O nama - BEAUTY STUDIO PRIČA PARIZA


Beauty studio Priča Pariza donosi francuski šarm u centar Novog Sada. Od samog otvaranja 2016. godine, naš salon radi u službi Vaše lepote pružajući kompletan tretman ulepšavanja po najvišim svetskim standardima.

Sa željom da Vašoj kosi pružimo vrhunsku negu, u našem radu koristimo profesionalne proizvode brenda Keune koji je popularan u salonima širom sveta. Izrađeni od potpuno prirodnih sastojaka kao što su ekstrakti biljaka i eterična ulja, Keune preparati sadrže veliku količinu negujućih sastojaka za savršenu negu i tretiranje svih tipova kose.

Beauty studio Priča Pariza nudi sledeće usluge:

Osetite francuski glamur u Vašoj kosi, posetite Beauty studio Priča Pariza. Uz upotrebu široke palete vrhunskih Keune proizvoda, vešte ruke naših frizera se trude da ispune sve Vaše želje o savršenoj frizuri, bilo da su u pitanju samo šišanje i feniranje, kolorizacija kose ili neki od tretmana za negu i oporavak.

Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo sve popularnijoj kolorizaciji koja čini da Vaša kosa izgleda življe, bujnije i zanimljivije nego kada je u jednom tonu. Bilo da želite prirodne tonove ili nešto vatrenije nijanse, naši frizeri su specijalizovani za sve savremene tehnike koloracije kose: Ombre, Sombre, Balayage…

Damama koje žele da svoju neukrotivu kosu dovedu u red, naša preporuka je brazilsko ispravljanje kose najkvalitetnijim Cadiveu keratinom. Za sve svečane prilike kada želite nešto drugačiji izgled, nudimo izradu svečanih frizura, profesionalno šminkanje, kao i nadogradnju svilenih trepavica.

Zablistajte u punom sjaju - Beauty studio Priča Pariza!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 11-19h
subota od 09-17h
nedelja neradni dan

Obavezno prethodno zakazivanje termina

Neke od naših radova možete videti na Facebook stranici:
Beauty-studio-Prica-Pariza

Beauty studio Priča Pariza, Rumenačka 110, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 12:43
Marija Milosevic

Fenomenalan studio lepote. Svaka pohvala za kvalitet

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Beauty studio Priča Pariza
  • Beauty studio Priča Pariza,
  • Priča Pariza Novi Sad,
  • Beauty studio u Novom Sadu,
  • Beauty studio Priča Pariza radno vreme