržišta Mađarske, MARSO posluje i u Rumuniji gde je godišnji promet dostigao 15 miliona EUR.

Osnivajući firmu MARSO GUME u Srbiji, firma MARSO Holding želi da svoje bogato iskustvo u organizaciji pružanja usluga korisnicima vozila, kao i veliki izbor raznih vrsta guma koje ima na skladištu, ponudi i korisnicima u Srbiji. Za početak rada, firma MARSO GUME iznajmila je prostor za skladištenje guma kod vodeće firme za logisitku u Srbiji, PRO-TEAM-a u Dobanovcima.

U svakom trenutku na lageru imamo preko 10.000 guma za sve vrste vozila:

 • gume za putnička vozila
 • gume za poljoprivredne mašine
 • gume za teretna vozila
 • gume za građevinske mašine

U putničkom programu MARSO GUME ima u ponudi dva brenda po kojima je možda i najpoznatiji na tržištu Srbije, a to su Matador (Continental grupacija) i Taurus (Michelin grupacija). Pored toga u našoj ponudi imamo gume za putnička vozila marke BFGoodrich, Michelin i Continental.

Jedna od delatnosti naše firme je prodaja guma za teretna vozila. Kada je reč o teretnom programu vršimo distribuciju Matadora, kao i jednog od vodećih kineskih brendova Aeoulus, čiji smo zvanični uvoznik i distributer. I jedan i drugi brend imaju široku lepezu proizvoda koji mogu da odgovore potrebama našeg tržišta kako izborom, tako i cenom i najbitnije kvalitetom.

Takođe, u našoj ponudi nalaze se gume za poljoprivredne mašine, kao i gume za građevinske mašine indijskog proizvođača BKT koji je u velikoj ekspanziji kako na lokalnom tržištu, tako i na eksportnim tržištima. Ogroman izbor dimenzija, kao i primamljive cene čine ga izuzetno dobrim izborom, a kvalitetom parira mnogim drugim brendovima pristunim na našem tržištu.

Sa svim gore navedenim dobavljačima smo u direktnoj saradnji, što nam omogućava da na lageru imamo široku lepezu proizvoda. Pored toga, u našu ponudu uvrstili smo i neke novosti na tržištu Srbije, a to je dvonedeljna dopuna lagera iz centralnog skladišta Marso Kft.-a u Mađarskoj. Na taj način našim klijentima možemo ponuditi preko 15 dodatnih brendova u svim segmentima pneumatika, po veoma povoljnim uslovima. Ponekad se dopuna organizuje i češće, pa je samim tim i rok isporuke mnogo kraći, što je svakako naš cilj u budućnosti.

Našu ponudu možete videti na stranici www.marsogume.rs gde se, takođe, možete registrovati na našu B2B stranicu. Pristup našem B2B portalu će Vam omogućiti instant pristup našem lageru, cenama i opciji za poručivanje pneumatika u samo nekoliko klikova.

Pored web prezentacije, možete nas kontaktirati na 011/ 6304 394. Naš mladi i energičan tim komercijalista Vam je na usluzi.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 08h-17h

Prodaja guma za poljoprivredne mašine po najpovoljnijim cenama.
Veliki izbor guma za sve vrste vozila vodećih svetskih proizvođača.
Prodaja guma za građevinske mašine.

Auto gume Marso gume, Đorđa Kratovca 17, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Iva Markovic
  28.03.2017 12:09

  Marso Kft u sklopu Marso Holdinga vrsi promet guma svih najpoznatijih svetskih proizvodjaca iz grupacija Michelin,Continental,GoodYear,Bridgestone,Pirelli.Sve pohvale za povoljne cene i uslove placanja.

  Firme u blizini

  Gumimpex, Kružni put 21j, Rakovica, Beograd
  Vulco Srbija, Milutina Milankovića 23, Novi Beograd, Beograd
  Gume i pneumatici 2M auto servis, Ugrinovačka 129, Beograd, Zemun, Beograd
  Pneumaster, Zrenjaninski put 120/7, Borča, Beograd
  Euroguma prodaja guma i servis, Poenkareova 35, Toplice Milana 22, Stari grad, Beograd
  Pilot sport pneumatici, Ustanicka 189, 1/16d, Voždovac, Beograd
  Auto gume Panter, Darvinova 23a, Voždovac, Beograd
  Auto gume - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd
  Oli Auto gume pneumatici, Justina Popovića 33, Altina, Zemun, Beograd