Frizerski studio T-line

  • 3
  • %
5.00 | 3 ocena

O nama - FRIZERSKI STUDIO T - LINE


Frizerski studio "T - line" nalazi se u ulici Vojislava Ilića broj 28, na Vračaru, u Beogradu. Iza nas je 12 godina iskustva i veliki broj zadovoljnih klijenata čiji smo izgled doveli do savršenstva. Veoma ljubazno i uvek nasmejano osoblje ponudiće Vam na jednom mestu široku paletu frizerskih usluga koje će istaći Vašu jedinstvenost i skrivenu lepotu.

Takođe pored frizerskih usluga, nudimo Vam:

  • - manikir
  • - pedikir
  • - depilaciju


Ističemo da je naš salon PET FRIENDLY, što znači da Vaše kućne ljubimce možete dovesti kod nas, ukoliko nemate kome da ih poverite, dok uživate u zakazanom tretmanu. Sa zadovoljstvom ćemo ih pričuvati za Vas.

Prilikom svog rada koristimo profesionalne preparate italijanskog brenda Elgon, zahvaljujući čijoj učinkovitosti je naš salon stekao prepoznatljivo ime. Vrhunski rezultati koje daju naše farbe za kosu koje se ne ispiraju i u potpunosti prikrivaju sede vlasi, učiniće Vašu frizuru izazovnom i zanosnom. Činjenica da i posle dužeg vremena naše farbe za kosu zadržavaju svoj sjaj, izdvaja iste nad drugim preparatima koje ste do sad koristili.

Isključivo koristimo drvene četke prilikom feniranja naših klijenata, a prilikom svakog pranja kose, na istu stavljamo pakovanje koje dubinski regeneriše kosu i štiti je od uticaja fena. Sve one dame koje žele da imaju mokre lokne, oduševiće naš proizvod koji ih savršeno definiše - Pack oil, Elgon.

Praćenjem modnih trendova, nastojimo da budemo Vaš prvi i jedini izbor kada je nega kose u pitanju. Revolucionarni aparat kom možemo da zahvalimo na prelepim loknama koje možete odraditi kod nas, ne oštećuje Vašu kosu i čini je sjajnom i mekom. BaByLiss Pro je aparat koji sadrži rotacioni keramički valjak koji se rotira oko pramena bez neposrednog kontakta sa istim, uz ispuštanje dovoljne količine toplote, koja pravi savršene lokne.

Ukoliko želite da imate besprekorno ravnu kosu, koja će takav izgled zadržati do sledećeg pranja, mi Vam nudimo rešenje u vidu pakovanja od Arganovog ulja iz Maroka, koje predstavlja potpuno prirodan način ispravljanja kose. Dajući kosi brilijantan sjaj pakovanje od Arganovog ulja u sebi ne sadži paraben, sulfat, propilen glikol, boje i alkohol, što znači da je savršeno bezbedno za Vašu kosu.

Kada je u pitanju sređivanje Vaših noktiju, upotrebljavamo gelove za manikir koji važe za jedne od najboljih na tržištu. Nanošenjem u tankom sloju, činimo Vaše nokte fleksibilnim i dajemo im potpuno prirodan izgled. Crystal Nails brend za jačanje noktiju gelom naišao je na pozitivne kritike velikog broja naših zadovoljnih klijenata.

kontakt telefoni:
011/ 24 09 817
063/ 172 94 52

Ispravljanje kose keratinskim tretmanom i pakovanje od arganovog ulja BaByLiss Pro.
Jačanje noktiju gelom Crystal nails.
Na korak ste do Vašeg savršenog izgleda.

Frizerski studio "T - line" Vračar, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.07.2018 01:33
Tanja Sipka

Frizerski studio T-line nudi vam na jednom mestu fenomenalno uredjivanje vase frizure kao i pedikir manikir i depilaciju. Nesto sto vam treba svakog meseca sada mozete pronaci na jednom mestu. Sve pohvale!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Frizerski saloni
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Frizerski studio T-line
  • frizeski studio t-line,
  • frizeski studio t-line beograd,
  • t-line frizeski studio,
  • t-line