O nama - FRIZERSKO-KOZMETIČKI STUDIO MOJ SALON +


Frizersko-kozmetički studio MOJ SALON + otvoren je u aprilu 2013. godine sa ciljem da doprinese poboljšanju Vašeg kompletnog izgleda. U prijatnom i sa stilom opremljenom prostoru našeg salona koji odiše kosmopolitskom atmosferom, dočekaće Vas kreativni tim koji nudi visokoprofesionalne usluge namenjene savremenoj ženi i muškarcu.

Iako mladi po godinama, naši vešti i iskusni stilisti su pravi profesionalci u svom poslu i uvek idu u korak sa vodećim svetskim trendovima. Za savršen izgled i zdravlje Vaše kose, studio MOJ SALON + koristi preparate za kosu poznatih svetskih kompanija: Wella Professionals, Moroccanoil i Label M.

Unisex frizerski studio MOJ SALON + nudi sledeće usluge:


Bilo da želite tradicionalnu ili modernu frizuru, naš stručni i kreativni tim se trudi da sa Vama podeli svoje znanje i iskustvo. Najveća satisfakcija u našem radu su zadovoljni osmesi klijenata zbog savršeno stilizovane frizure prilagođene obliku lica, kvalitetu i dužini njihove kose.

Ukoliko želite preplanuli ten tokom cele godine, u kozmetičkom kutku MOJ SALON + dostupni su najsavremeniji MegaSun stojeći i ležeći solarijumi. Zahvaljujući novim čokoladnim lampama, garantujemo zdravo sunčanje i brzo vidljive rezultate. Takođe, nudimo usluge depilacije za žene i muškarce – topla, hladna i šećerna pasta.

Svim klijentima je obezbeđen besplatan Wi-Fi internet, a možete nas posetiti i sa Vašim ljubimcem, jer smo pet friendly. Prepustite brigu o Vašoj kosi pravim profesionalcima, posetite MOJ SALON +.

Radno vreme:
ponedeljak od 14-20h
utorak – petak od 12-20h
subota od 10-17h
nedelja od 12-17h

Naše radove možete pogledati na:
Facebook stranici: mojsalonplus
Instagram stranici: @moj_salon_plus

Frizersko-kozmetički studio MOJ SALON +, Kirovljeva 5b, Banovo brdo, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

12.07.2018 11:54
Ana Jakovljevic
Frizersko-kozmeticki studio MOJ SALON ima za cilj da poboljsa celokupni vas izgled .U prijatnom i stilski lepo opremljenom salonu koji odise kosmopolitskom atmosferom, uvek ce vas docekati strucan tim koji svojom kreativnoscu nudi najbolja resenja u dogovoru sa vama.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Moj salon + frizersko kozmeticki studio
  • Moj salon,
  • Frizersko-kozmetički studio Moj salon +,
  • frizerski studio Moj salon +,
  • Moj salon + frizersko kozmeticki studio Čukarica,
  • frizerski studio na Čukarici,
  • Moj salon + Beograd,
  • Moj salon + frizersko kozmeticki studio radno vreme