Euroguma prodaja guma i servis

5.0 | 1 ocena
Ulica: Poenkareova 35, Toplice Milana 22
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Euroguma prodaja guma i servis
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.euroguma.rs

O nama

EUROGUMA PRODAJA GUMA I SERVIS


Bilo da su Vam potrebne kvalitetne i pouzdane letnje gume ili zimske gume, gume za putnička ili teretna vozila, kompanija Euroguma je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalazi se raznovrstan asortiman guma vodećih svetskih proizvođača: BF Goodrich, Kleber, Matador, Michelin, Sava, Taurus, Tigar, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Zahvaljujući saradnji sa renomiranim proizvođačima pneumatika kako u našoj zemlji, tako i u svetu, kod nas možete pronaći sve vrste guma za različite tipove vozila, uz najbolji odnos cene i kvaliteta. U svakom trenutku na našem lageru nalazi se veliki izbor guma za sve vrste vozila:

 • letnje gume
 • zimske gume
 • gume za džipove
 • gume za 4x4
 • gume za kombi vozila
 • gume za dostavna vozila


Iz našeg putničkog programa izdvajamo veliki izbor najkvalitetnijih letnjih i zimskih guma za sve tipove i modele automobila. Ukoliko su Vam potrebne gume visokih performansi za Vašeg terenca, kod nas možete pronaći najkvalitetnije gume za džipove, kao i gume za 4x4 i SUV vozila.

Svim firmama koje u svom voznom parku imaju veliki broj vozila, Euroguma nudi gume za dostavna vozila različitih dimenzija i po primamljivim cenama. Takođe, kod nas možete pronaći zimske i letnje gume za kombi vozila svih modela i tipova.

Pored prodaje guma, u okviru našeg servisa nudimo Vam kompletne mehaničarske i vulkanizerske usluge. Zamena pneumatika, balansiranje, pumpanje guma azotom, krpljenje, reglaža samo su neke od usluga koje Vam nudi naš iskusni tim majstora. Takođe, u našoj ponudi imamo sve vrste delova za automobile, po najpovoljnijim cenama.

Ukoliko nemate gde da odložite pneumatike van sezone kada ih koristite, kompanija Euroguma nudi Vam uslugu čuvanja guma u našem hotelu, po ceni od 120 dinara po pneumatiku. Gume ostavljene kod nas su osigurane od krađe i bilo kakvog oštećenja, jer se čuvaju na mračnom i suvom mestu.

Osim pneumatika, u našoj ponudi nalaze se i čelične felne, alat, koferi i nosači, metlice i druga oprema za automobile, kao što su: antene, patosnice, presvlake, punjači, ogledala i retrovizori, obavezna oprema, kozmetika i još mnogo toga.

Kompanija Euroguma nudi Vam sve što je neophodno za Vaš automobil na jednom mestu, a naše prodavnice možete naći na 4 lokacija u Beogradu:
-Poenkareova 35
-Grčića Milenka 37
-Čuburska 10
-Toplice Milana 22

Kao i u Varvarinu, Železnička 22

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Kristina Milosevic
  28.03.2017 12:05

  Ukoliko nemate gde da odlozite pneumatike van sezone kada ih koristite,kompanija Euroguma nudi vam uslugu cuvanja guma u svom hotelu,po ceni od stodvadeset dinara po pneumatiku.

  Firme u blizini

  Gumimpex, Kružni put 21j, Rakovica, Beograd
  Vulco Srbija, Milutina Milankovića 23, Novi Beograd, Beograd
  Gume i pneumatici 2M auto servis, Ugrinovačka 129, Beograd, Zemun, Beograd
  Pneumaster, Zrenjaninski put 120/7, Borča, Beograd
  Auto gume Marso gume, Đorđa Kratovca 17, Voždovac, Beograd
  Pilot sport pneumatici, Ustanicka 189, 1/16d, Voždovac, Beograd
  Auto gume Panter, Darvinova 23a, Voždovac, Beograd
  Auto gume - Mutata Auto Bulevar, Bulevar kralja Aleksandra 501, Zvezdara, Beograd
  Oli Auto gume pneumatici, Justina Popovića 33, Altina, Zemun, Beograd
  Alu felne Roki - Prodaja guma, Oblakovska 2a, Veliko Orašje Nemanjina 97, Savski venac, Beograd