Olaplex Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Olaplex
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

3D color kose uz olaplex preparate + šišanje + feniranje za sve dužine

Akcija -38% 5000 Din.
3D color kose uz olaplex preparate + šišanje + feniranje za sve dužine po ceni od 2.000 samo u Salonu L & D Stars!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex tretman (kratka kosa)

Akcija -25% 900 Din.
Olaplex tretman (kratka kosa) - 900 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex tretman (srednja dužina kose)

Akcija -25% 1200 Din.
Olaplex tretman (srednja dužina kose) - 1.200 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex

Kosa se može oštetiti na više načina, a najčešće se to dešava usled mehaničkih oštećenja (češljanjem) hemijskih oštećenja (bojenjem I izbeljivanjem), termičkim (feniranjem, peglanjem ili usled korišćenja figara)  ili ukoliko osoba ima prirodno suvu kosu.  Olaplex  tretman jednako dobro pomaže u svim ovim slučajevima. Najbolji rezultati se vide na veoma oštećenoj kosi, kao na primer na kosi koja je dugi niz godina izbeljivana sa blanšom. 

Olaplex tretman je namenjen isključivo za regenerisanje oštećene kose. Ovaj tretman se radi isključivo u frizerskim salonima. Sve je više zadovoljnih korisnika koji su uz pomoć ovog tretmana u potpunosti oporavili kosu.

Olaplex tretman 

Olaplex se veoma uspešno koristi sa drugim tretmanima kao što su: bojenje kose, pramenovi, blajhanje (izbeljivanje), kod hemijskog ravnanja kose, minivala, prilikom toniranja kose (odnosno preliva), kao i prilikom stavljanje keratina. Takođe, ovaj tretman se može koristiti i zasebno, odnosno nevezano za nabrojane tretmane.

Olaplex  tretman je jedinstven po tome što se radi o specijalnom hemijskom sastavu, koji ne sadrži silikon ni ulje,  sulfate , ftalatalate, DEA (diethanolamine), aldehide i nije testiran na životinjama. Uz pomoć njega u potpunosti je moguće vezati popucane veze u kosi, kako za vreme hemijskog tretmana tako i posle njega. 

Postoje tri vrste Olaplex  tretmana koje će frizer primeniti na vašoj kosi u skladu sa dodatnom uslugom koju vam radi i u odnosu na stepen oštećenja kose na kojoj se proizvod primenjuje, a to su:

  1. Olaplex  No.1 Bond Multiplier
  2. Olaplex  No. 2. Bond Perfector, i
  3. Olaplex  No.3.Hair Perfector

Svaki od ovih tretmana traži profesionalni pristup frizera koji će odrediti koji je tačno namenjen vašoj kosi. Različite razmere se mešaju i dodaju prilikom tretmana, ili se koristi kao samostalni tretman u zavisnosti od potrebe. 

Ukoliko se koristi kao samostalan tretman on služi kao tretman za dubinsku obnovu kose, s druge strane ukoliko se dodaje u boju ili u blanš dokazano je da je ovaj tretman kompatibilan sa svim vrstama boja i svim proizvodima a svetskom tržištu, te nema bojazni da će boja dobiti drugačiji tonalitet od predviđenog.  

Kako deluje OLAPLEX No.1 BOND MULTIPLIER

Olaplex je revolucionarno otkriće, odnosno molekul koji menja celokupnu industriju vezanu za kosu. Olaplex tretman je sistem za dubinsku rekonstrukciju kose koji se sastoji od tri koraka ili tri etape. Olaplex No.1 i No.2 je sistem koji se radi isključivo kao salonski tretman, pod kontrolom profesionalaca. Meša se sa svim bojama za kosu i svim posvetljivačima (dekolorantima) bez straha od hemijskog oštećenja dlake. Ukoliko želite da naglasite pramenove, promenite boju, uradite ombre, sombre ili balayage, pa čak i ako želite da otklonite posledice brazilskog ispravljanja kose ili minivala - ovo je pravi tretman za vas.

OLAPLEX No.2 BOND PERFECTOR za novu frizuru

No.2 se obilno nanosi na kraju tretmana (farbanja, pramenova, minivala itd.) i završnog ispiranja, a pre šamponiranja. Pre samog postupka poželjno je temeljno zaštiti kosu sa razređenom Olaplex No 1. formulom kako bi se dobili još bolji rezultati. Emulzija se ostavi na kosi da deluje najmanje 5 minuta, a zatim bez ispiranja treba naneti veću količinu No 2. i dobro rasčešljati kosu. Olaplex No.2 je potrebno ostaviti na kosi da deluje najmanje 10 do 20 minuta. No. 2. Bond Perfector takođe služi i kao losion za vreme šišanje kose. Preparat može biti ostavljen na kosi duži vremenski period s tim što se obavezno ispiranje emulzije pre feniranja. Posle tretmana No.2. uvek možete dodatno primeniti neki drugi dubinski tretman, masku ili regenerator.

Način upotrebe OLAPLEX HAIR PERFECTOR No.3

Ovaj proizvod je specijalno dizajniran za hemijski tretiranu i oštećenu kosu. Aktivni sastojci iz ove krem formule dubinski obnavljaju i jačaju kosu tako da je ona već nakon prvog tretmana vidno obnovljena. Olaplex tretman se temeljno nanosi na mokru, nenašamponiranu i frotirom prosušenu kosu. Ovako zaštićena kosa se rasčešlja i ostavi se da deluje najmanje 10 minuta.  Što je duže vreme delovanja Olaplex Perfector-a No.3 to će efekat biti bolji. Nakon što je emulzija delovala treba je isprati samo sa vodom, pa tek onda oprati kosu adekvatnim šamponom i regeneratorom ili balzamom uobičajenim putem. Preporučljivo je da se postupak ponovi barem još 1 do 2 puta, ali i češće ukoliko to kosa zahteva.

Olaplex iskustva

Tokom ovog tretmana aktivni sastojci iz Olaplex  tretmana ponovo obnavljaju strukturu vlasi , odnosno pomažu da se uspostave sumporne veze u kosi u toku ili nakon bojenja. Rezultati su vidljivi nakon samo jednog tretmana. Kosa postaje vrlo mekana, svilenkasta, sa puno sjaja, daleko zdravijeg izgleda i veće čvrstine.

Nakon što prestanete sa korišćenjem Olaplex  tretmana, kosa biva trajno zaštićena, odnosno ne puca i ostaje zdrava i nahranjena. U svakom slučaju ukoliko želite, možete ponoviti ovaj tretman nakon nekog vremena, bez ikakvih kontraidikacija.

Olaplex  cena  

Cena Olaplex  tretmana se kreće u najvećem broju slučajeva od 1000  do 3500 dinara. U proseku cena se kreće oko 2000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod teksta.

Olaplex tretman (duga kosa)

Akcija -17% 2000 Din.
Olaplex tretman (duga kosa) - 2.000 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex tretman (extra duga kosa)

Akcija -9% 2900 Din.
Olaplex tretman (extra duga kosa) - 2.900 din! Bjuti Kjut frizerski salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex tretman za regeneraciju i obnavljanje kose (kratka kosa)

Akcija -25% 1500 Din.
Olaplex tretman za regeneraciju i obnavljanje kose (kratka kosa) - 1.500 din! Salon lepote Violet Line!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Olaplex tretman na dugoj kosi

Akcija -50% 1499 Din.
Olaplex tretman na dugoj kosi po ceni od 1.499 din samo u Salonu lepote Perla!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ombre, Sombre ili Balayge + Olaplex i feniranje duge kose

Akcija -45% 2099 Din.
Ombre, Sombre ili Balayge + Olaplex i feniranje duge kose po ceni od 2.100 din samo u Frizerskom salonu Advance 06! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Balajaž + Olaplex tretman

Akcija -37% 3499 Din.
Balajaž + Olaplex tretman - 3.499 din! Samo u Studiju FRIZZZ!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

26.09.2018
Jelena Stanarevic

Olaplex je tretman koji podrazumeva koriscenje razlicith hemijskih jedinjenja. Bar koliko je meni poznato. Narocito je koristan prilikom tretmana koji podrazumevaju farmanje, obre itd. Odnosno sve ono sto ostecunje kosu.

11.08.2017
Marina Zivkovic

Nije olaplex ni malo losijeg kvaltieta od opet neke druge vrste stolarije. Ukoliko se vec odlucite za ovu frizuru, dobro biste trebali u napred da se raspitate oko svega. Sve drugo je koliko mi se samo cini cisto jedno gubljenje vremena.

15.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Samo treba da znate da nije ni malo jeftino. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

26.04.2017
Jovana Milinkovic

Po pitanju olaplexa, zaista treba da potrazite neku strucnu frizerku.

18.04.2017
Todor Markovic

Kako god da okrenete, olaplex nije ni malo jednostavna aktivnost kao sto se mozda na prvi pogled cini. Mozda bas iz tog razloga ona nije bas toliko jeftina.

30.03.2017
Lea Stankovic

Sto se njega tice, sigurno je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena.

15.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovoga tice, pre ili kasnije sigurno da mozete da se odlucute za kvalitet. Sve drugo je po meni cisto gubljenje vremena.

24.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, olaplex je nesto sto treba da se dosta plati. Sve drugo je samo cisto zavaravanje samoga sebe.

07.02.2017
Petar Jankovic

Koliko je samo meni poznato, olaplex je ipak nesto sto bas dosta mora da se plati. To je jednostavno nesto sto tako funkcionise.

27.01.2017
Marta Dencevic

Osnovna je stvar u tome da olaplex mora bas ondako dobro i debelo da se plati.

11.01.2017
Ivan Stojanovic

Ovo je tretman koji je poprilicno skup u ovom trenutku tako da u svakom slucaju nije za svaciji dzep.

21.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ja zaista moram da budem potpuno iskrena i da kazem da nisam zapravo ni malo sigurna sta to olaplex u punoj meri podrazumeva.

02.12.2016
Marko Petrovic

iskren da budem, moja zenak zaista nije niakda uradila ovu vrstu tretmana.

17.11.2016
Nikolina Pantelic

Kada pricamo o olaplex, onda je definitivno najbolje da svoje poverenje ukazete frizerskom salonu Frajlice. Tamo rade iskljucivo kvalitetne frizerke.

27.10.2016
Jana Stankovic

Olaplex je nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce sve biti kako je potrebno da bude. ovo je tehnika koja u Beogradu kosta oko 3000 dinara sto zaisat nije puno.

02.09.2016
Dusan Markovic

Po mom misljenju olaplex kao i svaki drugi tretman je na neki nacin problematican posto se uvek moze postaviti pitanje koliko zapravo u stvarnosti on pomoza i na koji nacin se takav jedan tertman moze i izmeriti po pitanju svog ucinka.

28.07.2016
Biljana Brankovic

Tako je. Oleplax predstavlja jednu vrstu posebnog tretmana cije se cene krecu u proseku oko 2000 dinara. To su zaista prihvatljive cene ukoliko se ovih tretmanom narocito dobije na kvalitetu.

29.06.2016
Marina Zivkovic

Olaplex je tretman koji podrazumeva koriscenje razlicith hemijskih jedinjenja. Bar koliko je meni poznato. Narocito je koristan prilikom tretmana koji podrazumevaju farmanje, obre itd. Odnosno sve ono sto ostecunje kosu.