Studio P&K

0.0 | 0 ocena
Ulica: Cara Nikolaja II 1
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Studio P&K
Mobilni: 061/
www.studiopik.rs

O nama

STUDIO P&K

Smešten u jednom od najlepših delova grada, na Vračaru, Studio P&K je prava adresa za sve dame i gospodu koji žele da urade nešto lepo za sebe i svoju kosu. U prijatnom ambijentu našeg salona dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje koje je specijalizovano za sve vrste stilizovanja ženskih frizura, muško šišanje, kao i negu kose.

Zahvaljujući upotrebi kvalitetnog pribora i vrhunskih preparata koji su prilagođeni različitom tipu kose naših klijenata, stekli smo prepoznatljivo ime. Sa željom da Vaša kosa uvek bude lepa i negovana, u našem radu koristimo inovativne trendove nege kose preparatima koji garantuju visok kvalitet usluga koje pružamo.

Studio P&K nudi Vam sledeće frizerske usluge:

Dugogodišnje iskustvo i maštovitost naših frizera garantuje odlične frizure sa kojima ćete biti zadovoljni i zapaženi. Pored šišanja i feniranja, Studio P&K nudi i usluge farbanja kose ili izvlačenja pramenova upotrebom najkvalitetnijih Subrina i Revlon farbi koje neće oštetiti Vašu kosu.

Ukoliko želite sjaj sunca u Vašoj kosi, preporučujemo savremene tehnike bojenja kose: Sombre, Ombre, Balayage, Flambayage, Krejzi kolor. Za sve dame koje imaju problem sa suvom i oštećenom kosom, tu su brojni tretmani za negu i oporavak: pakovanje kose, botoks kose, ampule, keratin Choco Coco...

Pored dama, u Studio P&K dobrodošla su i sva gospoda koja žele frizuru u skladu sa aktuelnim modnim trendovima. Naš tim profesionalnih frizera fokusirao je svoju pažnju na kvalitetnu uslugu, uz upotrebu vrhunskih preparata za negu kose. Takođe, nudimo usluge sređivanja brade, po pristupačnim cenama.

Posetite Studio P&K i uživajte u Vašem novom izgledu!

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 09-21h

Studio P&K, Cara Nikolaja II, broj 1, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  10.07.2018 12:19

  Kvalitetan pribor koji koriste su od velikog znacaja. Vrhunski kvalitet koji vam nude su od velikog znacaja.Dodjite i probajte njihove usluge sigurno cete biti zadovoljni.

  Ilija Radovic
  22.04.2017 12:24

  Zahvaljujuci upotrebi kvalitetnog pribora i vrhunskih preparata koji su prilagodjeni razlicitom tipu kose klijenata,stekli su prepoznatljivo ime.Sa zeljom da vasa kosa uvek bude lepa i negovana,u svom radu koriste inovativne trendove nege kose preparatima koji garantuju visok kvalitet usluga koje pruzaju.

  Firme u blizini

  Frizerski studio Marko Pantić, Baba Višnjina 35, Vračar, Beograd
  Boban frizerski salon, Starca Vujadina 11, Zvezdara, Beograd
  Rajka Style hair academy, Smiljanićeva 4, Vračar, Beograd
  Frizerski salon Milka 1, Bulevar oslobođenja 3, Vračar, Beograd
  Frizerski salon Herr Brica, Smiljanićeva 9, Vračar, Beograd
  D Hair frizerski salon, Kralja Milutina 17, Vračar, Beograd
  Frizerski salon Nadali, Sime Igumanova 3, Kajmakčalanska 4, Vračar, Beograd
  Frizerski salon Star Beauty Studio, Šumatovačka 18, Vračar, Beograd
  Hair studio JOY, Beogradska 51, Vračar, Beograd
  IMPERATIV Frizerski salon, Hadži-Đerina 28, Vračar, Beograd