Hair studio DD

4.9 | 9 ocena
Ulica: Đorđa Rajkovića 17 - Podbara
Grad: Novi Sad
Hair studio DD
Mobilni: 069/

O nama

HAIR STUDIO DD

U žensko-muškom frizerskom salonu DD, u Djordja Rajkovica 17- Podbara, Novi Sad, kojom kada prošetate osetite miris tradicije začinjen komforom modernizma, doći ćete samo jednom slučajno. Nakon toga ostaćete prijatelj i klijent ovog salona, u kome će Vas dočekati ljubazna, mlada vlasnica, spremna da za zdravlje i lepotu Vaše kose učini najviše što se može učiniti znanjem i veštinom, uz pomoć savremene Loreal Professionnel kozmetike.

Sa željom da Vaša kosa bude zdrava i lepršava Hair studio DD, nudi Vam sledeće usluge:

Pod lečenjem se u našem salonu podrazumeva pomoć kod kose čija je vlas tanka i sklona pucanju. Takva kosa, nažalost, ne može da raste, jer kako raste tako puca i mora da se šiša. Tako su neke ženske osobe, naročito mlade, prinuđene da stalno imaju istu dužinu kose, jer kosa ne može da im naraste više od neke određene, ograničene dužine.

Kada se kosa neguje profesionalnim Loreal preparatima iz Pariza i kada redovno dolazite na mikro šišanje od pola centimetara, na određen period, na taj način pomažemo kosi da više ne puca, a samim tim biva izlečena i može više da poraste. Tretman takve kose je intezivniji u prvih par meseci, a posle se samo produžava upotrebom Loreal Professionnel kozmetike, koje svako može poneti sa sobom kući.

Loreal preparati, kao i tehnika lečenja pokazali su se kao dobri i kod osoba koje imaju problema sa opadanjem kose i peruti. Poznato je da postoje dve vrste peruti – privremena i hronična (masna i suva). Hronična perut nastaje kada se privremena ne sanira na vreme, a najčešći razlog za nastanak peruti je situacija u kojoj se kosa ne opere ili ne ispere dobro. U Hair studiju DD privremena perut se sanira u 4-5 tretmana, a za pomoć kod hronične peruti potrebno je duže vreme i strpljenje, jer sve zavisi od obima i vrste peruti.

Hair studio DD nudi Vam tretmane ampulama i za druge, različite probleme sa kosom, kao što su: suva kosa, tršava kosa, kao i strukturno oštećena kosa, odnosno “metla”, koja je hemijski i nepravilno tehnički tretirana. Prokeratin ampula je korisna kod ispucale kose i tanke vlasi, jer štiti dlaku od pucanja, vetra i sunca, a pri tom popunjava i oštećenja na dlaci. Ukoliko imate “neposlušnu” kosu koja je tršava, preporučujemo Vam upotrebu ampula koje mogu da ukrote takav tip kose.

Ukoliko želite savremenu boju i koloraciju kose, u Hair studiju DD upotrebljavamo boje bez amonijaka i hidrogena, koje apsolutno ne oštećuju kosu, daju joj sjaj, a pri tom efikasnu pokrivaju sede vlasi. U našoj ponudi imamo tri vrste boja, a ovakva koloracija je moguća samo u našem salonu. Prilikom feniranja u našem radu koristimo četke koje ne oštećuju kosu i ne stvaraju elektricitet tako da će Vaša frizura dugo biti postojana i lepa.

Hair studio DD u svojoj ponudi ima i preparate i kolekcije za negu muškaraca i njihove kose.

Sa željom da našim klijentima pružimo vrhunsku uslugu, u skladu sa aktelnim trendovima na polju kozmetike i nege kose, vlasnica Hair studija DD, redovno pohađa seminare na Loreal-ovoj akademiji u Beogradu, koji se redovno održavaju nekoliko puta tokom godine.

Dođite i uverite se!

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 12h-20h
Subotom od 09h-14h

Mogućnost zakazivanja termina i van radnog vremena

Sve dodatne informacije, možete dobiti ne telefon: 069/ 407 07 00

Hair studio DD, Djordja Rajkovica 17- Podbara, , Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  01.12.2020 18:15

  Vrhunska usluga, u skladu sa aktelnim trendovima na polju kozmetike i nege kose, vlasnica Hair studija DD, redovno pohađa seminare na Loreal-ovoj akademiji u Beogradu, koji se redovno održavaju nekoliko puta tokom godine. Ambijent prijatan, usluga vrhunska. Možete kupiti i proizvode kako bi negovali vašu kosu kod kuće i kada ste na putu. Sve pohvale

  Neregistrovan korisnik
  01.12.2020 16:24

  Sve preporuke. Usluga na visokom nivou. Ljubaznost, posvećenost i stručnost je ono na šta nailazite kad dođete u salon.

  Neregistrovan korisnik
  01.12.2020 15:15

  Savrsen salon za lecenje kose do potpunog oporavka. Za vlasnicu Dusku imam samo reci hvale, ne stedi na materijalima, kosa Vam je od pranja pa sve do zavrsnog feniranja tretirana iskljucivo loreal proizvodima( sto nije slucaj sa drugim loreal salonima, pocev od sampona od koprive pa sve do najlosijih regeneratora za pakovanja da ne pricam....). Jednom recju salon koji preporucujem svima od srca bilo da je koloracija u pitanju ili lecenje strukturalno ostecene kose.

  Mia Malinovic
  26.04.2019 04:32

  Predivan lokal i najbolja usluga u gradu! Meni je jako vazno da na mesto koje odlazim cesto ima lepu atmof=sfreu i da se tamo osecam prijatno. Upravo je to slucaj u Hair Studiju DD. Predvan ambijent i divno osoblje ce vas oduseviti svojom ljubaznoscu i znanjem

  Milanka Medos
  02.05.2018 11:05

  Olicenje negovane zene je negovana kosa.Za moju kosu i frizuru ,brine se Frizerski salon Hair studio DD .Prvi put sam otisla po preporuci prijateljice i nakon toga ostala njihov klijent..Obisla sam mnoge salone u Novom Sadu,ali sam se zadrzala jedino u Hair studiu DD.Pohvalila bih vestinu i znanje mlade vlasnice i ljubaznost osoblja.

  Firme u blizini

  Bellora Studio lepote, Ilije Birčanina 29, Novi Sad
  Frizerski salon Mis Šiz, Radnička 26, Novi Sad
  Loft Parrucchieri by Petar Kostić, Jovana Subotića 11, Novi Sad
  Beauty studio Priča Pariza, Rumenačka 110, Novi Sad
  Frizerski salon Teodora, Alekse Šantića 7, Novi Sad
  Mimin Frizeraj, Kraljevića Marka 9, Novi Sad
  Salvador Hair Studio, Petra Drapšina 36, Novi Sad
  Frizersko Kozmetički salon Nada i Maja, Ilije Ognjanovića 8, Novi Sad
  Cre8 Salon, Novi Sad, Stevana Musića 17, Novi Sad
  Pače Frizerski Studio, Miše Dimitrijevića 45, Novi Sad