Dermatološka ordinacija Kaladerm

 • 2
3.58 | 12 ocena

O nama - DERMATOLOŠKA ORDINACIJA “KALADERM”

Dermatološka ordinacija “Kaladerm” je specijalistička dermatovenerološka ordinacija, jedina na teritoriji opštine Čukarica, u kojoj možete obaviti specijalistički pregled i lečenje kožnih i polnih bolesti, ali i podmladiti kožu revolucionarnom metodom sopstvenom krvnom plazmom (PRP tretman).

Koža je najveći organ ljudskog tela, sa ukupnom površinom od 1.5 do 2 m² i težinom koja predstavlja jednu šestinu ukupne telesne težine odraslog čoveka. Kako će nam koža izgledati i koliko će biti zdrava, zavisi od genetskih faktora, složenih imunoloških reakcija, žlezda sa unutrašnjim lučenjem, opšteg zdravstvenog stanja, ali i od faktora spoljašnje sredine, pre svega izloženosti UV zračenju. Koža sa kosom i noktima predstavlja ogledalo našeg zdravlja, kulture i životnih navika.

Ukoliko imate zdravstveni problem ili dilemu u vezi nege kože, u našoj ordinaciji možete obaviti:

 • Osnovni dermatološki pregled
 • Kontrolni pregled (prva kontrola u okviru prve dve nedelje se ne naplaćuje)
 • Dermoskopski pregled mladeža i drugih pigmentnih promena na koži i sluzokoži
 • Lečenje ekcema, psorijaze, vitiliga, alopecija, gljivičnih infekcija kože i noktiju…
 • Lečenje polnih bolesti (kondilomi, genitalni herpes…)
 • Lečenje teških oblika akni
 • Mezoterapiju lica, vrata, dekoltea i nadlanica preparatom registrovanim u
 • Agenciji za lekove i medicinska sredstva Srbije
 • Radiotalasno uklanjanje virusnih bradavica sa šaka i stopala
 • Radiotalasno uklanjanje "visećih bradavica" i keratoza sa lica, vrata i trupa
 • Lečenje opadanja kose PRP metodom

Dermatološka ordinacija “Kaladerm” Vam nudi i uslugu revolucionarne procedure za podmlađivanje, popularne širom sveta. Reč je o PRP terapiji lica i vrata odnosno podmlađivanju krvnom plazmom.

Ova procedura nije hirurški "face lift", niti daje isti efekat kao "face lift" operacija. Ona pomaže da povratite ili poboljšate izgled neke regije koja je tokom starenja izgubila volumen. Poboljšanje teksture kože i njenog tonusa primećuje se nakon tri nedelje, a potpuna regeneracija kolagena se javlja nakon tri meseca. Rezultat se obično održava duže od 18 meseci.

Regije koje se tretiraju uključuju čelo, obraze, bore oko očiju, bore "smejalice", "marionetske" i "pušačke" bore, nazolabijalne brazde, vrat i liniju vilice, dekolte, ožiljke od akni, strije, šake i dr.
U velikom broju kliničkih studija je dokazana efikasnost ove metode u lečenju rana koje dugo ne zarastaju kao što su “dijabetesno stopalo”, arterijski i venski ulkusi, dekubitusi. Uspešna je i u saniranju rana nakon operacija i povreda, kao i lečenju posttraumatskih ožiljaka i ožiljaka od akni.
PRP stimuliše rast folikula dlake, pa se preporučuje i kod ćelavosti.

Procedura PRP tretmana traje od 45 do 60 minuta, u zavisnosti od broja tretiranih regija. U ordinaciji “Kaladerm” ćete provesti oko dva sata.

PRP tretman je krajnje sigurna procedura. Ne postoji rizik od bilo kakve alergijske reakcije ili prenošenja bolesti krvnim putrem, pošto je PRP autologna, odnosno, dobija se iz Vaše krvi.
Za najbolje rezultate se preporučuje tri do šest tretmana u razmaku od četiri do šest nedelja. Nakon toga, zavisno od tipa kože i željenih rezultata, savetujemo tretmane održavanja na godinu do dve dana.

U dermatološkoj ordinaciji “Kaladerm” će Vas pregledati dr Lidija Cvetković Jordanov, spec. dermatovenerologije. Po završetku Medicinskog fakulteta u Beogradu (prosečna ocena 9.31), završila je specijalističke studije iz dermatovenerologije u svojstvu kliničkog lekara- vojnog službenika u Klinici za kožne i polne bolesti VMA u Beogradu 2017. godine.

Pozivamo Vas da se upoznamo i da, u atmosferi uzajamnog poverenja, rešimo Vaš zdravstveni i/ili estetski problem.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak: od 09 do 13 h i od 16 do 20 h
Subotom i nedeljom po dogovoru.

Email: ordinacija@kaladerm.rs

Dermatološka ordinacija Kaladerm, Ilije Stojadinovića 20/5, Filmski grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

02.05.2021 15:27
Neregistrovan korisnik

Dr Lidija je pre svega divna osoba i isto tako i doktorka koja vrlo studiozno pristupa svakom pacijentu, srdačno preporučujem.

17.06.2020 19:58
Neregistrovan korisnik

Doktorka Lidija, je izvanredan dermatolog, sa velikim iskustvom, koji pristupa pregledu vrlo detaljno i studiozno. Nad sve je takodje vrlo prijatna osoba i svaka preporuka sa moje strane.

29.05.2020 09:28
Neregistrovan korisnik

Najbolja ordinacija u ovom delu grada

06.06.2019 05:14
Milos Mandic

Dermatološka ordinacija Kaladerm je na najbolji način uskočila u pomoć kada sam imao problema sa opadanjem kose... Mislio sam da je to problem koji se javlja sa muškarcima srednjih godina, ali srećom, kod mene je to bilo zbog stalnog stresa, na poslu i kod kuće. Pravilna dijagnoza i adekvatna terapija i ja ponovo imam kosu. Mogu samo da kažem - Hvala, Dermatološka ordinacija Kaladerm!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Dermatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dermatološka ordinacija Kaladerm
 • Kaladerm,
 • Kaladerm dermatološka ordinacija,
 • dermatološka ordinacija na Čukarici,
 • Ordinacija Kaladerm Beograd,
 • Dermatološka ordinacija Kaladerm radno vreme